אני מסכים משה.ברור, כולנו כך, זה חלק מ השלם, כולנו שפכנו סכומי עתק, אבל יש מרחק עצום בין התיאורים לתוצאה, התודעה מתעתעת ואנחנו רוצים להאמין ש ... כי השקענו המון כסף בעניין.בסופו של יום מה שחשוב זה אקוסטיקה-מקור-הגברה-רמקול, כל השאר זה סמל סטאטוס והשאיפה לשלמות לא מעבר, איפה בשנות ה 80 היה לך את כל הדברים האלה.... חברות מנצלות את זה וכולם רוכבים על הגל ל אינסוף ובהצלחה כשתגיע לשם תאמר.
יש הבדל מאוד גדול בין התיאורים, לבין מידת התוצאה של כל אותם אביזרים טיפשיים שהם, בנינו, בכלל לא נחוצים וזה בעצם המקור של הויכוח, אם ננסה לזקק אותו.
גם אני, בדיוק כמו כולם, רץ אחרי כבלים, חשמל ושיכוך, מזמין הזמנות מיוחדות , מוציא כסף גדול ומשווה שוב ושוב בין אותם המוצרים.
לאחרונה אף שדרגתי את מערכת השיכוך של המגבר שלי, למערכת השדרוג של מגבר העל של CH Precision, ה M10.
האם הדברים הללו עושים הבדל?
כן, ברור, עושים הבדל שמיע.
האם יש בכלל מקור להשוואה בינהם לבין פווווווו שאני עושה עם הטרינוב, ברור שלא.
ההבדלים הנוצרים כתוצאה משינויים של אקוסטיקה פאסיבית ו/או אקטיבית. הם בעשרות דרגות דרמטיות יותר מכל מוצר טיפש, בין אם הוא חשמל, או כבילה, או מערכת שיכוך. זה פיל מול נמלה.
אז, אקוסטיקה, רמקולים, הגברה ומקור, כפי שציינת, כל השאר זה אחלה בשביל לנהל דיונים, אבל לא משהו נחוץ מדיי כדיי להוציא סאונד אדיר.
רן