ni-ro
חבר משקיען
- מעורבות
- 698
- נקודות
- 113
אפרופו רפרנס, היום שמעתי מערכת רפרנס אמיתית אצל גיא רג'ואן:
רמקולים Zellaton, הגברה Pilium ודאק פרה של חב' M.S.B
למה רפרנס, כי המערכת (רמקולים, אלק' וחדר), יוצרים נאמנות למקור ברמה הכי גבוהה high fidelity שיצא לי לשמוע מאז ומעולם (כולל בתערוכות בארץ ובחו"ל).
המערכת כולה (בעיקר הרמקולים וההגברה) מנגנת כמו שאף מערכת שיצא לי לשמוע מנגנת.
הפירוט (ברמה שניתן לזהות את התנועה הסיבובית ולאיזה כיוון המברשת על מצילת הסנייר), צלילים שבוקעים מהכילים (שמודה שמעולם לא הבחנתי, או שמעולם לא נשמעו לי כל כך ברור), הדינמיות (ברצועות מהירות ומאתגרות) והרוגע בבלדות, הורסטיליות (זיקיות) בין הקטעים פשוט לא תיאמן - פעם מדובר במערכת PA שמנגנת בהופעה חייה רוק (Tool- Invincible) ופעם אחרת, אתה בהופעה אינטימית במועדון ג'אז ( at the pawnshop, או ביל אוואנס)...
המערכת משחזרת כלי נגינה באופן כזה שמוזיקאים צריכים להאזין למערכת לקבל רפרנס איך זה צריך להישמע).
שעתיים, עברו כאילו האזנו לשני טרקים... המערכת השאירה אותי עם חיוך מאוזן לאוזן ועם טעם של עוד ועוד ...
בהחלט, נותן למה לשאוף (אולי יותר לחלום)...
חבל שלרמקול, אין דגם קטן ונגיש תקציבית יותר
אבל לא נאמרה המילה האחרונה (מבחינתי)., מצאתי את שאהבה נפשי.
שבת-שלום ושנה (אזרחית) טובה
ניר(וס)
רמקולים Zellaton, הגברה Pilium ודאק פרה של חב' M.S.B
למה רפרנס, כי המערכת (רמקולים, אלק' וחדר), יוצרים נאמנות למקור ברמה הכי גבוהה high fidelity שיצא לי לשמוע מאז ומעולם (כולל בתערוכות בארץ ובחו"ל).
המערכת כולה (בעיקר הרמקולים וההגברה) מנגנת כמו שאף מערכת שיצא לי לשמוע מנגנת.
הפירוט (ברמה שניתן לזהות את התנועה הסיבובית ולאיזה כיוון המברשת על מצילת הסנייר), צלילים שבוקעים מהכילים (שמודה שמעולם לא הבחנתי, או שמעולם לא נשמעו לי כל כך ברור), הדינמיות (ברצועות מהירות ומאתגרות) והרוגע בבלדות, הורסטיליות (זיקיות) בין הקטעים פשוט לא תיאמן - פעם מדובר במערכת PA שמנגנת בהופעה חייה רוק (Tool- Invincible) ופעם אחרת, אתה בהופעה אינטימית במועדון ג'אז ( at the pawnshop, או ביל אוואנס)...
המערכת משחזרת כלי נגינה באופן כזה שמוזיקאים צריכים להאזין למערכת לקבל רפרנס איך זה צריך להישמע).
שעתיים, עברו כאילו האזנו לשני טרקים... המערכת השאירה אותי עם חיוך מאוזן לאוזן ועם טעם של עוד ועוד ...
בהחלט, נותן למה לשאוף (אולי יותר לחלום)...
חבל שלרמקול, אין דגם קטן ונגיש תקציבית יותר
אבל לא נאמרה המילה האחרונה (מבחינתי)., מצאתי את שאהבה נפשי.
שבת-שלום ושנה (אזרחית) טובה
ניר(וס)
נערך לאחרונה ב: