חינוך אקוסטי לנהגי מומבאי

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
זה לא הדבר היחיד שצריך לחנך שם

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מה שטוב מיכאל, שאצלנו נגמר הצורך לחנך. הכל טוב. אנשים סובלניים, פתוחים לאחר, מלומדים ומסייעים לזולת. :מבולבל:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
מה שטוב מיכאל, שאצלנו נגמר הצורך לחנך. הכל טוב. אנשים סובלניים, פתוחים לאחר, מלומדים ומסייעים לזולת. :מבולבל:

הייתי לצערי במומבאי בערך 5 פעמים, באופו כללי זה מקום מחריד, אבל כבישים בפרט. מעבר לזה שזה מקום מגורים (לא ראית איזה "סוכה" על אי הפרדה בין נטיבים? ומה עם סוכה דו-קומתית?), יש לרוב אנרכיה מלאה בכביש - אין הרבה רמזורים, אין סימון נטיבים, הם פשוט נוסעים איפה שיש מקום. ראיתי משפחות עם ילדים נוסעים יחד עם איזה אופנוע מאולתר - 4-5 אנשים :)

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
הייתי מספר פעמים בהודו
פעמיים חוויתי משהו לא מהעולם הזה (פעם אחת בניו דלהי ופעם שניה במומבאי רק לפני מספר חודשים),
ב 2 הפעמים התנגשה המכונית שנסעתי (נהג מקומי שלקח אותי) ברכב אחר,
ומה עשו הנהגים ?
עצרו להחליף פרטים ?
עצרו לראות מה הנזק ?
ממש לא, עשו ניענועי הראש ימינה ושמאלה נהג לנהג, לא יצאו מהרכב לבדוק מה הנזק, פשוט כל רכב המשיך לדרכו :)
מזכיר לכם משהו ? :)
לי הזכיר את המכוניות המתנגשות בלונה פארק :)

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
גם אני הייתי מספר פעמים בהודו.
באחת הנסיעות שלי הנהג שלי עקף אופנוע, שעקף משאית שעקפה משאית שניה ובשוליים רכב עגלון וממולנו שתי משאיות , מונית שלושה אופנעים ובשוליים זקנה .
אף נהג לא מגלה סימנים של צ'יקן.

הנדסית...
הזקנה הייתה צריכה להידרס על ידי משאית ואנחנו היינו צריכים להיכנס באופנוע שבא ממול.
לא ברור לי איך זה בסוף זה הסתדר כי עצמתי עיניים.

מה שמדהים שאחד חותך את השני ושום דבר אינו אישי.
בארץ אם משהו משהו חותך אותך אתה מקלל את אמאימא שלו.

דרך אגב
אולי אנחנו עובדים באותו מקום?

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור