איתי,
אפתח מהגיגי לבי שיחה רצינית על וילסון אודיו, שיש לי כלפיהם יחס אקוויוולנטי מעורב ושווה ערך. אני הולך על חבל דק כמו במעורב ירושלמי - כל כך טעים כל כך לא בריא. אני רואה את ה-3.5 מיזנתרופים בפורום (אלה הפעילים מאוד והלא פעילים בכלל), או אולי אוהבי אדם! יוצאים מגדרם, "מה הוא מקשקש"?.
כאמור, אני לא אוהד מושבע של החברה, שדואגת להשאיר אותנו האודיופילים על אש קטנה, כל השנה וחצי האחרונות. זה התחיל לפני שנה וחצי עם Chronosonic XVX, אח"כ עם סברינה X ועכשיו עם אלקס V - מכונה משומנת, אמרתי?
הרמקולים מהדגמים העליונים נשמעו/ים תמיד טוב מאוד, גדולים מאוד כמעט קיר מנגן, עם באס נמוך מצוין (לא כולם!). הטוויטר שלהם בעבר שהוא למעשה פוקאל, נשמע פתוח ומעניין ולקח להם הרבה זמן לגמור את ה-2,000 טוויטרים להם דיויד (המנוח) התחייב!.
מבחינה עיצובית, כל הרמקולים דומים קצת לרובוטים, או שאתה מת על זה או שאתה שונא את זה, מה שבטוח שאי אפשר להישאר אדיש אליהם. יחידות הרמקולים החדשים-ישנים הם כולם של סקאן ספיק ואני שואל ועונה לעצמי, הם לא יכלו לקחת את הטוויטר בריליום הנקי יותר? כנראה, שדיויד התחייב פעם נוספת על כמות של xxxx טוויטרים, שהחברה צריכה לסיים תחילה. אם הסיבה שונה מבקש ממנו סליחה ומחילה.