לא ידעתי שזה נפוץ כזה...הציפצוף התמידי שאתה שומע זה טינטון.כן, אין דרך חזרה...רק קדימה לטינטון חזק יותר.
אתה סובל מטנטון בתדר מונו של 13 ק״ה? זה כל מה שיש לך לומר? מה עם אחוז עיוותים? יחס אות לרעש? עוצמה? ...לא כל טנטון קשור לבעיה אורגנית באוזן. אני בזה הרגע שוב שומע טנטון בצורת צליל מונו של כ 13 קילוהץ, שלא התריד אותי כבר שבועיים, עד שבמקרה קראתי את ההודעה הזאת, ואז נזכרתי שאני "סובל" מטנטון. אצלי זה פסיכוסומטי לחלוטין. עברתי בדיקות שמיעה ובדיקות כולל CT מיותר, והכל היה תקין. אני מתחיל לשמוע את הטנטון רק כשאני נזכר בו. הוא יכול להעלם לחודשים או שנה שלימה, ואז כאשר אני יושב בחדר לבד בשקט ונזכר בו, אני מתחיל לשמוע אותו.
יש אגב טיפולים בתשלום און ליין. משמיעים לך סדרת צלילים בהתאם לשאלון אינטאקטיבי עד שבונים עבורך רצף צלילים שאתה צריך להקשיב להם באוזניות עד שהטנטון מתמסך כעבור כמה חודשים ואחרי שזרקת כמה אלפי דולרים. הנה דוגמה לאתר כזה:
http://www.tinnitracks.com/en/matching
הזכרתה לי בבדיחה:אני סובל מטנטון ללא יריידה בשמיעה!
אצלי יש אובר שמיעה! אני שומע הכל
גם כשאני ישן.
כשעשיתי בדיקת שמיעה שמעתי את כל התדרים!
הטכנאית במכון אמרה לי שזה נדיר ביותר
והדבר הכי גרוע זה שאין פתרון!
המליצו לי טיפול במחטים סיניות!
מישהו ניסה?
מזכיר לי משום מה בדיחה על ארמני שחזר מההרים לאחר כחצי שנה עם עדר הכבשים במרעה, ובחודשים הבאים הוא מסתובב מבואס לגמרי.......אף אחת מהעדר לא כותבת, לא מתקשרת....אפילו לא נשיקה קטנה ....נתק מוחלט.אתה סובל מטנטון בתדר מונו של 13 ק״ה? זה כל מה שיש לך לומר? מה עם אחוז עיוותים? יחס אות לרעש? עוצמה? ...
אני סתאם מסתלבט אתך, מקווה שתיקח בהומור והעיקר שנהייה בריאים.
אריה
בפעם הראשונה ששמעתי את הטינטון הפכתי את כל הבית בשביל למצוא את מקור הרעש.
לבסוף הבנתי שהבעיה היא אצלי.
בהתחלה היה לי מאוד קשה להירדם.
קורה לי לפעמים שאני שוכח שיש לי ואז הטינטון נעלם לכמה שבועות עד שאני נזכר שוב.
שמתי לב שיש קורלציה לקפה שחור.
הייתי שותה יותר מ10 כוסות ביום.
הפסקתי לשתות קפה, ועוצמת הטינטון ירדה, בשלב מסוים הטינטון חזר, מאז אני מרשה לעצמי רק 2 כוסות קפה ביום.
גורם מוכר, מוזכר באתרים בנושא הטנטון....שמתי לב שיש קורלציה לקפה שחור.
הפסקתי לשתות קפה, ועוצמת הטינטון ירדה....
ללכת לע"וד שמתמחה בתביעות בטוח לאומי והוא ידריך אותך.אני עובד בעבודה רועשת!
אני עובד cnc חרטות,
אמנם חובש אוזניות אך תמיד
נמצא ברעש.
מה צריך בשביל לתבוע את ביטוח לאומי?
אין לי פגיעה בשמיעה.
מחפש אחד ״כריש״ כזה - לא ממש מצליח, אם יש המלצות אשמח לקבל בפרטיללכת לע"וד שמתמחה בתביעות בטוח לאומי והוא ידריך אותך.