יגאל לסרי, מודל של שירות, מיקצוענות ואיכות.

n1957

אוהב את התחום
מעורבות
46
נקודות
18
במערכת הסטריאו הראשונה שלי, לפני שנים רבות, חוברו הרמקולים עם כבלים של Tera Labs, כבלים אלה חוללו פלאים באוזני, וזכרתי זאת.
מזה זמן רב, רציתי לבחון כבלים ברמה גבוה יותר מאותה חברה.
אז הרמתי טלפון ליגאל לסרי, היבואן הרשמי, אשר הזמין אותי אחר כבוד לממלכתו.
לאחר שיחה קצרה והתרשמות, הכבל היה בידי.
יגאל שחרר את הכבל הלא זול, ללא כל ערבון, יתרה מכך, אפשר לי להתעכב עם החזרתו של הכבל, מאחר ולא התאפשר לי להחזירו מייד לאחר הבדיקה.
וואו וואו, איזה שירות ואיזה אמון בלקוחות!
איזה שיתוף פעולה! לא הכרתי שירות ברמה כל כך גבוה, בתוספת הידע והמקצוענות של יגאל, הרכישה הופכת לחוויה נפלאה עם טעם של עוד.
הכבל שווה לכשעצמו פוסט נפרד.
מאחר ורכישת הכבל, היא הוצאה משמעותית, מצאתי לנכון להפנות את המשאבים לכיוון "מקור".
וכך הופנה התקציב מהכבל לסטרימר הפנומנאלי של Ayon, אשר העצים אצלי את חווית האזנה, הנגישות, והמגוון למוזיקה.
עולם שלם של אפשרויות מוזיקאליות, באפליקציה אנדואידית לשליטה על ה Ayon, בנייד נפרש לפני, למעשה הנייד הפך ל "שלט חכם".
תמיד התנגדתי למנורות, ה Ayon ללא ספק שינה אצלי את תפיסת העולם לגבי מנורות.
שתי מנורות ביציאת ה Ayon, מאזנות ומחליקות את הצלילים, ולמעשה מעלות את הסאונד לרמת אנלוג (לפחות על פי אוזני).
קטונתי מלחלק ציונים למכשיר, יש די והותר ברשת, בכל אופן מי שחשקה נפשו בקפיצה אודיופילית משמעותית, חייב לקחת בחשבון את ה Ayon S-10 MK2.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
אכן אדם מיוחד.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
יגאל מקצוען אמיתי. אין ספק.
כיף של פוסט.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
מנסיון אישי חבל"ז
שרות לעילא(ורד)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יגאל בחור מקסים והגון וגם מבין גדול במוזיקה - שילוב שהופך אותו למקור קניה מומלץ

pahj

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
יגאל לסרי..
מעבר להיותו איש מקצוע מוכשר מאד ומבריק לתחום שאנו כולנו אוהבים .הוא קודם כל בנאדם .כל כולו אמין אמיתי ונאמן ללקוחותיו.יגאל יודע לתפור לך מערכת בדיוק המתאימה לצרכים שלך ומאד קשוב אליך.המוטו של יגאל זה לא העיקר הנה מכרתי עוד מוצר לשם המכירה וטו לו...הוא יעשה הכל שאתה הלקוח תהיה באמת מרוצה מהתוצאה והוא ילווה אותך לזה עד הסוף..(האוזן שלך)יגאל לא ימכור לך מה שאתה לא צריך בכלל ,וזאת למרות שאתה רוצה לשדרג גם כי קנית ממנו תמוצר ורוצה ממנו מוצר אחר.ברגע שיש איזון במערכת שלך ושומעים טוב לדבריו מה גם שהוא זה שסידר אותה ,נכון במיקום הנכון כולל הכל.
יגאל גם השאיל לי כבלים כאלה ואחרים שאוכל בינתיים להאזין למוזיקה שלא היה לי.כולל מכשיר כדוגמת סי די
זה יגאל הבנאדם שהוא והאיכפתי מאד בתחומו למען לקוחותיו
אני שמח שהיכרתי את יגאל והוא הולך איתי צעד צעד אבל בטוח ומלווה אותי כל הזמן בכל שאלה ובקשה.
אז יגאל ידידי והמקצועי ישר כח תמשיך כך ואני הראשון לפרגן לך מצידי
זאת נקודת מבטי והיה לי חשוב להעביר זאת

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הנאה מרובה לקונה, ליגאל יישר כח, כל הפרגון מגיע לך :כל-הכבוד:.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור