חומה בצורה – מדוע לא נפרצה הקונסולה של סוני: PlayStation 3

Holograph

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לא זכור לי שאמרתי שום דבר לגבי המקצוע שלך?
מכל מקום נראה לי שמיצינו את הדיון, אלא אם כן יש לך מה להוסיף.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מבחינתי מזמן מיציתי. סה"כ אמרתי את שלי, לא התווכחתי, רק תרמתי את השני שילינג שלי וזהו.
מי שרוצה מוזמן לקחת אותם. מי שלא יבורך גם כן.

ליל מנוחה...

netcrusher

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים יקרים,שמעתי כאן דברים לא נכונים כלל וברצוני להעמיד את הדברים על דיוקם,אפשרי לשחק בXbox 360 מוסב קושחה באונליין בלי לקבל באן,כן שמעתם נכון,דבר נוסף בנוגע לPS3 נראה כי ישנה פריצת תוכנה חדשה שעובדת מדיסק און קי ועוקפת את הנעילה של המכשיר ברגע שהוא מוצא פירצה,כשאבדוק זאת בעצמי אודיע לכם,יום טוב והכי חשוב תהנו לא משנה באיזו קונסולה אתם משחקים עונת החגים בארה"ב מתקרבת ואיתה גל של משחקים מעולים שיוצאים לכל הפלטפורמות

shkop

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
פיתוח משחק למחשב יותר מסובך וקשה מאשר ל PS3 לדוגמא. כשבונים מערכת כמו PS3 מספקים גם כלים לבניית משחקים וכל זה, מה שהופך את התהליך ליותר קל. אז כמובן שיש עדיין אין סוף עבודה, אבל קצת פחות.

ומכאן אפשר להניח שאין פלטפורמות פיתוח למחשב?!
זו שגיאה מכיוון שבמחשב יש פלטפורמות עיליות לפיתוח שהן לא פחות מתקדמות, נוחות (ואפילו יותר, בייחוד מזו של PS3) מקונסולות.
אגב, מרבית הפיתוח לקונסולה נעשה באמצעות מחשב...
זה בפירוש לא שיקול. עובדה כשאין הסכם בלעדיות המשחק יוצא לכל הפלטפורמות, כלומר, ה-CORE והתוכן של המשחק צורך את מרבית ההשקעה והליך ההתאמה לכל פלטפורמה בין אם זה מחשב, XBOX, PS3 וכיו"ב לא מהווה את עיקר ההשקעה.
לגבי פיראטיות - האם מישהו פה באמת יכול לטעון שחנויות הדיסקים נפוצות וחזקות כמו בשנות ה- 90? (או שעכשיו תגידו שפשוט אנשים עברו לצרוך מדיה דיגיטאלית בקנייה מקוונת?). אני חושב שפיראטיות בהחלט מסוגלת לבצע שינוי שהוא לא בהכרח מבורך בענפים רבים.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
פיראטיות אינה מבורכת בשום דרך , אינה חוקית, וחורה לי שבכלל יש פה המצדיקים או מדברים על העניין בגלוי.

א

אורח

אורח
פיראטיות ליגיטימית???
ככה משתמע פה מהכתבה - היום צורבים פה מחר מרמים שם...
אני קונה כבר כמה חודשים בזולגיימס רק בגלל היוזמה והמחיר.
www.zolgames.co.il
אני אחכה שנה מצידי למשחק שיגיע בזול ולא אצרוב!!!

א

אורח

אורח
שלום חברים יקרים,שמעתי כאן דברים לא נכונים כלל וברצוני להעמיד את הדברים על דיוקם,אפשרי לשחק בXbox 360 מוסב קושחה באונליין בלי לקבל באן,כן שמעתם נכון,דבר נוסף בנוגע לPS3 נראה כי ישנה פריצת תוכנה חדשה שעובדת מדיסק און קי ועוקפת את הנעילה של המכשיר ברגע שהוא מוצא פירצה,כשאבדוק זאת בעצמי אודיע לכם,יום טוב והכי חשוב תהנו לא משנה באיזו קונסולה אתם משחקים עונת החגים בארה"ב מתקרבת ואיתה גל של משחקים מעולים שיוצאים לכל הפלטפורמות

בהצלחה אח שלנו.
אני מכיר הרבה שחשבו כמוך ובסוף את כל הכסף שגנבו על משחקים לבוקס, הוציאו על מכשיר חדש כי שלהם קיבל באן. עכשיו בכלל הייתה מכת באנים מטורפת אחרי הפריצה המוקדמת של COD6. עלה והצלח.
בנוגע למיתוס עם הדיסק און קי, הייתי מציע לך לחפש ביוטוב תחת הערך "PARADOX". הם טענו כבר כמה חודשים אחרי צאת הדגם הראשון שהם פרצו אותו והרשת מלאה בסרטונים (מזוייפים) שלהם.

אף אחד לא הצליח לפרוץ את הקונסולה הזאת ושלא יבלבלו לך בשכל.

Donkijoni

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נפרצו ההגנות לפלייסטיישן 3 !!!!!!!

בכתבה פה:
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3389356,00.html

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור