חיבור רמקולים ממערכת סטריאו לרסיבר

idod1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי,

יש לי מערכת סטריאו ישנה עם רמקולים מעולים שלא בא לי לוותר עליהם. לכן אני רוצה לנתק אותם מהמערכת ולחבר לרסיבר עם כניסות סטנדרטיות (כניסות ל"חוטים"). הבעיה היא שהכבלים של הרמקולים מותאמים ספציפית למערכת סטריאו שאיתה הם הגיעו (צירפתי תמונה של הכניסות במערכת עצמה). ניסיתי לנתק את החיבור בקצה של הכבל של הרמקולים ולהכניס את שני החוטים שמתפצלים ממנו לכניסה של הרסיבר - לא עבד.

יש דרך אחרת?

תודה לעונים

תמונות מצורפות

• 1796947_4.jpg
    1796947_4.jpg
    KB 72.4 · צפיות: 101

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
היי,

יש לי מערכת סטריאו ישנה עם רמקולים מעולים שלא בא לי לוותר עליהם. לכן אני רוצה לנתק אותם מהמערכת ולחבר לרסיבר עם כניסות סטנדרטיות (כניסות ל"חוטים"). הבעיה היא שהכבלים של הרמקולים מותאמים ספציפית למערכת סטריאו שאיתה הם הגיעו (צירפתי תמונה של הכניסות במערכת עצמה). ניסיתי לנתק את החיבור בקצה של הכבל של הרמקולים ולהכניס את שני החוטים שמתפצלים ממנו לכניסה של הרסיבר - לא עבד.

יש דרך אחרת?

תודה לעונים
הי,
לדעתי פעלת נכון: לנתק את הקונקטור הייעודי בקצה כבלי הרמקול, לחשוף את סיבי הנחושת בחוט, ולחבר לרסיבר.
במידה ולא קיבלת קול מהרסיבר, תנסה לחבר אליו רמקול אחר. יתכן והבעיה בהגדרות הרסיבר.
בהצלחה!

idod1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה על התגובה. מה הכוונה ב"הגדרת" הרסיבר? הוא מוציא סאונד מרמקולים אחרים...

eldo

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
זה אמור לעבוד. אם תציין איזה רסיבר זה ואיזה דגם הרמקולים/המערכת הישנה ממנה הם נלקחו זה יכול לעזור להבין מה קורה.

idod1

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
צודק. עבד. כנראה שלא חיברתי כמו שצריך בפעם הראשונה. תודה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור