שלום חברים...בלי להיות ציני, אני מופתע מהנחרצות של מספר חברים על סמך ניסין כזה או אחר. אז זהו, אני קניתי את הרמקולים הנ"ל (אדומים, מהממים, אשתי, נמר, אוהבת אותם שאתה לא מאמין, והיא לא אוהבת בכ ל ל את ה"תחביב שלי) לפני אחת עשרה חודשים...קודם כל לקח להם זמן...להפתח, למצוא את מקומם בסלון (לא סופי), להעדיף סוג מוסיקה ןאפילו להתרגל לרמת הלחות. אקדים ואומר שרמת הבנייה הפתיעה ומפתיעה עדיין. יש לי שלושה ילדים קטנים וסקרנים שחושבים שבבואתם היא כפי שמשתקפת בכדורי הפלאנטס, ברצינות, הם חווים חוויות אודיו ויזואליות עם הרמקולים האלו. לגבי הבאס, נכון נכון נכון, אכן רזה (משמין עם הזמן, אך עדיין רזה) כאשר ה רוח ה"מועדונית" שורה עליי אני מדליק סאב אקטיבי שמוריד אותי עוד איזה 20-30 HZ אך מי אמר שקלים??? מוסיקה אלקטרונית??? אתםכל כך טועים, בשבילי זה רמקול מ ו ש ל ם לטכנו, מינימל וטראנס פסיכודאלי. הבמה המעלפת בולעת אותך, לא חשוב איפה מיקומך בחדר, מקווצ'צ'ת אותך, מועכת, מדגדגת, ליטוף, צ'פחה וכשהטראק ניגמר, אתה מוצא עצמך עם דמעות אושר וגעגוועים למסיבות החוף בסוף שנות השמונים...מוסיקה אקוסטית? מושלם, פשוט מושלם, אין מילים מושלם. רק אציין ואעזוב אתכם לנפשכם...שידרוג הציוד סביב הרמקול עשה הבדל משמעותי!!! כבלים, CDP איכותי (במקום DVD NAD M55)העלה את איכות הצליל פי כמה וכמה וכמה...אני מאושר מהרכישה וגם אם לפעמים מגרד לי להחליף(רק בגלל המחלה ההיא..) אני מתעשת ויודע שכדי להחליף אותם, כנראה אצטרך כמה עשרות אלפים (אני קיבוצניק) בשביל BELLA LUNA אשמח לענות על שאלות
נב. נמר, אני חייב לציין ביקורת מעולה ומקצועית, קולעת למטרה אמינה ועיניינית. קראתי גם אותה לפני שהלכתי לקנות ובהחלט "איזנת" את ההתלהבות לפעמים המוגזמת שמפוזרת על הרמקולים המיוחדים האלו. כמובן שקניתי בסוף, אבל ידעתי יותר וציפיתי לפחות ולבסוף הופתעתי מאוד לטובה וכולם מרוצים...כל הכבוד...ותודה (שנה ומשהו אחרי...)