יש ירידת מחירים באודיו בגלל הדולר?

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
כל יבואן ימצא לך תירוץ אני מייבא ביורו,מדובר בסטוק ישן לפי שער 4.5 ש"ח אני מייבא מהמזרח הכל חוץ מהוזלה

זה לא מעניין אותי. אם אני מוצא את המוצר בארה"ב במחיר X אז פה נגמרו התירוצים.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אני מתקשה להבין,

מר DTS2:

READ MY LIPS:

המחירים של מוצרים מארה"ב, מתןמחרים אצלנו צמודים לשער הדולר. ירד הדולר - ירדו המחירים.

אני משער ומקווה שזה אצל רוב היבואנים האחרים.

אצל מי שלא - אל תקנה אצלו.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ניצול הפרשי שערים הוא מקור הכנסה עצום כאשר פועלים נכון [ וכשקצת מזל לצדך ].
לפעמים כשיבואן נשאל לגבי מדוע אין הצרכן חש בהפרשים הללו לטובתו [ שזה שוב מצחיק אותי ] הוא עונה תשובות מצחיקות, לאחרונה נפוצות טענות על עליית מחירי הברזל לסוגיו והדלק לשינועיו כחלק מהסיבה ל"קיזוז" עם ירידות השערים [ מצחיק ] אבל מגוון הסיבות מאוד רחב [ בינן נפוץ עיתוי הרכישה, מדגם סטטיסטי מצא ש-94% מהיבואנים בישראל רכשו ( למרבה הצער ) את מוצריהם בתזמון מדוייק בו הדולר היה 4.7 ].
ריכטר , למי שחושב שהוא יכול להגן על שערי מטבע , צריך לקחת בחשבון , שביטוח כזה גורם גם להפסדים . כי אם קונים חוזים , אתה חשוף ואם קונים אופציות יש להן מחיר , והן פוקעות בזמן הכי לא נוח . זה נורא נחמד לומר את זה , אבל יש בזה יותר מידי הימור מכדי שאם הייתי יבואן , הייתי עושה את זה . לשחק עם זה כן , לסכן את העסק שלי לא

ולגבי שאר הטענות , מחיר הדלק והשינוע יכול להסביר קצת הפרש , כול השאר זה באמת חרטא

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כל ביטוח גורם להפסדים. שילמתי עד היום על ביטוחי רכב יותר מעל רכב מקביל שהייתי קונה.
למרות שביטוחי שער וכו' דינם ככל ביטוח, לא כיוונתי ממש להגיע להגנות או אופציות.

יותר כיוונתי למזל :)

הגוף שאני עובד איתו מחזיק ורוכש בדולרים,שזה נחמד ובעיקר מפשט [ במאזן שקלי זה לא נעים להכניס סך גדול לפי 4.4 וכעת להציג אותו לפי 3.6, אבל, הפרשי שער ] אבל השוק בו אנו רוכשים [ ציוד ] היסטרי עבור מי שפועל/קונה בדולר ויש המון אקשן.

נקודות קיצון הן תמיד זמן מעניין ואופציה לכל מיני דברים [ ספקולטיביים במידה זואואחרת ].

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שימו לב מה קורה בתחומים אחרים: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/698/166.html
עוברים לשקלים, אבל תראו לפי איזה שער :מה??????????:

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
ליאור, זה חוקי? :(

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא יודע אם יש כאן ענין לחוק, המענה צריך להגיע מכיוון הלקוחות.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אוזן , כן . הם מחליטים כמה הם רוצים לדרוש . הם פשוט מסבירים ללקוחות שזה צמוד לשקל ולא לדולר , וכשהלקוח שואל אז למה זה X ולא Y הם אומרים ששער הדולר שלהם הוא כך . רוצה קבל לא רוצה תמצא מישהו אחר

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מצחיק שזה נשמע מוזר. זה תמחור פשוט ויומיומי.

כמו שגביע גלידה לא עולה $ 2.5 אלא 10 ש"ח,

כך שעת עבודה של רו"ח תעלה 400 ש"ח ולא 100$.

ההצמדה ההיסטורית וההיסטרית לדולר היא אחד הדברים היותר מטומטמים שנהוגים אצלנו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור