וכך זה היה - תערוכת דיגיטאון 2017 בתמונות

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
לתערוכה הבאה חייבים לארגן גרמופון עם מנואלה, שקרמר יהיה מבסוט.

יש לי הצעה טובה יותר - שמישהו יעזור לקרמר להביא את הסטאפ המופלא שלו לתערוכה.
הגיע הזמן שנלמד כולנו מה זה סאונד אמיתי...
ארז

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
וידידנו יגאל סבו הפתיע עם סטאפ מינימליסטי ולא מעוצב בעליל. בתור בעלים של הרבט' אני מכיר את ההרגשה הזאת - איך בהתחלה הרמקול נשמע פחות מרשים מאחרים... אבל מהר מאד הוא כובש בנוכחות והניקיון שלו.

מוזר, דווקא ה 40.2 לא נשמעו לי כמו ה hl5 או ה-7 שאותם אני מאוד אוהב. משהו בבריון הגדול הזה איבד מהטאצ' שיש לאחיו הקטנים. מאוד רציתי להתרשם מהלומין כי חשבתי שאצליח לזהות אץ הסאונד של ההרבט'. אבל לצערי לא יכולתי.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
לפני החגים הייתי אצל יגאל סבו אבל לא הספקתי להעלות רשמי ביקור... אז כן. יש הבדלים משמעותיים:
1. שמעתי את ה 30.1 מול הc7. שזהה לרמקול שאצלי. לצערי (זה עוד יעלה לי..) ה30 עולה על ה 7 בכל פרמטר אפשרי. טבעיות שקיפות דינמיקה והרבה יותר חיות ו"כייף"... חיה אחרת לחלוטין.
2. ה 40.2 נשמע בדיוק כמו ה 30.1 אבל עם תחום תחתון הרבה יותר משמעותי. אותה טבעיות וצלילות בתוספת נפח. הייתי אומר שבחדר קטן ה 30 מספיק וה 40 יתאים לחדר גדול.
3. לא הספקתי לשמוע את ה 5 פלוס החדש. בזמנו מצאתי שה 5 הישן היה פחות מדויק מה 7 ולכן העדפתי את ה 7 (גם משיקולי מקום והעמדה).
4.יש דברים שרמקולים כמו המג'יקו של ערן או המרטן אצל זיו נותנים שההרבט' בכל זאת לא נותן. הוא תמיד ישמע נעים וחלק וטבעי ולא "מחוספס" - אבל זה בדיוק מה שיפה בו.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
ראשית תודה רבה למארגנים על התערוכה הנפלאה, כיף שיש עדייו מי שמארגן תערוכות כאלו, ולא צריך לטוס לחו"ל בשביל זה (אפילו שלא מדובר ברמה זהה)
לגבי התובנות שלי מהתערוכה:
  1. מדהים איך שכל אחד שומע וחווה שונה, אחד טוען שמערכת X הייתה הטובה ביותר בתערוכה, והשני טוען שמדובר במערכת "פח ממחסני חשמל". ללמדנו שהכל אינדוודואלי.
  2. גם רמקול קטן וזול יכול לתת אחלה תוצאה שתספק לא מעט חובבים בתחום
  3. יש משהו בצליל ובבמה של רמקול פלנארי ששום רמקול קופסתי לא ייתן
  4. סט יקר אינו ערובה לתוצאה טובה
  5. מבאס וגם קצת מרמה לשים מוזיקה "אודיופילית" (שנשמעת טוב על כל רמקול) ואז להכתיר את הסטאפ כ"הכי טוב בתערוכה".
  6. אין ספק שהטלויזיות השתנו מאז ימי התחרות Plasma Vs LCD מלפני עשור
  7. עדיין כיף יותר לשמוע הופעה חיה ברב-ערוצי לעומת דו-ערוצי
  8. מסתבר שהתקליט היא מדיית העתיד
  9. יצאתי בתחושה שאין סטאפ יותר או פחות טוב, יש "סטאפ כייפי" שנהנים להאזין לו (בלי כל מיני הגדרות אודיופיליות מתקדמות)
להתראות בתערוכה 2018?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
להתראות בתערוכה 2018?

2019
:אצבע מורמת

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור