אני בהחלט ממליץ לך על טיפול אקוסטי מינימלי.
בטוח שיוריד ברמה כזאת או אחרת את ההדהוד, אך לא יודע מה תהייה ההרגשה שלך לגבי התלונה המקורית שלך שהיא חוסר דינמיקה
לא יודע מה התקציב שלך, ולכן קשה להציע לך כבלים מהסוג שאתה מחפש.
מהניסיון שלי כבלים כמו SR precision או קריסטל וגם xlo הם כאילו שמורידים ״נפיחות״ וכתוצאה מכך קיימים פחות הדהודים.
יש כמובן עוד הרבה כבלים בכיוון הזה, צריך לנסות.
הצעתי, אם אתה רוצה להנות מהכסף ששמת על המערכת, לטפל באקוסטיקה ברמה מינימאלית לפחות, ולהחליף כבלים.
בסדר הזה
בתקציב הזה (ובעצם בכל תקציב) כדאי לקנות יד שנייה. יש הרבה מציאות בלוחות פה באתר, גם זה של הפרטיים וגם של הסוחרים, וכבל זה לא אלקטרוניקה או רמקול שיש חשש לתקינות ביד שניה.אתה מתכוון לחשמל או כבל רמקול ? תקציב של 1-1.5K
התמונות שהבאת יפות ומענינות ובהחלט במקום בהקשר לשרשור הזה.העלתי תמונות כדי שדן יוכל לראות למה אני מתכוון באלכסון, ברור שבסלון אף אחד לא יצפה את כל הקירות בלוחות. או כמעט אף אחד..
אגב הלוחות האלו בלבן הם כמעט הפריט היחיד שהבאתי הביתה שאשתי לא עיקמה עליו את האף ואפילו אמרה שהוא יפה ואלגנטי.
4 לוחות כאלו עולים חצי מכבל חשמל סביר ואין מה לשדרג בהם אחרי חודשיים-שלושה או שנה, הם כבר ברמה מספיקה גם לחדרים עם ציוד במליונים.
שאלת על כבל חשמל וההתייחסות שלי היא לכבל חשמל.אתה מתכוון לחשמל או כבל רמקול ? תקציב של 1-1.5K
לעבור לחדר האזנה יעודי יותר שקט וסימטרי אם יש כזה בדירה
אוי ואבואי סימטרי. סימטרי זה הכי לא לא...
מתסכל אותי שהשקעתי את כספי והתוצאה מאכזבת..
שוקל להחליף את פינת הסטריאו והרמקולים לקיר הימני שבעצם תהיה צורת ״ח״ כמעט סימטרית, לא לגמר .
העניין הוא שזה כרוך בפירוקים הזזות קדיחות ואני בספק אם יהווה שיפור של ממש .
מתסכל אותי שהשקעתי את כספי והתוצאה מאכזבת..
שוקל להחליף את פינת הסטריאו והרמקולים לקיר הימני שבעצם תהיה צורת ״ח״ כמעט סימטרית, לא לגמר .
העניין הוא שזה כרוך בפירוקים הזזות קדיחות ואני בספק אם יהווה שיפור של ממש .
אני עם arye.gur בקטע של להזמין כמה חברים מהאתר, לשמוע את המצב הקיים, ולייעץ....וכאמור תתרכז באקוסטיקה.
......יתכן שהמצב לא כל כך נורא כמו שאתה חושב והפתרונות הם פשוטים, זולים וממש מעבר לפינה
חברים זוהי הזמנה פתוחה לכל חבר שירצה - מבטיח אירוח נדיב !
מי מגיע ??
דן קיבל את הטוב ביותר...
אריה
אכן כבוד גדול .
נמר - אני עומד מאחורי הזמנתי לא תתחרט!