חמש שנים ללא איל פור, בקשה אישית...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
זה היה אתמול, ואתמול גם בשורות איוב הגיעו גם מחיפה. חברינו אריה גור נח את מנוחת העולמים בדיוק ביום שאיל פור נפח את נשמתו. שני אודיופילים בנשמה, ישבו יחד למעלה וישמעו מוסיקה טובה.

איל אחי היקר, אין יום שאתה לא עולה בראשי. ומכאן בקשה חשובה. חפש את חברינו היקר אריה גור, קרא לו אלייך, תדאג שתהיה לו נחיתה רכה.

יומיים עצובים עוברים עלינו, גם זיכרון לא רחוק מחבר שלא עימנו כבר זמן מה וגם חבר שמותו טרי בליבנו.

נתגעגע אליכם.

ואתם חברים יקרים, שמרו על עצמכם, גם בעולם הוירטואלי נקשרים קשרי חברות אמיתיים.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
אייל פור ז"ל היה ללא ספק האיש שהשפיע עלי הכי הרבה בעולם האודיו.

איזה איש. אגדה. עשה מחקרים בחוד החנית בזמנו במסגרת הדוקטורט בכימיה, ומעולם לא התרברב בהישגיו יוצאי הדופן. קר רוח, ערכי וישר כמו פלס.

גם כשהייתי מציק, הייתי תמיד מתקבל בברכה.

עד היום כשאני עובר ליד ביתו בירושלים, אני נזכר בתערוכה בסלון ביתו והלב נחמץ.

גם אריה היה איש מקסים, כשהתייעצתי איתו המון לגבי הניים שנרכש, כמה שזה הזוי, מאייל פור ז"ל.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
איל היה מהראשונים שהכרתי בתחום האודיו בארץ, עוד כסטודנט צעיר, בסוף שנות ה 80. לימים היינו בקשרים שוב, כשהפך את התחביב למקצוע ונהייה יבואן.
אחד האנשים שהכי הערכתי את דעותיו בתחום. היה תענוג לשוחח איתו, ללמוד בלי סוף, וגם אם לעיתים לא הסכמנו או לא היה לנו טעם זהה, ראיתי בו אוטוריטה מקצועית.
היה ישר כמו סרגל, נאמן לדרכו ומבין ענק בתחום. בהרבה נושאים, כמו חשיבות כבלים, אקוסטיקה, העמדה, שיכוך, חשיבות מעמד למערכת ועוד, הקדים את זמנו. באנאלוג לא היה לו שני. כיבואן היה הגון, נוח לעסקים ומאוד פתוח. לא היסס לתת לי כמה מכשירים, לבחון בבית, להשוות, לבחור את מה שמתאים לי, או להחזיר את כולם.
בתור אדם היה איש מקסים, אינטלגנט, תענוג לשוחח איתו.
איל מאוד מאוד חסר לי, וכמו נמר ואני מניח שרבים מחבריו, אני עדיין חושב עליו רבות.
יהי זכרו ברוך. (ורד נבול)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור