אז הנה הגיע החבר לצורך מתן תמיכה ללא ספק בימים אלו זה בהחלט חשוב
אז הנה זה מגיע ישירות מדיראק
Dirac computes the level of each speaker only according to the first measurement that was taken at the sweet spot.
Also, I don't see a problem if you prefer changing the volume of a speaker after calibration but I expect that it will sound louder (or softer) than the other speakers at the main listening point.
כלומר לא מתבצע שום ממוצע עוצמות בין כל המדידות
כלומר מספר 2 ניתן להגביר את העוצמות וכל ההבדל יהיה בעוצמות ולא מעבר
נסה למדוד עוצמות (בטח ניסית) של כל הרמקולים בנקודת הישיבה ותיווכח שהן מהנסיון המועט שלי בתחום זהות ולכן במידה ויגביר לאותה העוצמה נניח ל 75 לא תהיה כל בעיה.
בהחלט מבחינתך המצב קשה.
נראה שלקחת את זה מאוד אישי.
דבר לעניין ותהיה ענייני.
עד כה אתה מספק לינקים לסרטונים ועושה קופי-פייסט לתשובות שאני לא בטוח שאתה מבין וגם מפרש את תשובתם, בצורה שמתעלמת מעיקר הדברים - ומציעה לך -לא לבצע את זה מה שאמרת שאפשר לבצע.
יש הרבה דברים בסרטון וגם בדרך שדירק עונים לך על מנת לפשט עניינים. מחשש (ןבצדק) שתבין דברים לא נכון.
אני קצת יודע איך דיראק עובד ( קצת - לא הרבה ) ומאוד מבפנים - לא אוכל לפרט מעבר לזה.
הרבה פעמים תוכל לראות מצב שבו ב MLP תדר של 90 הרץ יהיה נניח מודגש ב 6 דיבי ביחס לשאר המדידות מסביב . מה לדעתך דירק יעשה ?
זה אלגוריתם מאוד מורכב.
גם רשם לך הבן אדם - לא לעשות את זה (וכמובן שאתה יכול אם אתה רוצה - אתה גם יכול לצבוע את הטוויטר בצבע כחול -זכותך).
יש דרך לעשות את זה ואני תמיד בודק ולפעמים עושה את זה
יש גם דרך לשנות ערכי DELAY ואני עושה אותה כבר שנים.
צריך להבין את האלוגירתם לעומק ,מגבלותיו ומה משנים ואיך משנים בצורה נכונה כדי לבצע את זה.
זה בשום צורה לא נועד למשתמש הביתי הרגיל ובטח לא עם מד SPL.