שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,769
- נקודות
- 113
צליל מבריק הוא של היי אנד ? שנים שאני נלחם בברק !המוגמי שמע הוא לא רע אבל לא נותן צליל מבריק כזה של יוקרה והיי אנד.
צליל מבריק הוא של היי אנד ? שנים שאני נלחם בברק !המוגמי שמע הוא לא רע אבל לא נותן צליל מבריק כזה של יוקרה והיי אנד.
הגיע הfurutech הכבל מבריטניה! עולם אחר זה לא מוגמי. צלילים טבעיים נשמע יותר ברור רק הבס יותר חלש. שוב אני אומר שהכבלים של שינדק הכי טובים ממה שהיו לי פעם.צליל מבריק הוא של היי אנד ? שנים שאני נלחם בברק !
בידיוק!!!יש לי פה ערמה של כבלים מכל מיני חומרים ,כסף , פחם, אלונמינים , נחושת טהורה , רגילה , רק חסר לי חוט ברזל , צריך להתאים הכבל לרמקול ,
לדוגמה _ כבל כסף אינו מתאים לרמקול קרמי וכדומה , בקיצור , זה לא אקסיומטי , מתאימים בהתאם לנטיות ליבך לפי התוצאה , מוגמי הינם כבלים פשוטים ויש פער בינם לבים כבלי אודיו לבית , הם מיוצרים לPA , שם באולם חתונות פחות חשוב .
ערב טוב שניצל ככה אתה מכנה עצמך. לגבי בננות לכבלים יש הבדל משמעותי? יש באלי אקספרס כל מיני סוגים אבל החשש שאם אני יקנה סט יקר במסין, אז אני משקיע על קרן הצבי. לדעתי כדאי לי לקנות של qed סט סופיות של חברת qed, לדעתי זה ללכת על בטוח. אשמח להמלצות תודה.יש לי פה ערמה של כבלים מכל מיני חומרים ,כסף , פחם, אלונמינים , נחושת טהורה , רגילה , רק חסר לי חוט ברזל , צריך להתאים הכבל לרמקול ,
לדוגמה _ כבל כסף אינו מתאים לרמקול קרמי וכדומה , בקיצור , זה לא אקסיומטי , מתאימים בהתאם לנטיות ליבך לפי התוצאה , מוגמי הינם כבלים פשוטים ויש פער בינם לבים כבלי אודיו לבית , הם מיוצרים לPA , שם באולם חתונות פחות חשוב .
אני רוצה להביא CLARUS יש לך מושג איך עושים את זה?יש לי פה ערמה של כבלים מכל מיני חומרים ,כסף , פחם, אלונמינים , נחושת טהורה , רגילה , רק חסר לי חוט ברזל , צריך להתאים הכבל לרמקול ,
יש בשוק הרבה חברות טובות...תודה רבה. מה לגבי כבלים atlas ,qed? הם גם טובים. chord יקרים. המוגמי לא כזה נורא אפשר לעשות מניפולציה עם פלאגים, הבעיה שהצלילים לא נעימים קשים. הבריטים הכבלים שלהם צליל יותר רך . יש גם van damme, אומרים שהוא גם טוב אבל לא ברמה גבוהה.
אז איזה מגברים יש אנליטיים? אתה מתכוון יותר מפורטים? atoll? rotel? יש הרבה חברות.יש בשוק הרבה חברות טובות...
היות וברשותך מגבר בריטי עם חתימת צליל "אנגלי" שאינו אנליטי אלא יותר מוזיקלי, עדיף כבל טוב,כפי שציינתי . במידה וזה יקר לך, נסה מהסדרה הנמוכה יותר שלהם.
העיקרון הוא שהכבל הינו "שלוחה" של המגבר ולכן מומלץ,כבל אם אופי צליל, שקרוב ביותר ,למוצא שלו במגבר.
כמובן שיש לקחת גם כמה נתונים טכניים של התנגדות וקיבולת..אבל CHORD מספקים את הסחורה תמיד.
אני עם הסדרה היותר גבוהה שלהם ומעדיף אותם על הכבלים המקוריים של ניים.
תודה על העזרה. החלפתי כמה פלאגים, כמובן שראיתי איך להתקין כמו שצריך, כשחושפים את המוליך צריך לתת לו סיבוב ולהדק, את הפלאג צריך את הברגים הידוק עד שמתחיל להיות קשה, צריך מעיכה טובה. אז אני אומר שזה המוגמי בסדר גמור סבירים. טובים למחיר. לחדר זה מספיק. לך הכבלים מתאימים כי האופרה מצילים וקלים לדחיפה. אז זה נותן לך איזון טוב ולא מעייף באוזן. בברכה דרור.מוזר אני עובד עם mogami E137383 ולא חוויתי זאת , עם זאת יש לו טיפה הדגש בבס
יש מצב שהאוזן התרגלה לסאונד מסויים ?
מוזר אני עובד עם mogami E137383 ולא חוויתי זאת , עם זאת יש לו טיפה הדגש בבס
נצילים תיקוןתודה על העזרה. החלפתי כמה פלאגים, כמובן שראיתי איך להתקין כמו שצריך, כשחושפים את המוליך צריך לתת לו סיבוב ולהדק, את הפלאג צריך את הברגים הידוק עד שמתחיל להיות קשה, צריך מעיכה טובה. אז אני אומר שזה המוגמי בסדר גמור סבירים. טובים למחיר. לחדר זה מספיק. לך הכבלים מתאימים כי האופרה מצילים וקלים לדחיפה. אז זה נותן לך איזון טוב ולא מעייף באוזן. בברכה דרור.
קלאורוס יש יבואן בארץ. קנה ממנו ותהיה שקט שלא קנית זיוף. דן נגר מסינמרט.אני רוצה להביא CLARUS יש לך מושג איך עושים את זה?
אין לי מושג מה השם שלך. לך יש e3104 ארבע גידי. אתה ניסת כל מיני פלאגים? והאם גם אצלך לקח זמן עד שהמערכת הסתדרה עם הכבלים? תודה. כי דווקא אני עכשיו מבחין שהם לא רעים ויש ביקורות נלהבות באינטרנט.מוזר אני עובד עם mogami E137383 ולא חוויתי זאת , עם זאת יש לו טיפה הדגש בבס
תשתמש גם צד השני 3 מטר זה פותר את הדבר,ערב טוב צד אחד של הכבל 2 מטר צד השני בגלל המזנון 3 מטר ככה אצלי הסידור בחדר. האם זה משפיע על הבמה? לדעתי הצד הקצר מעט יותר דומיננטי. האומנם?