לא מצאתי מדור ייעודי לנושא, מקווה שכאן מתאים.
בשל אילוצים שונים עברתי לדירה שכורה שמראש ידעתי שתהיה לי שם בעיה אקוסטית בעיקר בשל המבנה של הסלון.
אם נוסיף על הצרה הזו הרי שבעלת הדירה קריזיונרית כי לאחר ששיפצה אותה לא מוכנה לשום דבר , אפילו העברת כבלים לאינטרנט וכדו' .
כך שהצעות כגון תיקונים אקוסטיים בתקרה או אבזור קבע בקירות פחות מעשי עבורי.
אחרי אין ספור של נסיונות של מיקום רמקולים ,ריהוט, וילונות, תמונות על הקיר ושטיחים, קצת נואשתי.
המצב הנכון בדכ לטעמי הוא משהו בין סאונד פתוח וחי אך לא מהדהד מדי, מבלי להגיע לקצה השני של צליל מת מדי וסגור, שלא מאפשר התפשטות הסאונד בחלל.
כמו כן, זו אותה מערכת בה השתמשתי רק לפני כשבועיים, כך שידוע לי איך היא נשמעת במצב אחר, שהיה בדירתי הקודמת.
הבעיה בסלון הזה שהוא פתוח כמעט לכל הכיוונים ואין כמעט קירות.
לווטרינת מרפסת מזכוכית, דלת ממד, ( בניין לאחר תמא) לפרוזדורים, למטבח.
בעיקרון אני אוהב לשמוע בסלון ולא בחדר ייעודי שאני צריך להסגר בו.
הבעיה שאני שומע ומפריעה לי היא צליל " מלוכלך" עם עיוות מתכתיות/קושי שנגרם בשל העניין האקוסטי.
גם בטלויזיה אני שומע סאונד לא ברור.
שומעים הדהוד במקומות מסוימים.
קראתי , גם כאן בפורום, על אמצעים מסייעים לעניין האקוסטי, פאנלים, תמונות, דיפיוזרים.
מחוסר ברירה אני מוכן להשקיע בכך בגבול הסביר, החשש הוא שההשקעה הכספית בכך לא תביא את התוצאה המיוחולת.
מצרף כאן תרשים של מבנה הסלון.
אשמח לכל הצעה/עזרה.
בשל אילוצים שונים עברתי לדירה שכורה שמראש ידעתי שתהיה לי שם בעיה אקוסטית בעיקר בשל המבנה של הסלון.
אם נוסיף על הצרה הזו הרי שבעלת הדירה קריזיונרית כי לאחר ששיפצה אותה לא מוכנה לשום דבר , אפילו העברת כבלים לאינטרנט וכדו' .
כך שהצעות כגון תיקונים אקוסטיים בתקרה או אבזור קבע בקירות פחות מעשי עבורי.
אחרי אין ספור של נסיונות של מיקום רמקולים ,ריהוט, וילונות, תמונות על הקיר ושטיחים, קצת נואשתי.
המצב הנכון בדכ לטעמי הוא משהו בין סאונד פתוח וחי אך לא מהדהד מדי, מבלי להגיע לקצה השני של צליל מת מדי וסגור, שלא מאפשר התפשטות הסאונד בחלל.
כמו כן, זו אותה מערכת בה השתמשתי רק לפני כשבועיים, כך שידוע לי איך היא נשמעת במצב אחר, שהיה בדירתי הקודמת.
הבעיה בסלון הזה שהוא פתוח כמעט לכל הכיוונים ואין כמעט קירות.
לווטרינת מרפסת מזכוכית, דלת ממד, ( בניין לאחר תמא) לפרוזדורים, למטבח.
בעיקרון אני אוהב לשמוע בסלון ולא בחדר ייעודי שאני צריך להסגר בו.
הבעיה שאני שומע ומפריעה לי היא צליל " מלוכלך" עם עיוות מתכתיות/קושי שנגרם בשל העניין האקוסטי.
גם בטלויזיה אני שומע סאונד לא ברור.
שומעים הדהוד במקומות מסוימים.
קראתי , גם כאן בפורום, על אמצעים מסייעים לעניין האקוסטי, פאנלים, תמונות, דיפיוזרים.
מחוסר ברירה אני מוכן להשקיע בכך בגבול הסביר, החשש הוא שההשקעה הכספית בכך לא תביא את התוצאה המיוחולת.
מצרף כאן תרשים של מבנה הסלון.
אשמח לכל הצעה/עזרה.