חנות בפוקוס – סטריאו סטאר בפתח תקוה

ezra

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מכיר את משה כבר מפתיחת החנות באוסישקין
אין ספק שהאמינות היושר המקצועיות ויחסי האנוש שלו ושל הצוות
הביאו את החנות לאן שהגיע היום
המשך הצלחה ודרך פוריה
כל מה שהגעתם זה בזכות ולא בחסד

E

elik379

אורח
הטובים ביותר בכל מדינת ישראל!!!

חברים יקרים! סוף סוף הגענו לעתיד.תראו לי חנות שנותנת שירות אנושי כמו סטריאו סטאר?אל תחפשו כי אין!!!
ברגע שנכנסים לחללית שנקראת סטריאו סטאררררר מתפנים אליך אנשיי מקצוע שידאגו לך והצוות?אין מילים.
משה רוני לאון חיים.רמי בר לב רמי כשר.אתם אחלה צוות.אני כלקוח ממליץ בחום!!!http://www.dtown.co.il/forum/images/icons/icon6.png

א

אורח

אורח
מצטרף לברכות

אחרי שנים של הכרות עם החנות ועם האנשים שבה, תחילה כמתחרה ואחר כך כשותף מסחרי, אני יכול רק להצטרף לפרגון שמגיע לסטריאו סטאר. אין לי את היכולת הפיוטית של ישראל (אניגמה) אבל אני מזדהה עם כל מלה.
בחנות צוות עובדים מיומן ומקצועי ביותר עם המון שנות ותק בענף.
לב רחב, סבלנות אין קץ ותיאורים ציוריים ומרתקים מצפים לכל לקוח שיפגוש את משה.
יישר כח, אופיר נגר.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
שלום,

אני שמח לקרוא הרבה תגובות חיוביות על החנות.

הניסיון שלי עם החנות היה פחות מוצלח - בזמנו חיפשתי רמקול מדפי עד 10K ש"ח וחוץ מפרדיים לא היה במגוון אלטרנטיבות סבירות.
מאוד הפריע לי שלא ניתן היה להשוות את הפרדיים לרמקולים טובים אחרים שיש ברמת מחיר זו ולכן המשכתי הלאה בחיפושי כך שלא יכולתי להתרשם מהמקצועיות והמומחיות של אנשי החנות.

ארז

scorpion

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
קראתי את הכתבה עם כל התיאורים שבה.דבר אחד חידוש היה בשבילי זה לדעת ש משה כהן הוא גם זמר.
את משה אני מכיר מזה 10 שנים ולכל התגובות לפניי אני מצטרף ואוסיף:
אצל משה הלקוח הינו קודש הקודשים, יעניק את מלוא תשומת הלב, יסביר אודות המוצר, ידגים וישווה ביצועים לעומת מכשיר אחר כדי להמחיש ללקוח את ההבדלים. לעיתים תשומת הלב הנ"ל נמשכת שעות והכול נעשה באהבה, יחס חם ובמקצועיות רבה.
מניסיוני ומניסיון חבריי הפכנו מזמן למשפחה ותמיד משה נמצא לצידנו בכל עניין גם אם לא קשור לסטריאו ו או קולנוע ביתי וכדו'.
אני מצהיר בריש גלי, אין אנשים בארץ כדוגמת משה כהן.
המשך בדרך שסללת ובהצלחה !
אוהב אותך מאוד,
יוסי רז

א

אורח

אורח
דוגמה ומופת מקצוענות וצניעות

הכרתי את משה וחזי לפני 30 שנים ת הייתי אז חייל ומכור לסאונד -וכבר אז קיבלתי מהם שירות מדהים ושעות של ייעוץ גם שידעו שהפרוטה לא הייתה מצויה בכיסיץ כששאלתי אז את משה מדועת התשובה בעצם שיקפה גם אז את מהות הייחודיות של סטריאוסטאר מאז ועד היום " אני נהנה מכל רגע מקצועי ובעיקר אנושי - ביזנס יבוא אחר כך"ץ המוטו עבר כחוט השני בלי מגבלות זמן והרכב אנושיץ זו חנות של אנשים ןאחר כך של מוצרים!!!! תמיד ממליץ בחום ומאות אנשים קנו ותמיד נהנוץ Vמשיכו כך ותודה לכם על מי שאתםץ

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כייף לראות שגולשים פסיבים החליטו להגיב על הכתבה הזו.
כולי תקווה שזו לא תהיה ההודעה היחידה שלהם בפורום ושנראה אותם כותבים יותר, משתפים יותר ונהנים מהקהילה המקסימה שלנו.

א

אורח

אורח
מצטרף לפירגונים...

לאחר שחיפשתי מסך למעלה מחודשיים (שבסופו רכשתי את ה50V20)..שהספיקה להתקלקל אחרי חודשיים !!
קיבלתי שירות מדהים והחליפו לי את המסך בחדש לחלוטין!!!!
השירות שלהם פשוט מעולה פשוט חווית קנייה!!

א

אדם אופנועי פת

אורח
למשה והצוות המקצועי

מהניסיון האישי אני יכול לציין שהשרות בחנות מקצועי, אמין ואדיב
יש לי מערכת קולנוע ביתית מזה 7 שנים ללא תקלות בהמלצת משה
וכמובן חזרתי ורכשתי מהם מוצרים נוספים.
מאחל לכם שנים רבות של הצלחה גם בהמשך
אדם

ו

ויקטור

אורח
סטראו סטאר הכוכבים של הסטראו

חברי ואני משדרות ומאשקלון, מצטרפים לפירגונים שנכתבו ע"י הקונים המרוצים.
אלה שאנחנו בני בית, מאז קנייתי הראשונה (אקווילייזר של טונאר) ברחוב אוסישקין,
ועד הפלזמות ומערכות סטונד מפוארות שיש לנו כיום.
והכל הודות למושיק החבר הטוב, וציוותו: עוזי האח הצעיר, רמי א, ורמי ב, חיים, ואורנה.
שמסבירים פנים ומובילים אותך עד למציאת המוצר המתאים לך ביותר.
תודה לכם
ויקטור ארג'י

davido

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אנשים מקצועיים מהשורה הראשונה ,מלאים סבלנות לקונה ללא קשר לסכום בו אתה קונה ,
המנהל עצמו משה כוהן באורך נדיר תמיד מנסה לחסוך ללקוח הוצאות מיותרות . המקום הוא מקום נדיב ,מקצועי,הרגשת משפחה ,תמיד ,תמיד תצא עם משהו בחינם או במחיר עלות כאשר אתה עושה קניה והיותר חשוב הם לא רק נחמדים בקניה
אלא הגדולה של משה והצוות מתבטת דווקא כאשר יש תקלה או משהו מתקלקל ואז אתה מבין כמה מזל היה לך שקנית בסטראו סטאר.בברכה של חיזקו ואמצו דוד עובדיה לקוח

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
נכנסתי לסטריא סטאר בעקבות המלצה, נשביתי באמינות, וקניתי בהנאה

לפני כשנה רציתי לעשות קניה של מערכת קו"ב וטלויזיות. באופיי אינני פזיז, ולרוב בודק טוב לפני קניה, במיוחד משמעותית כפי שתכננתי.
למרות שהחנות הומה בכל שעה, נתקלתי ברמי ברלב, בחור סבלני, אשר הדגים לי הרמקולים, ממגוון גדול, עד שהחלטתי מה טוב לי. למרות שהמיקוח על המחיר, הגבוה משמעותית מהתכנון, היה ארוך, נהג רמי באורך רוח.

גם כאשר אחד הרכיבי לא היה לטעמי, הוא הוחזר לחנות, וללא שום ויכוח, זוכה כרטיס האשראי מיידית במלא הסכום.

הרגשתי שאני עושה קניה של עשרות אלפי שקלים בלב שלם.

חנות לתפארת.

א

אורח

אורח
לקוח קבוע..

לפני חצי שנה..הופנתי לחנות על ידי דוד שלי...קניתי DVD..אחרי חצי שנה...שזה ביולי השנה..הלכתי שוב פעם כדאי לקנות מכשיר קריוקי..לא היה לי ספק שאני יחזור לקנות שוב בחנות הזאת.

היחס של העובדים היה מצויין..אבל מעל כולם בלט משה הבעל בית.

היחס והמחירים גרמו לזה שכל מה שאני צריך בתחום של המדיה אוטומטית השם של משה עולה בראש שלי ושל המשפחה שלי.

משה תודה..שי אחיין של הילי

א

אורי ורינת

אורח
למשה עוזי והצוות היקר הגעתי אליכם דרך זאביק השרות האמינות והמיקצועיות הפכו אותי מלקוח מרוצה לשגריר נאמן כאשר חשבו על המושג שם טוב ומוניטין חשבו על סטריאו סטאר ככלל ועל משה בפרט עלו והצליחו באהבה גדולה רינת אורי ויגאל

א

אורח

אורח
תגובה

כמו בכל עסק השרות מתחיל מהסוף ופה צריך לציין את המתקינים ובמיוחד את חיים אשר ניכנס לכל בית ומתיחס כאילו זה ביתו ועשה הכל בזהירות בלי להשאיר סמני עבודה או נוככוית אולם התצוגה ואנשי המכירות רמי בר לב עוזי רוני רמי חיים חבורה של מקצוענים אשר עובדים בהרמוניה וללא תחרות תמיד עם חיוך וסבלנות ורצון לתת ללקוח את מבוקשו עם דגש על צרכיו מבלי לנסות לדחוף או להעמיס פרטים מיותרים ממש מודל חיקו

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור