Sonyes ,אתה מתכוון מסביב לכלבה ?
במקרה שלך - באמת פחד !!!!!{ובכלל כל חובב מכשירים כאלה ואחרים -שומר נפשו וכספו ירחקהייתי מת שייהייה לי חתול -- הייו לי כמה כשהייתי קטן -- אבל אני מת מפחד מכל מיני דברים שחתולים יכולים לעשות למערכות.
לכסות את המערכת כשהיא כבוייה זה לא פיתרון מלא, כי החתול יכול לקפוץ עליה גם כשאני בחדר.
אולי אפשר לחנך אותו שלא לעשות את זה פעם שנייה, אבל הפעם הראשונה עלולה להספיק.
גם לא להרשות לו להיכנס לחדר ולהשאיר את הדלת סגורה זה לא פיתרון מלא, כי תמיד יש פעם אחת ששוכחים או לא שמים לב -- סתם הולכים לשירותים, או מישהו מצלצל בדלת הכניסה -- ו-WHAMM, נגמר הסיפור.
נזקים פאסיביים של שערות זה עוד הבעיות הקטנות.
יש אינספור בעיות יותר רציניות, כמו למשל (רשימה מאוד חלקית):
- השחזת ציפורניים על העץ של הרמקולים, או השחתת הגרילים ואפילו הדרייברים שלהם או ציוד אחר
- קפיצה על הפטיפון -- יש בפייסבוק תמונות של חתולים שיושבים להם על הפלאטה המסתובבת ונהנים מהחיים
- רק תחשבו מה זה יכול לעשות למחט חשופה כמו אצלי:
העובדה שבפועל זה לא קורה אצל הרבה אנשים שייש להם חתולים ממש לא מרגיעה -- זה עניין הסתברותי -- הסיכוי קטן, אבל הנזק יכול להיות אדיר -- גם בכסף -- יכול להגיע לעשרות אלפי שקלים במערכת יקרה -- וגם בכאב לב -- כך שהתוחלת לנזק לא זניחה, בהרגשה/פחדים שלי.
- חתולים שקופצים על דברים יכולים להפיל אותם, אפילו רמקולים לא קטנים, או ציוד אחר
- חתולים יכולים להתעלל בחוטים ובאינטרקונקטים, להשחית אותם חיצונית במקרה הטוב, ולגרום לנתקים במקרה הרע, או אילו להתחשמל בעצמם במקרה העוד יותר רע(?)
- אצל חבר שלי הייה מקרה שחתול עצבן השתין בכוונה על דברים, שהסריחו על כדי אי-אפשרות להשתמש בהם.
- וכאמור, שערות...
עמיר
זו חווייה, חתול כזה, מזכיר לי את זה שהייה לי בילדותי, שהייה בא בחורף ונשכב לי על הצוואר לחמם אותי, ואחר כך מתכרבל סביב כפות רגלי הקפואות, או משתולל בחצר ומסתכל לוודא שאנחנו מסתכלים עליו מהחלון, או מלווה אותי לבית-הספר לאורך הגדר... עד שנדרס בסוףמצרף העתק מתגובתי לפוסט ששוני כתב ביום שסול הלך לעולמו(20.04.14)
סול - Sol הגיע אלינו במקרה למשמורת של חודש.
ביתי שעברה דירה ביקשה שנשכן אותו אצלנו עד שתתמקם במשכנה החדש.
אני בכלל איש של כלבים,ומה לי ולחתולים...
אין לך מקום אחר פנסיון,או חברים? שני מבטי זעם מרעייתי וקבלתי את הגזרה.
ההתנחלות הפכה למשכן קבע,ומאז כל יחסי לחתולים השתנה בבת אחת.
לחיות עם סול זה אמר,להשכים קום גם בשבת כשהוא תובע את המזון הרך שקיבל במסורה.
כשאתה חס וחלילה חולה או לא חש בטוב,זו רביצה ליידך שכל מבטו אומר שלווה ורוגע,או אל תתדאג אני כאן בכדי לעזור.
זה מרדף בחלונות אחרי ציפורים שנחות להן או מצייצות בקולי קולות,ומחדדות את חוש הצייד המפותח שלו.
(בגלל שלבי התריסים כל שללו היה נוצת דררה ירוקה)
וכשהדלקתי את המערכת,רביצה ליד הרמקול הימני והקשבה לצלילים,במיוחד לפסנתר של ביל אוונס.
כשחזרתי מהעבודה זו תמיד קבלת פנים ליד הדלת,ליטוף?מה פתאום שני גילגולי קבלת פנים ורק אז מותר לגעת.
קבלת כל אדם שמגיע תוך סקרנות אין קץ.
מחלתו הייתה קצרה מאוד ואתמול כשנאלצתי להרדימו,דמעתי כל היום.
קשה לי להאמין שאחרי סול יהיה לי בעל חיים אחר.
הוא יחסר לי לרעייתי מאוד.
תודה לאריק שהעלה את הפוסט,לכל שאר החברים.
כבר מתגעגעים
צפה בקובץ המצורף 29355
צפה בקובץ המצורף 29356
צפה בקובץ המצורף 29357
שאני יושב בחדר ושומע , החתולה מגרדת תדלת להכנס קופצת ויושבת על משענת היד
להאזין בכיף, הסבבה איתה שהיא לא מסבירה מה חסר ומה עודף. בשבילה הכל מושלם.
אבל אין מצב להשאיר חתולים לבד בחדר לשנייה.
אם יגיע זבוב לממברנה, בשנייה יש זינוק לכוון "תפסתי ת זבוב" ואת הממברנה
תודה זו הכלבה של בתי -חכמה בצורה יוצאת דופן -כנענית מדהימה מאולפת הנה עוד תמונותיופי של תמונה.
אריה
כן תואר שלישי לקראת דוקטורט בהנדסת מחשבים .הן למדו יחדרואים שהיא חכמה.
אריה
218 דפים!!!יש דיון ארוווווך שנים ותמונות ב Audiokarma על חתולים וציוד אודיו. די מגניב:
http://audiokarma.org/forums/index.php?threads/pictures-of-cats-on-audio-gear.193866/
מה כלבים לא בני אדם ?218 דפים!!!
וכמובן שייהייו מי שייתקעו תמונות של כלבים בשירשור שהוא ספציפית על חתולים
גם בפורומים בחו"ל, לא רק בארץ. אין מה לעשות
עמיר
זה שכלבים אינם בני אדם זה לחלוטין לא רלוואנטי לפוסט על "חתולים ואודיופילים".מה כלבים לא בני אדם ?
אכן אפשר, אבל, מצד אחד, זה לא יתרום הרבה לתוכן, כיוון שכמעט כל סוגי הבעיות אופייניים לחתולים בלבד,אפשר להרחיב את הפוסט ל "חיות מחמד"