זורו44
אוהב את התחום
- הודעות
- 229
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 16
סודה לשתיה מיועדת לריכוך הגרגרים.יש אפשרות ריכןך גם בעזרת מלח למון.הכל תלוי בכמויות
ומהירות התהליך כי הגרגרים עוברים תהליך השריה במים קרים של 12 שעות ואחר כך בשול והרתחה במשך כמה שעות.בסיום מוסיפים סודה לשתיה/מלח למון.
הדברים פורסמו רשמית בידיעות אחרונות,2 עמודים על החומוסיות הטובות בארץ והסודות.אין לי קשור לנושא ועתון אמצע השבוע נזרק.
קישור שיעשה תאבון:
http://www.abo-sohel.com/index2.htm
שכחתי את חומוס סעיד :
http://www.humus-saeid.com/index3.htm
הסבר בו מוסיפים סודה לשתיה:
http://humus101.com/?p=496
ומהירות התהליך כי הגרגרים עוברים תהליך השריה במים קרים של 12 שעות ואחר כך בשול והרתחה במשך כמה שעות.בסיום מוסיפים סודה לשתיה/מלח למון.
הדברים פורסמו רשמית בידיעות אחרונות,2 עמודים על החומוסיות הטובות בארץ והסודות.אין לי קשור לנושא ועתון אמצע השבוע נזרק.
קישור שיעשה תאבון:
http://www.abo-sohel.com/index2.htm
שכחתי את חומוס סעיד :
http://www.humus-saeid.com/index3.htm
הסבר בו מוסיפים סודה לשתיה:
http://humus101.com/?p=496
נערך לאחרונה ב: