טינטון

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
אבל אם אין לך ירידה בש
אני מניח שבפתיח התייחסת לפוסטים שלי בנושא.
אכן מחלה יתומה והמנגנון שלה לא ברור לגמרי, שתיית קפה מרובה מעלה את לחץ הדם שמגביר את הטינטון, אפשר למצוא קשר בין זה לבין שבהרבה מקרים הטינטון מתגבר לאחר שכיבה ממושכת שאז מגיע יותר דם וביותר לחץ למוח, בשנים האחרונות נבדק קשר בין אלה שלא חוו טראומה מכנית או אקוסטית לאוזן ובין הידבקות בווירוסים שונים ויש תרופות מסויימות שאף כתוב בעלון שלהם שיכולות לגרום לטינטון ובשימוש ממושך אף להפוך אותו לכרוני.
אני עבדתי כסאונדמן במשך שנים והצלחתי להוכיח קשר נסיבתי בין כך לטינטון שזיכה אותי ב 10% נכות.

לא הכרתי את הקשר ללחץ דם.
לפעמים כשאני מתעורר בבוקר יש לי כמה שניות של שקט עד שאני מזיז את הראש.
יכול להיות קשור ללחץ דם ....

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
חבר שלי בעבודה, אשתו לקחה אותו לכבוד יום ההולדת שלו להופעה של U2 בחו"ל .....שורה ראשונה צד שמאל מתחת לרמקולים של 10,000וואט.....הטינטון הופיע במלוא עוצמתו עוד באתו ערב עד ימינו אנו........החלק האומנותי הוא מספר דווקא היה אחלה.

הופעה משנת חיים.

בזמנו הייתי שומע באוזניות בעוצמות די מטורפות......עושה רושם שבנס ניצלתי מ"פגיעת טינטון" בשמיעה.

אני הייתי בבר מצווה וגם ישבתי ליד הרמקול.
בעל האירוע שר, ובשלב מסויים היה אקו מאוד חזק. מאז אני סובל

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אני הייתי בבר מצווה וגם ישבתי ליד הרמקול.
בעל האירוע שר, ובשלב מסויים היה אקו מאוד חזק. מאז אני סובל
לקבל טינטון מהופעה של U2 , יש בזה איזה מאית אחוז נחמה........לקבל טינטון משירה של איזה זב חוטם בן 13- זו ההגדרה של המילה באסה :(

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
אני קיבלתי טינטון בעקבות חשיפה לרעש בצבא בשרות מילואים לפני יותר מ 20. מאז כל הזמן שומע רעש בצורת היס.. בעוצמה נמוכה לרוב ומשתנה. אם אני נחשף לרעש זה מתחזק, אם אני לא יושן או מתרגש אז גם. לרוב לא שם לב לזה. אני נזהר לא לא להחשף לרעש קיצוני כמו לשבת ליד רמקולים בהופעה ויכול לחיות עם זה. אבל מה שהכי מפריע לי שכדי להימנע מהחמרת המצב הפסקתי לחלוטין לשמוע מוסיקה באוזניות שבעבר מאד אהבתי והיה נותן לי פתרון מצוין נוכח שאיפה של שאר בני הבית לשקט.

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
לקבל טינטון מהופעה של U2 , יש בזה איזה מאית אחוז נחמה........לקבל טינטון משירה של איזה זב חוטם בן 13- זו ההגדרה של המילה באסה :(

רוברט
אתה קורע אותי מצחוק

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
מחפש אחד ״כריש״ כזה - לא ממש מצליח, אם יש המלצות אשמח לקבל בפרטי
הכי טוב זה לחפש באיזור מגורים שלך...לא יודע היכן אתה גר..

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
הכי טוב זה לחפש באיזור מגורים שלך...לא יודע היכן אתה גר..
גר במרכז (חולון למעשה), אך מה זה לחפש? ביקשתי המלצה מניסיון למי שהוא "כריש" ולא חנטריש שיש ים כאלה שיודעים רק לדבר ולקחת תרחה - מכירים כבר.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
מרקמן טומשין רחובות
אבל מאמין שיש טובים בחולון.אין דבר גזה טירחה מראש....משלמים לפי טבלת אחוזים ממה שמקבלים...

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
מרקמן טומשין רחובות
אבל מאמין שיש טובים בחולון.אין דבר גזה טירחה מראש....משלמים לפי טבלת אחוזים ממה שמקבלים...
תודה! זה משרד עו"ד הרי - האם יש איזה מי שהוא ספציפי?

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
תודה! זה משרד עו"ד הרי - האם יש איזה מי שהוא ספציפי?

לפני שתבזבז כסף 10% נכות לא מקנים לך שקל או כל הטבה אחרת מביטוח לאומי, אם חו"ח יש לך נכות נוספת אז זה כדאי כי זה מתווסף לאחוזים ואפשר שתגיע למצב של זכאות

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
לפני שתבזבז כסף 10% נכות לא מקנים לך שקל או כל הטבה אחרת מביטוח לאומי, אם חו"ח יש לך נכות נוספת אז זה כדאי כי זה מתווסף לאחוזים ואפשר שתגיע למצב של זכאות
תודה! ידוע

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
במקרה לפני כמה ימים התחלתי לשמוע טינטון ...(קרה לי גם בעבר שמידי פעם הופיע טינטון לכמה ימים והפסיק)
קבעתי תור לרופא א.א.ג , לאחר שאיבה וניקוי האוזנים פסק הטינטון..
ברור שזה לא תרופה לטינטון, אבל לפעמים שווה לנסות...

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
במקרה לפני כמה ימים התחלתי לשמוע טינטון ...(קרה לי גם בעבר שמידי פעם הופיע טינטון לכמה ימים והפסיק)
קבעתי תור לרופא א.א.ג , לאחר שאיבה וניקוי האוזנים פסק הטינטון..
ברור שזה לא תרופה לטינטון, אבל לפעמים שווה לנסות...
האם לדעתך אחרי הטיפול התחלת לשמוע טוב יותר ? אף פעם לא עברתי ניקוי אוזניים והרבה פעמים שקלתי לעשות זאת.

אי אפשר לדעת, אולי "עולם הכבלים" יפתח לאוזני ;)

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
האם לדעתך אחרי הטיפול התחלת לשמוע טוב יותר ? אף פעם לא עברתי ניקוי אוזניים ואני שוקל לעשות זאת.
רציתי לכתוב את זה קודם, אבל אם אתה שואל,
האוזניים צריכות כמה ימים של התאוששות, אבל יש הבחנה ברורה טובה יותר בצלילים בתדר הגבוה כאילו החלפתי כבלים במערכת :)
כתבתי כאן בשרשור אחר שמידי כשנתיים אני מבצע ניקוי אוזניים , התוצאה ממש מפתיע...
חשבתי לבדוק שוב עד איזה תדר אני שומע אבל אני מפחד, יש לי חשש שהטינטון הופיע אצלי לאחר ששיגעתי את האוזניים שלי בתדרים גבוהים ואולי זה עורר משהו :)

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
יש טענות שניקוי אוזניים מלווה בסיכון מסויים....אתה יודע משהו על זה ?.....בגלל זה לא עשיתי זאת עד היום.

לא רוצה לעודד אותך לעשות את בדיקת השמיעה שוב אם אתה חושש מכך, אבל זה באמת היה יכול להיות מעניין.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
יש טענות שניקוי אוזניים מלווה בסיכון מסויים....אתה יודע משהו על זה ?.....בגלל זה לא עשיתי זאת עד היום.

לא רוצה לעודד אותך לעשות את בדיקת השמיעה שוב אם אתה חושש מכך, אבל זה באמת היה יכול להיות מעניין.
בדרך כלל שאני עושה ניקוי אוזניים אצל רופא אוזניים בגלל סיבה מסויימת, לפני כשנתיים הרגשתי שהאוזניים קצת סתומות ואז הלכתי לעשות...
לא יודע לגבי סיכונים, רופא מומחה (א.א.ג) אמור לעשות זאת בצורה תקינה,
הניקוי עצמו מלווה בכאבים בגלל רעש השאיבה

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
10% אחוז נכות מקנים לו סכום נכבד חד פעמי.

עמית

חבר משקיען
מעורבות
216
נקודות
63
הלבנת פורן הזו
שווה משהו?
כדאי להתקשר ולקבל ייעוץ?
נאמר לי שנורא קשה להוכיח
טנטון.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
10% אחוז נכות מקנים לו סכום נכבד חד פעמי.
זה במקרה שהשכר שלך לא עולה על 6k₪, אחרת משרד שהומלץ כאן בירב לטפל חחחח כולם הפרים כסף רוצים - אין הרבה - לא מתעסקים חחח משרד מומלץ חחחח
אני בלי לקבל שרות כבר לא ממליץ על כזה משרד

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור