matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
רוברט צודק. שום שינוי שהוצע לפניו לא יתן לך הבדל בסדר גודל שהחלפת רמקול (או הוספת סאב) יתן.מצטרף להמלצה של shushu .....ואם בכל זאת אתה רוצה להישאר עם הרמקולים הנוכחיים שלך תוסיף להם SUB, שום שדרוג שהוצע כאן לא יבצע שנוי דרמתי כמו הוספת ה SUB או להבדיל החלפת הרמקולים.
אההה....וצלם את החדר, ניתן להבין ברמה די גבוהה מהצילומים אם החדר שלך מהדהד וצריך תוספת של אקוסטיקה מינימלית בתצורה של שטיחים ווילונות.
מה שרוברט מפספס, או פוטר כחסר חשיבות, הוא מה שבא לפני הרמקולים.
אז, אם אתה רוצה לקבל את השינוי הגדול ביותר עבור כל שקל שאתה משקיע, שידרוג הרמקולים הוא המעשה הנכון.
אם אתה רוצה להנות יותר מהמוסיקה, תצטרך לעשות את כל הדברים. וזה כולל גם רמקולים בסופו של דבר. אבל בסופו של דבר! פשוט רמקולים, כדי שיהיו שידרוג משמעותי מ ls50, יעלו לך 25-30. אלא אם תוסיף סאב שיעלה חצי-שליש, ובמקרה כזה תאכל עליו סרט כמה שבועות עם הכיוונים עד שתנוח דעתך. ואז, ורק אז, תוכל לשאול את עצמך: "יש לי יותר באס. האם זה מה שהיה חסר לי, והאם זה מספק אותי"?
במידה והתשובה לאחת מהשאלות היא שלילית, תוכל להמשיך לשדרג במעלה השרשרת. הכל תלוי בתקציב ובאורך הרוח שלך.
לפי דעתי החלפת רמקולים היא כמו כניסה לעזה. אתה יודע מתי אתה מתחיל. לא יודע מתי (ובכמה) אתה מסיים. אבל אם עושים הכל כמו שצריך, בסופו של דבר, יש שקט.סליחה. מוזיקה
נערך לאחרונה ב: