חיים סבג - שף, אודיופיל ומעל הכול חובב מוזיקה

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
לצערי הרב אין סוד, ציוד טוב ככל שיהיה לא יכול לבוא לביטוי במלואו כאשר החדר לא מטופל אקוסטית. יש חדרים שצריכים מינימום נגיעה ויש כאלה שיותר. בחלל הזה ספציפית קיימת תהודה בשל גודלו, וצריך לשמור על ווליום סביר כדי לא לפגוע בהאזנה.

ניתן להנות מהציוד ולהבין את איכותו גם ככה אולם מה שחדרים מאוזנים אקוסטית עושים לחוות האזנה שום שדרוג בציוד שאני מכיר לא יכול להשתוות אליו.

יש מספר לקוחות שאני מכיר שנמצאים עם מערכות צנועות יחסית בעלותם אבל עם חלל מאד מטופל והתוצאה אצלהם מפילה את הלסת.

הייתי אמור להעביר את כל שטח המכירה לסטודיו גדול שיטופל היטב במהלך הקיץ הקרוב, אולם עניין הקורונה טרף את הקלפים לשנה הזאת בקשר להשקעות גדולות. כיוון שהמעבר דרש גם הוצאות בנייה של סטודיו נוסף ומדובר בעלויות אדירות.
יפה כתבת חיים.
ישר כוח ובהצלחה
להביא ציוד שכזה זה לא מה בכך

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
ביקרתי אצל חיים בשבת כי רציתי לרייר שוב מהרמקולים ששמעתי במינכן
וכמובן מהעוגות המצויינות בכיבוד.
אני מכיר משמיעה כל פריט שהוצג אצל חיים ויודע את הפוטנציאל שאפשר לקבל מהציוד.
וכולם ביחד זו אשכרה שימחת בית השואבה.
אלא מה ? לחיים לא היו כבלים הולמים לרמת הציוד, בתקופת הקורונה מכר כמעט את כל הציוד
וגם את הכבלים ולהצגת המערכת השאיל מחבר כבלים מאד בסיסים.
שגם הם ידעו לגלות את הפוטנציאל.
לכן לדעתי מי ששמע אצל חיים וחושב ששמע טוב ,אז אחדש לו שלא שמע באמת למה הציוד הזה יכול לעוף.
הבנתי ממנו שיגיעו כבלים ברמת המערכת עד סוף החודש ואז .....
בהצלחה .

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
מזוית קצת אחרת...
אני לא מכיר את חיים,לא הייתי אצלו,אולי יצא לי להיות אולי לא..
אבל חיים סבג הוא שף.שף זו מילה נרדפת לפרפקציוניזים,מילה נרדפת לשלמות.אין דבר כזה שף חפיף לוקח בקלות..הבן שלי עובד במסעדה מסוימת סו שף...
לא יכול להיות דבר וחצי דבר שאינו מושלם.
לפות ככה אני רואה את הדברים.
אני יכול אפילו לומר שאני לא צריך להיות אצל חיים ע"מ להבין.
שיהיה בהצלחה..(ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור