שלום לכולם,
מבקש את עזרתכם במציאת דגם פטיפון "נכון" בשבילי.
כרגע יש לי טכניקס SL-D2 עם ראש ortofon 2m red ועם שדרוג המערכת שלי למגבר peachtree nova 150 ורמקולים kef ls50 meta חשבתי גם לשדרג אותו.
התקציב שלי כרגע הוא 2000-2500ש"ח לכן אני מכוון בעיקר ליד שנייה.
שני דברים שחשובים לי בעיקר (מעבר לאיכות הסאונד כמובן):
חצי אוטומטי - נוהג לשכוח להרים את הזרוע לאחר הניגון (לימים לפעמים).
אסתטיקה - חשוב לי (ולאשתי) שיראה טוב. ומאחר שאסתטיקה זה עניין מאוד אישי - אומר שאני למשל אוהב מאוד את המראה של המרנץ 6300, מצד אחד, ושל clearaudio concept מצד שני (לא בתקציב מן הסתם).
פחות אוהב את הסגנון החדש של פרוג'קט, rega, או הפלסטיק של חלק מהטורנסים, והלנקו ביד שנייה פחות מדברים אליי.
מעדיף גם שלא יהיה קדם מגבר מובנה.
כן כן, הרבה בקשות, מעט כסף
הסתכלתי על האונקיו CP-1050 אבל הביקורות מאוד מעורבות (חלק אומרים שזה מוצר סיני פח וחלק מתלהבים)
הסתכלתי גם על Music-Hall classic turntable אבל אין לי מושג אם הוא שדרוג למה שכבר יש לי.
בקיצור, הסתבכתי עם עצמי ואעריך כל עזרה בנושא.
תודה מראש.
מבקש את עזרתכם במציאת דגם פטיפון "נכון" בשבילי.
כרגע יש לי טכניקס SL-D2 עם ראש ortofon 2m red ועם שדרוג המערכת שלי למגבר peachtree nova 150 ורמקולים kef ls50 meta חשבתי גם לשדרג אותו.
התקציב שלי כרגע הוא 2000-2500ש"ח לכן אני מכוון בעיקר ליד שנייה.
שני דברים שחשובים לי בעיקר (מעבר לאיכות הסאונד כמובן):
חצי אוטומטי - נוהג לשכוח להרים את הזרוע לאחר הניגון (לימים לפעמים).
אסתטיקה - חשוב לי (ולאשתי) שיראה טוב. ומאחר שאסתטיקה זה עניין מאוד אישי - אומר שאני למשל אוהב מאוד את המראה של המרנץ 6300, מצד אחד, ושל clearaudio concept מצד שני (לא בתקציב מן הסתם).
פחות אוהב את הסגנון החדש של פרוג'קט, rega, או הפלסטיק של חלק מהטורנסים, והלנקו ביד שנייה פחות מדברים אליי.
מעדיף גם שלא יהיה קדם מגבר מובנה.
כן כן, הרבה בקשות, מעט כסף
הסתכלתי על האונקיו CP-1050 אבל הביקורות מאוד מעורבות (חלק אומרים שזה מוצר סיני פח וחלק מתלהבים)
הסתכלתי גם על Music-Hall classic turntable אבל אין לי מושג אם הוא שדרוג למה שכבר יש לי.
בקיצור, הסתבכתי עם עצמי ואעריך כל עזרה בנושא.
תודה מראש.