shushu
חבר משקיען
- מעורבות
- 852
- נקודות
- 113
בוודאי שיש בו בהירות. כמו בטויטר היהלום אצלי, צריך להרגיע אותו.
הכישרון הוא להוציא מהרמקולים הללו רוגע. מדובר במוצרים לא סלחניים, שברגע אפשר להפוך אותם לחריפים ומנסרים.
בחנתי עד היום אוטופיה אחד, שתי אלקטרות משני דורות, קורוס, קובלט ופרופייל (סידרה שהיתה מיותרת).
שניים מהם היו בעלי טויטר בריליום, הוא היה בהיר משמעותית מהטויטרים הפשוטים שלהם. נכון שקוף יותר, מדויק יותר, טבעי יותר. אבל בהיר יותר. משום מה זה בה בדרך כלל כחבילה.
כך גם עם רמקולים כמו שלי. בהירים שברגע שמרגיעים אותם, קשה מאוד למצוא להם תחרות.
ככל שעולים ברמת הרמקול כך הסלחנות שלו יורדת. לעיתים בהירות היא חלק מזה. במקרה של הפוקאל, הם בהירים מטבעם. ואני תמיד אעדיף את המשפחה הזו, הפתוחה, מאשר את הרמקולים ה״חמים״...
נמר, לקח לי שנתיים להבין את מה שכתבת על בשרי. בעצם הבנתי דיי מהר, אבל לקח שנתיים ליישם בפועל... האלקטרות הרגו אותי עד שהצלחתי להרגיע אותם (להרגיע באופן יחסי). הייתי טירון והחלפתי מקורוס לאלקטרה בלי לשמוע רק מפני שקראתי במגזין שהם טובים... שהגיעו קיללתי את הרגע, הם נשמעו זוועה עם האלקטרוניקה שהייתה לי אז. בתקציב שלי, רק הגברה קלאס A, והממיר לקסמן המעצבן, ההוא שמוקדש לו פה שרשור נפרד, הצליח להרגיע אותם. כרגע סבבה. מה שכן הסאונד פתוח אבל לא מאוד מלא. בשביל לקבל עוד מלאות בלי פגיעה ברזולוציה כנראה צריך לעלות עוד רמה באלקטרוניקה ממה שיש לי.