tzachi
חבר משקיען
- מעורבות
- 386
- נקודות
- 83
ברשימת האופציות אך צריך למתוח את התקציב חזק.Lumin D2
ברשימת האופציות אך צריך למתוח את התקציב חזק.Lumin D2
בדוק DAC202 של WEISS יד שניה.חפרתי קצת על הborderpatfol ממה שהבנתי מדובר בממיר שמעגל ומרכך את הסאונד .
זה לא בשבילי.
בדרך כלל ממירים לא סלחניים מפורטים ומדויקים שמתוכננים טוב עם טרנספורט שבנוי טוב מחשב או סטרימר או.........יעשו את הקסם בשבילי.
ממירים כאילו בדרך כלל יקרים אבל אפשר למצא מוצר שמותח את הגבול של עלות תועלת ופוגע למטרה.
גם בממירים הסינים שבנויים מרכיבים מערביים איחותיים ונראים כמו מכשיר בפי 5 כסף יש כאילה טובים וכאילו שפחות.
זו מטרת החפירה . לטובת כולם ! אז כדימה חוייות אישיות מה החלפתם במה.......
שאלה שמתרידה אותי ובאמת מחוסר נסיון : לי אין בעיה כלל עם ציוד ישן ההפך אני רואה בוא הזדמנות. אבל התחום הדיגיטאלי שונה ומתקדם מהר מאוד. השאלה האם יש יתרון לציוד ותיק כמו הוויס שעולה בסביבות 7k לנניח יגזיל של שיט שעולה אותו דבר.בדוק DAC202 של WEISS יד שניה.
עלה כ- $7000 חדש לפני קרוב לעשור. לדעתי תוכל להשיג אחד כזה באזור ה- 7-8,000 היום, אולי מחו"ל.
יש לו צליל מעודן אבל מפורט מאד, לא מתחנף ולא עגול מעצבן כזה. בנוי כהלכה. מאד נייטרלי.
עוד רעיון שעלה לי - שיט איגיברשימת האופציות אך צריך למתוח את התקציב חזק.
שאלה שמתרידה אותי ובאמת מחוסר נסיון : לי אין בעיה כלל עם ציוד ישן ההפך אני רואה בוא הזדמנות. אבל התחום הדיגיטאלי שונה ומתקדם מהר מאוד. השאלה האם יש יתרון לציוד ותיק כמו הוויס שעולה בסביבות 7k לנניח יגזיל של שיט שעולה אותו דבר.
לא התנסתי בהשוואה כזו מעולם.
מה אומרים ?
ממיר !!!!
אני מחפש ממיר בתקציב צנוע 4-5000 למשומש 6-7000 לחדש .
היות ונתקלתי במעתה סודיות מחברים בפורום שרכשו ממיר ולא רצו לחלוק אז פתחתי שרשור חפירה משלי.
היתי רוצה את הטוב מ2 העולמות גם ממיר מדויק מפורט ודינאמי כמו שמיחסים לממירי סברה ומצד שני אנלוגי וחלק כמו שמיחסים לr2r.
אני לא יוכל לשמועה הכל בבית לצערי אבל צריך לקבל המלצות,לצמצם אפשרויות , ולקבל רשמים ממוצרים שאני לא מכיר ואפשר גם הפניות ספצפיות למוצר הכל הולך .
מה הציוד כרגע : רמקול thiel cs 7.2 , מגבר אקיופייס p600 שמורץ עכשיו אחרי ריענון קומפלט, מחשב אודיו פנלס מושקע מאוד כך שכרגע סטרימר פחות מעניין.
עד היום לא שמעתי אפילו קובץ די אס די אחד ואני כרגע לא מחובר לטידאל . יש לי טון של מוזיקה שעוד לא הגעתי ל10% ממנה.
כך שאני יכול לחיות בשלום ללא dsd אלה עם משהו ישכנע אותי שזה הדבר הבא.
מעניין אותי עם למישהו יש נסיון עם ממירים סינים מושקעים אך במחיר סביר דוגמת gustard x26 או smsl d1 ודומיהם.
וכמובן מוצרים מקומים חדשים ומשומשים.
אני יודע שהדרישות רבות והתקציב דל אך זה מה יש כרגע בלי אפשרות למתוח את התקציב.
בגדול ממירים בעלי אופי רך וספוגי לא מענינים.
סוחרים ! עם יש מציאות אמיתיות , ווליו פור מאני מעולה מחיר סוף עונה השמח לשמוע.
תודה מראש. אני יודע מפניות של חברים שהעניין לא מעניין רק אותי ויהיו צופים מהצד.
תודה בודקרגע, אם אתה ברמת המחיר של ה schiit, זה אומר שהתקציב נמתח קצת. יש פה איזה avm מעניין בלוח, נראה לי באותה רמת מחיר לאחר הוצאות יבוא נלוות של ה schiit.
באותה רמת מחיר יש גם את ה ifi pro dsd. מכיל גם מגבר אוזניות וכפתור ווליום אנלוגי עם פוטנציומטר של alps. לדעתי ifi תותחים! לא הבנתי מההודעה אם יש לך קדם מגבר, אבל אם לא, ה ifi סוגר לך את שתי הפינות.
כרגע אין פרה שלימה הפרה שלך?
שמעתי גרסאות קודמות של בנצ'מרק אצל איל פור ז"ל. מפורט אבל רזה. לטעמי לפחות.
מה לגבי ה stellar gain cell של ps audio?
ב 7000 שקל תקבל ממיר ופרה ברמה גבוהה.
לקנות בארץ אצל ברוך גליסקו עם אחריות יותר פשוט ובטוח מאשר בחו"ל.
אין יבואןמי היבואן