אני חושב שווינדוס 10 מערכת מאוד יציבה ולכן פותרת חלק מהבעיות שהתעוררו במערכות הפעלה קודמות.
מאחר ואני רוצה לעבור לנטפיקס, הנושא מתחיל לעניין אותי.
אריה
"DAC" זה סה"כ digital to analog convertor,למה כרטיס קול? לא עדיף דאק חיצוני?
שכחתי מנושא העידכונים... צץ פעמים רבות בזמן הכי לא מתאים.יש לי מחשב מדיה עם WIN10 שהגדרתי לעבוד בצורה יעילה עבור אודיו - עד שיום בהיר אחד (זה היה בקיץ) מערכת ההפעלה החליטה לעשות עדכון גרסה (טוב המחשב מחובר לרשת לצורך הזרמת תכנים) וכל ההגדרות שלי הלכו לאיבוד ובכלל הייתי צריך לעבוד קשה בכלל כדי להפעיל את המחשב ואותו במסך שלי ואחר כך להגדיר הכול מהתחלה - כיף גדול WIN10 הזה
"DAC" זה סה"כ digital to analog convertor,
גם הפלאפון שלך הוא DAC חיצוני.
שקט מאיזו בחינה? מבחינת רעשים מכניים?
מישהו עשה מבחנים השוואתיים בנוגע לאיכות הצליל?
לגמריכו, אפשר גם לחבר אוזניות לטלפון ולשמוע MP3 או בסטרימינג - למה צריך מערכת בכלל, בזבוז כסף
אני סיימתי עם מה שלא קשור לדיון.אריה אתה מרשה לנו כעת לחזור לדיון ?
אריה היקר,אני סיימתי עם מה שלא קשור לדיון.
אריה
אריה, אבל נפלת על ערן ששוחה היטב בכל מה שקשור למוצרים שהוא מייבא.החשיבות לדעתי היא בכך שכל מפרסם צריך לשחות היטב בפילוסופיה של המכשיר אותו הוא מציג ולענות גם על שאלות שבעיניו עלולות להכשיל את הקידום המסחרי של הרכיב.
תודה ערן!!רעשים שרוכבים על הסיגנל, לא מכניים.
ברור שנעשו השוואות, זה מהות האודיופיליה...
וכל סוג של הרד דיסק עושה הבדל גדול בצליל .יש יתרון מהותי מול רב המחשבים באיכות הצליל, ביציבות ובחווית המשתמש.
מאות אנשים שעבדו עם מחשב עברו במהלך השנים לסטרימרים, לא בגלל עצלנות, אלא בגלל איכות הצליל.
בכדי שמחשב שלא תוכנן לאודיו, יהיה מספיק שקט ונקי לשמע, צריך לתכנן ספק שנכון לאודיו
ואת זה לא כל אחד יודע לעשות.
בדיוק כמו שלא כל הטרנספורטים נשמעים אותו דבר, כך גם פה. רק ממבט קל על התמונה של המכשיר מבפנים היית אמור להבין שזה לא עוד מחשב.