אני מת על הסרטים האלו, כל כך מעניין. אגב, מה שעוד מסקרן שחלק מהתהליכים אוטומטיים וחלקם ידניים, ואז נשאלת השאלה האם יש השפעה לכך על הסאונד, האם האלמנט שנוצר על ידי טכנאי X שהוא האומן לעומת טכנאי Y שרק סיים חפיפה ישמעו אחרת....(כנ"ל לגבי המלחים, המרכיב וכו')
בשביל זה יש בקרת איכות, ומאחר ופוקאל מגלומנים-פרפקציוניסטים שדואגים שכל בורג יהיה מתוצרתם לא חושב שיש הבדלים רציניים.
אני יודע שאת הבריליום הם מייבאים מארה"ב מ-Materion-Truextent, מה שבאמת מעניין והם לא מראים בסרטון זה איך הם הופכים את הבריליום מפלטה דקיקה לכיפה... הרי החומר לא ניתן לכיפוף כמו כל מתכת.
משום מה היה נדמה לי שאנשי הפורום נוהגים לעקם קצת את האף מול השם Focal.
בתור בעלים של Focal אני נהנה מכל צליל!
רוזי אולי קצת הגזמת . כולם מסכימים שזה עניין סובייקטיבי . אבל הלוואי שיהיה לך כזה ידידי .כנראה חברת הרמקולים הכי טובה בעולם, מהיי אנד אמיתי ועד לחובב המתחיל
לדעתי אנשי הפורום מעקמים את האף כמו שאומר רונן כי הרמקולים של פוקאל נשמעים לעיתים צעקניים וחריפים בצלילים הגבוהים. לא כך בסידרה החדשה יחסית aria, של הרמקולים שלי aria926 שלהרגשתי מאוד "מעודנים" בתייחס לסדרות קודמות
הממברנות שלהם עשויות מחומר שנקרא פלקס ונראה כמו קש. נדמה לי שלא ראו אותו בסרט.
הכיפוף של הכיפת ברילום כנראה נעשה בכבישה ואולי חימום מוקדם, המתכת
רעילה, העובדת לובשת בגדי מגן.
כמה בריליום טוב כטוויטר? יש אומרים שהוא בהיר,שמעתי את טיטניום קצת ניסר,
יתכן שהסט אפ לא היה מספיק טוב,יש לי neat ultimatum xls, בקודם fms היה לו
פוקל טיטניום,פוקל לא מספקת את טיטניום עתה,בxls מותקן sonomex xl של סיז,
אני מרוצה מאוד.
כתוב TNF Tweeter with poron suspensionאיזה טוויטר מותקן ברמקול שלך,ממה עשוי? הדרייברים אחרים לא נטים להיות בהירים.
כתוב TNF Tweeter with poron suspension
הבריליום יום זה בדגמים יותר מתקדמים
בריליום זה הדבר הכי טוב ששמעתי.
אין בו שום דבר בהיר, הוא טבעי, שקוף ומפורט.
* לא אובייקטיבי - בעלים של אוטופיה מדפי עם בריליום.
** צריך להיות מוכשר אמיתי כדי לגרום לבריליום לנסר