יעקב ח
חבר משקיען
- מעורבות
- 174
- נקודות
- 63
אי אפשר לדעת. מקרה מוזר.ולמרכז הלוגיסטי יש אינטרס?
לפועל שעובד שם, כן?
אי אפשר לדעת. מקרה מוזר.ולמרכז הלוגיסטי יש אינטרס?
לפועל שעובד שם, כן?
אני חושב שזה המוכר.אי אפשר לדעת. מקרה מוזר.
פידבק גבוה עם מאתיים ומשהו עיסקאות, מוכר פרטי לא סוחר עם אלפי פידבקים.אולי דווקא כן זה היה במרכז הלוגיסטי? אתה כנראה לא תדע לעולם.
הרי אמרת שלמוכר יש פידבק גבוה אז למה לו לעשות דבר כזה ולהסתכן?
מדובר במוכר פרטי, יש תמונה קטנה של האריזה מהצד וזהו. לא מדובר על דרופשיפינג.אכן מקרה סופר משונה ומבאס, אבל אני מעלה אפשרות נוספת, שגם על המוכר עבדו... לא יודע איזה סוג של מוכר זה, חנות מסוג כלשהוא או משהו אחר, אבל לא הייתי פוסל את האפשרות שמי שסיפק לו את המוצר עבד עליו. אגב, זה הגיע כך רק עם הקופסה של דייסון ולא בתוך קופסה נוספת "אנונימית"? כי אם כן, ברור שזה מעלה את הסבירות שמישהו לאורך השרשרת ירצה לארגן לעצמו דייסון בחינם.. בדרך כלל נהוג לארוז בתוך קופסה נוספת או לפחות איזושהי שקית אטומה או אריזת נייר כלשהי שמסתירה את מה שבפנים.
אני בשלי, עדיין בטוח שהמוכר הוא זה שאירגן את הקומבינה הזאת.ראיתי את המכירה באיביי, ואיך שזה נראה - תמונה אחת עלובה, לא כתב דבר מלבד 2 מלים בתיאור - בהחלט יכול להתיישב עם האפשרות שהעליתי שמישהו עבד עליו, כלומר לא היה לו מושג מה הוא מוכר. ייתכן שהקופסה הגיעה אליו איכשהו כמו שהיא, הוא לא צריך שואב אבק אז ישר הוציא אותו למכירה בלי לפתוח אפילו (כדי שיוכל לתאר את זה כחדש לגמרי). זה אפשרי, אבל כעת מאוחר מדי לעשות משהו בעניין. מקווה שתצליח לקבל משהו מכספך בחזרה.
לא ברור איזה מניע יכל להיות לו. הוא לא יודע מי הקונה וודאי לא ידע שזה יגיע דווקא לישראל. בכל מקרה לפחות קיבלת משהו בחזרה.אני בשלי, עדיין בטוח שהמוכר הוא זה שאירגן את הקומבינה הזאת.
אז בכמה כסף בסה"כ קנית את הדייסון V10 אם רק ל-USHOPS שילמת 622 ש"ח?עידכון אחרון: פייפאל החליטו להחזיר לי את עלות רכישת המוצר + עלות משלוח פנים. לפני שזיכו אותי דרשו לראות פניה למשטרה/סמכות מקומית, מסתבר שאפשר להוציא דו״ח אונליין. לצערי, הכסף ליושופס ומיסים הלכו לפח (622 ש״ח). טוב, למדנו לקח להבא...
קצת פחות מ- 1700 ש"ח, לא ממש משתלם גם אם היה עובר חלק.אז בכמה כסף בסה"כ קנית את הדייסון V10 אם רק ל-USHOPS שילמת 622 ש"ח?