התלבטות בין 2 דגמים של סוני - תקציב 8000 ש"ח

kfirg14

חבר מתחיל
מעורבות
1
נקודות
3
שלום לכולם,
אני מתלבט בין כמה טלוויזית של סוני
מרחק הצפייה אצלי בסלון הוא 4-4.2 מטר.
כיום יש לי סוני 55 אינץ' (full hd) והיא קטנה מידיי למרות שכבר התרגלתי אליה.

האופציות שחשבתי עליהם :

65 אינץ'

KD65XG9505BAEP

75 אינץ'

KD75XG8596BAEP

שתיהן פחות או יותר באותו המחיר אבל מה ההבדל בינן מעבר לגודל ?

כמובן שגם ראיתי את הדגם הבכיר יותר KD75XG9505BAEP אבל הוא לא רלוונטי מכיוון שהוא יקר מאד.

*ידוע לי ש-75 זה הגודל המומלץ למרחק צפייה אצלי אבל אני לא ממהר ללכת דווקא עליו רק בגלל שהוא יותר גדול.. (הרי עד עכשיו הסתדרתי עם 55) ובטח שגם לא על חשבון האיכות..

במה אתם הייתם בוחרים ? אם אפשר גם לרשום את הסיבה וההבדלים בין הדגמים הנ"ל.

תודה רבה

Anton

אוהב את התחום
צוות האתר
מעורבות
222
נקודות
43
ה-65XG950 הוא מסך לד מלא עם עמעום מקומי (FALD), לעומת ה-75XG8596 הוא מסך לד היקפי.
אם ההבדל בין הטכנולוגיות לא ברור לך, אני ממליץ לך לקרוא את המאמר שפרסמתי לא מזמן:
http://www.dtown.co.il/articles/4700.html

בשתי מילים הקונטרסט וביצועי ה-HDR יהיו עדיפים בהרבה במסך הלד המלא, באופן כללי מסכי הלד המלא של סוני נחשבים למעולים. אבל הגודל הוא פקטור מאוד משפיע על ההנאה.
על השאלה האם איכות התמונה הטובה יותר עדיפה על עוד 10 אינץ' עבורך רק אתה יכול לענות.

kfirg14

חבר מתחיל
מעורבות
1
נקודות
3
קראתי את ההסבר שלך תודה , אין ספק שאני נוטה עכשיו יותר לכיוון של המסך עם הלד המלא - 65 אינץ'.

מעניין למה הדגם של ה-65 עולה 6750 ש"ח כשהאחות הגדולה עולה 13000 ש"ח.. זה כמעט פי 2.

אין לי יכולת לעשות השוואה בין 65 ל 75 כל עוד הן לא תלויות אצלי בסלון , אבל מניח ש-75 ויזואלית תיראה טוב יותר אבל

תרגיש פחות איכותית בכל הקשור לאיכות התמונה.

Anton

אוהב את התחום
צוות האתר
מעורבות
222
נקודות
43
קראתי את ההסבר שלך תודה , אין ספק שאני נוטה עכשיו יותר לכיוון של המסך עם הלד המלא - 65 אינץ'.

מעניין למה הדגם של ה-65 עולה 6750 ש"ח כשהאחות הגדולה עולה 13000 ש"ח.. זה כמעט פי 2.

אין לי יכולת לעשות השוואה בין 65 ל 75 כל עוד הן לא תלויות אצלי בסלון , אבל מניח ש-75 ויזואלית תיראה טוב יותר אבל

תרגיש פחות איכותית בכל הקשור לאיכות התמונה.
בהצלחה ברכישה.
במסכים האיכותיים אכן יש פער ניכר בין ה65 ל75. במסכי האולד הפער עוד יותר משמעותי.

kfirg14

חבר מתחיל
מעורבות
1
נקודות
3
תודה ,
ידוע לך האם המחירים בזאפ הם מחירים סופיים או שניתן לרכוש בפחות מ-6750 ש"ח ?

Anton

אוהב את התחום
צוות האתר
מעורבות
222
נקודות
43
תודה ,
ידוע לך האם המחירים בזאפ הם מחירים סופיים או שניתן לרכוש בפחות מ-6750 ש"ח ?

המחירים בזאפ אף פעם לא סופיים, ככה השוק בישראל מתנהל.
ממליץ לך לפנות טלפונית לחנויות מתמחות, גם תקבל שירות מעולה ועצה מקצועית ואני מאמין שגם מחיר טוב.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113
שלום לכולם,
אני מתלבט בין כמה טלוויזית של סוני
מרחק הצפייה אצלי בסלון הוא 4-4.2 מטר.
כיום יש לי סוני 55 אינץ' (full hd) והיא קטנה מידיי למרות שכבר התרגלתי אליה.

האופציות שחשבתי עליהם :

65 אינץ'

KD65XG9505BAEP

75 אינץ'

KD75XG8596BAEP

שתיהן פחות או יותר באותו המחיר אבל מה ההבדל בינן מעבר לגודל ?

כמובן שגם ראיתי את הדגם הבכיר יותר KD75XG9505BAEP אבל הוא לא רלוונטי מכיוון שהוא יקר מאד.

*ידוע לי ש-75 זה הגודל המומלץ למרחק צפייה אצלי אבל אני לא ממהר ללכת דווקא עליו רק בגלל שהוא יותר גדול.. (הרי עד עכשיו הסתדרתי עם 55) ובטח שגם לא על חשבון האיכות..

במה אתם הייתם בוחרים ? אם אפשר גם לרשום את הסיבה וההבדלים בין הדגמים הנ"ל.

תודה רבה

למרחק הצפייה שלך לא הייתי מתפשר על מסך הקטן 75 אינצ..

לגבי ההבדלים בין הדגמים הם תהומיים.. מסוג הפאנל מעבד התמונה. וסוג התאורה.. ה 9505 טוב יותר משמעותית מה 8596 בכל פרמטר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור