טלטלה בבאר שבע !!!!!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,831
נקודות
113
ביקרתי אתמול בערב ב״ פריק קונטרול״ , האמת היא שאני מורגל להי אנד , אבל הפעם קיבלתי פצצה לפנים , הלובי מדהים ביופיו, , שמה רמקולים קטנים של״ אסטלון ״ נשמעים נחמד עם השקעה מטורפת באסטטיקה , הצליל בקטנים נחמד אולי בחדרים קטנים , אכלנו שתינו , לא הכרתי אף אחד אבל חברה נחמדים מבאר שבע , משום מה הרוב הכירו אותי ?

אבל המעבר לחדר הגדול עם אסטלון רציניים וחדר מושקע פחד שבר אותי לגמרי , זו הייתה ההדגמה הכי טובה ששמעתי בחיי , ולא שאני לא מכיר אנשים עם מערכות מטורפות , בקיצור התעלפתי מהדגמה , פשוט לא יאומן , למה באר שבע?
קבעתי עם כמה מהמורעלים לחזור שלא מכירים , נראה איך יסתדר עם התגובות שלהם למרות שלי זה לא משנה , מטורף!!!!

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
561
נקודות
113
יאללה תרביץ שניצל תביא חבר חדש, חיים רק פעם אחת אתה שובר פה את כולם ...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,831
נקודות
113
מה שובר ? כותב לעיתים רחוקות את אשר אני חושב !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,831
נקודות
113
הבס היה מטורף

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
אבל המעבר לחדר הגדול עם אסטלון רציניים וחדר מושקע פחד שבר אותי לגמרי , זו הייתה ההדגמה הכי טובה ששמעתי בחיי ,

מה שנכון נכון ...סאונד שהוא יצירת מופת , השילוב של הכול אקוסטיקה ומה שמחובר לפני הרמקולים , סאונד מאוד התקפי ומהיר , זאת אומרת שלא מדובר בסאונד " מופנם " הכול מאוד קדימה , ואני מתכוון להכול , הרמקול פשוט " יורה את הצליל " אין בורות של סאוד , זאת אומרת אין השתלטות של תדר אחד על חשבון השני , הרמקול עולה מאוד גבוה [ טוויטר יהלום ] ויורד מאוד נמוך [ אלמנט בס של 10 אינץ "] אבל כול התדרים באאמצע מסודרים כמו חיילים . שליטה מוחלטת בסאונד , ומה שמתקבל הוא עגול ובשרני . ממש מענג .

תגיד שניצל , יכול להיות ששכחתי אצלך באוטו ז'קט אפור של דה נורט פייס ?

omi

חבר משקיען
מעורבות
429
נקודות
63
ביקרתי אתמול בערב ב״ פריק קונטרול״ , האמת היא שאני מורגל להי אנד , אבל הפעם קיבלתי פצצה לפנים , הלובי מדהים ביופיו, , שמה רמקולים קטנים של״ אסטלון ״ נשמעים נחמד עם השקעה מטורפת באסטטיקה , הצליל בקטנים נחמד אולי בחדרים קטנים , אכלנו שתינו , לא הכרתי אף אחד אבל חברה נחמדים מבאר שבע , משום מה הרוב הכירו אותי ?

אבל המעבר לחדר הגדול עם אסטלון רציניים וחדר מושקע פחד שבר אותי לגמרי , זו הייתה ההדגמה הכי טובה ששמעתי בחיי , ולא שאני לא מכיר אנשים עם מערכות מטורפות , בקיצור התעלפתי מהדגמה , פשוט לא יאומן , למה באר שבע?
קבעתי עם כמה מהמורעלים לחזור שלא מכירים , נראה איך יסתדר עם התגובות שלהם למרות שלי זה לא משנה , מטורף!!!!

מסקרן ביותר, גם הכותרת מעולה.

אתה יודע במקרה, אם היה רכיב אקוסטי אקטיבי ואיזה?

מעורבות
209
נקודות
43

תודה רבה על הפירגון
מוזמנים תמיד .:שתוי:

• Like
Reactions: omi

guy1312

אוהב את התחום
מעורבות
42
נקודות
18
שי הוא בחור מקסים ושונה בראייתו מיבואנים אחרים . אספר לכם סיפור קטן :
רציתי איזה כבל ששי מיבא והיה חשוב לי לנסות לפני קנייה . אני מתל אביב שי בבאר שבע .יצרתי עימו קשר
שי שלח את הכבל על חשבונו למרות שהצעתי שאת המשלוח אני ישלם . הכבל לא הסתדר במערכת .פחות אהבתי .
שי דאג שיאספו ממני בחזרה וכל מה שקשור בזה . . בכל מקרה העסקה לא צלחה
ושי לא מכר לי כבל אבל הוא קנה לקוח !! . אני מקווה שיבואנים אחרים ילמדו ממנו תודעת שרות מהי .

מעורבות
209
נקודות
43
שי הוא בחור מקסים ושונה בראייתו מיבואנים אחרים . אספר לכם סיפור קטן :
רציתי איזה כבל ששי מיבא והיה חשוב לי לנסות לפני קנייה . אני מתל אביב שי בבאר שבע .יצרתי עימו קשר
שי שלח את הכבל על חשבונו למרות שהצעתי שאת המשלוח אני ישלם . הכבל לא הסתדר במערכת .פחות אהבתי .
שי דאג שיאספו ממני בחזרה וכל מה שקשור בזה . . בכל מקרה העסקה לא צלחה
ושי לא מכר לי כבל אבל הוא קנה לקוח !! . אני מקווה שיבואנים אחרים ילמדו ממנו תודעת שרות מהי .
תודה גיא:)

מעורבות
209
נקודות
43
יפה, ושיהיה בהצלחה, אבל מה עם קצת תמונות, פירוט הרכיבים , צילום של החלל.
תודה רבה!
צילומים מהאירוע

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,831
נקודות
113
יש תערוכה בבארי איטליה בדיוק בזמן הארוע , עשיתי להם שיחת וידאו להראות להם שגם לנו כאן יש אודיו , ישבו להם קריסטאנו (אלבדו) ופבריציו(פאברס קייבל) וצפו בהשתאות בארוע , שלחו ברכות באיטלקית לכולם !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,831
נקודות
113
הנה

תמונות מצורפות

• IMG_9636.png
    IMG_9636.png
    1 MB · צפיות: 125
  • IMG_9635.png
    IMG_9635.png
    1.1 MB · צפיות: 123
  • IMG_9633.png
    IMG_9633.png
    KB 963.7 · צפיות: 105
  • IMG_9632.png
    IMG_9632.png
    1 MB · צפיות: 120

עופר פולק

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
8
לא נרשמתי כי זה היה בבאר שבע …. לא נורא

Croc

חבר משקיען
מעורבות
123
נקודות
43
הייתי בסביבה היום אז קפצתי לפריק כדי לחוות את הטלטלה.
מסתבר שאני ושי מכירים טלפונית איזה 20 שנה מהובי אחר....
בסאונד אני יודע מה אני אוהב ומה אני רוצה - פה הכל בא לידי ביטוי.
פעם ראשונה שנתקלתי בזה במערכת מודרנית/קונבנציונלית.
מאוד אהבתי את ההשקעה באקוסטיקה ובכלל השקעה וחשיבה בסט עצמו של החדר והמערכת.
כך עושים את זה נכון ובמקצועיות - שאפו !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,831
נקודות
113
נמנע מלהזמין איזה תחרות בין ״ המותגסיסטים ״ כמו גיא חורש ואיתי לבין המערכת שלי מורכבת מ diy , ולהראות להם מאיפה משתין הדג , גמרתי עם הדברים הללו , זה עניין של כשרון ויעוץ מחול , ואני לא בא לי ללמד אף אחד ,

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,831
נקודות
113
גם לא מעוניין לעשות בושות במערכת בעשירית מחיר למרות שליד עומדת מערכת במחיר כפול משני הנפוחים הללו

מעורבות
209
נקודות
43
הייתי בסביבה היום אז קפצתי לפריק כדי לחוות את הטלטלה.
מסתבר שאני ושי מכירים טלפונית איזה 20 שנה מהובי אחר....
בסאונד אני יודע מה אני אוהב ומה אני רוצה - פה הכל בא לידי ביטוי.
פעם ראשונה שנתקלתי בזה במערכת מודרנית/קונבנציונלית.
מאוד אהבתי את ההשקעה באקוסטיקה ובכלל השקעה וחשיבה בסט עצמו של החדר והמערכת.
כך עושים את זה נכון ובמקצועיות - שאפו !
היה כיף לארח אותך ,תודה על המילים החמות מוזמן בכיף תמיד :שתוי:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור