- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: כבלי חשמל IsoTek evo3 ascension במבחן!
אפשר לתת הסבר מדעינגיד שיש שקעים טובים וקו מיוחד מלוח החשמל, אז למה 2 המטרים האחרונים ישפיעו לטובה בכבל איכותי?
האם זה מתחבר ישירות לחשמל או ליחידת מפצל חשמל מיוחד ?
קצת בהומור:
לדעתי בכבל שחור יהיה פחות רעשים, בכבל לבן יש רעש לבן
פילטר מקבל, אתה צודק, אז עדיף לשים פילטר איכותי בקצה ולהשקיע בפילטר ולא בכבל...למה פילטר קטן בקצה הברז מטהר את המים שעברו מאות קילומטר בצינורות שונים ומשונים?
פילטר מקבל, אתה צודק, אז עדיף לשים פילטר איכותי בקצה ולהשקיע בפילטר ולא בכבל...
אתה שם פילטר בקצה הברז מטהר את המים ולא מחליף את כל הצינורות , אם כי לפעמים עדיף להחליף צינורות ישנים
אתה לא יכול להחליף את התשתית שלא בבית שלך.פילטר מקבל, אתה צודק, אז עדיף לשים פילטר איכותי בקצה ולהשקיע בפילטר ולא בכבל...
אתה שם פילטר בקצה הברז מטהר את המים ולא מחליף את כל הצינורות , אם כי לפעמים עדיף להחליף צינורות ישנים
למה פילטר קטן בקצה הברז מטהר את המים שעברו מאות קילומטר בצינורות שונים ומשונים?
פילטר איכותי וכבל טוב , אכן כן,אתה לא יכול להחליף את התשתית שלא בבית שלך.
מהניסיון שלי צריך גם פילטר לחשמל וגם כבל טוב.
חשמל ואקוסטיקה. זה כל הקסם.
חוטי החשמל בין הלוח חשמל לשקע עלו 3 שקל למטר, והשקע עצמו עלה 5 שקל. ממסר הפחת עלה 20 שקל וכן גם הממסר נגד התחשמלות, וכך עוד רכיבים בשרשרת הספקת בחשמל.
איך העובדות האלה משפיעות על הסאונד?
מבלי קשר לדיון הנ"ל, אודיופיל זה קודם לשמוע ואז לעשות (לעשות = לקנות וליישם במערכת שלך)לכל התיאורטיקנים
אודיופיל זה קודם לעשות (להקשיב) ואז להסביר. כמו בני ישראל "נעשה ונשמע" אפילו שזה נשמע הפוך. יש מיליוני הסברים למה משהו לא אמור להשפיע אבל הכי פשוט ונכון זה להקשיב.
פילטר איכותי וכבל טוב , אכן כן,
עדיף להשקיע בפילטר איכותי שיש לו כמה יציאות (Power center) ואז לא צריך כבלים שכל אחד ב 11000 ש"ח...
ואז לחבר כבלי חשמל טובים במחירים שפויים...
אם יש לך למשל 4 רכיבי חשמל במערכת (סתם דוגמה) אז תחבר 4 כבלים בעלות של 44 אלף ?
פילטר איכותי וכבל טוב , אכן כן,
עדיף להשקיע בפילטר איכותי שיש לו כמה יציאות (Power center) ואז לא צריך כבלים שכל אחד ב 11000 ש"ח...
ואז לחבר כבלי חשמל טובים במחירים שפויים...
אם יש לך למשל 4 רכיבי חשמל במערכת (סתם דוגמה) אז תחבר 4 כבלים בעלות של 44 אלף ?
חוטי החשמל בין הלוח חשמל לשקע עלו 3 שקל למטר, והשקע עצמו עלה 5 שקל. ממסר הפחת עלה 20 שקל וכן גם הממסר נגד התחשמלות, וכך עוד רכיבים בשרשרת הספקת בחשמל.
איך העובדות האלה משפיעות על הסאונד?
מהניסיון שלי עם מפצל/פילטר הדגל של isotek (גרסת 32 אמפר).
מרגישים בהחלט שוני אצלי בין כבלי חשמל שונים גם כאשר הם מחוברים למפלצת.
השינוי גרם לי להחליט על כל כבל חשמל שאצלי, לאן לייעד ולשלב אותו.
הכבלי חשמל אצלי נעים בין 1500$ ל-6500$. ויש לא מעט כאילו אצלי.
לא הבנתיגם כאשר יש פילטר איכותי, שומעים שוני בין כבלי חשמל שונים. זה אולי מצער אבל זה מה יש.
אני עדיין מתלבט איזה 2 כבלי חשמל עודפים לשחרר ואף אחד מהם לא קרוב לסכום שהזכרת (תנסה 10%-15%) ובכל זאת יש הבדל שמיע...
ארז
צודק רק שאני (וכך גם הפרשנות המקובלת לציטוט מספר שמות) התמקדתי ביחס בין העשיה לבין המחשבה שמצדיקה אותה.מבלי קשר לדיון הנ"ל, אודיופיל זה קודם לשמוע ואז לעשות (לעשות = לקנות וליישם במערכת שלך)