התחדשתי!!!!!!!!!!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
בכייף חביבי.

אבל תודה לך. אישתי כבר לא מקשיבה לי בכלל. הילדה קצת, אבל זה יפסק בטח.

אחינו, אתה מפספס!!
הטריק הוא לגרום ללבת להקשיב רק לך ולא לאמא...
אנחנו נדבר על זה.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
היי גיא...שמעתי שהפטיפון נותן בראש לסידי!!!

כן, חבר אמר שחסר לי ניקיון בסידי... בסדר.
פרה פרה.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
תתחדש גיא.
כל הכבוד על הסבלנות, להתרוצץ ולבחון כמה שיותר.
היה שווה את הטרחה.
אגב, המזנון ממש יפה.
: -)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
תתחדש גיא.
כל הכבוד על הסבלנות, להתרוצץ ולבחון כמה שיותר.
היה שווה את הטרחה.
אגב, המזנון ממש יפה.
: -)

תודה.
וזה לא מזנון. זה סטנד DIY.
לא רואים, אבל יש שם מערכת UPN שלמה וכל הציוד צף על גולות קרמיות.
הנגרות היא רק המעטפת.

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
וואו אילו מועמדים ואיזו בחירה אמיצה,שאפו:אצבע מורמת
האמת זה היה אחד המועמדים שלי לרמקול אבל הוא נפל בגלל כל נושא ההתעסקות שדיברת עליו והגמישות לצרכיי. מבחינת סאונד מה שהוא עושה קשה למצוא לו מקביל. תרים טלפון לאלי קאשי אם לא עשית עד כה ,תרוויח.
שיהיה בהצלחה ותתחדש.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
תרים טלפון לאלי קאשי אם לא עשית עד כה ,תרוויח.
שיהיה בהצלחה ותתחדש.
:בעד: מסכים 100% האיש מומחו"ל
גיא תתחדש, המון שעות של האזנה.
דווקא לאור מה שתיארת בפוסטים הקודמים, נשמע שזו הבחירה ההגיונית .

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
וואו אילו מועמדים ואיזו בחירה אמיצה,שאפו:אצבע מורמת
האמת זה היה אחד המועמדים שלי לרמקול אבל הוא נפל בגלל כל נושא ההתעסקות שדיברת עליו והגמישות לצרכיי. מבחינת סאונד מה שהוא עושה קשה למצוא לו מקביל. תרים טלפון לאלי קאשי אם לא עשית עד כה ,תרוויח.
שיהיה בהצלחה ותתחדש.

תודה.
אלי קיבל ממני טלפון עוד באותו ערב ששמעתי אותם לראשונה.;)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
:בעד: מסכים 100% האיש מומחו"ל
גיא תתחדש, המון שעות של האזנה.
דווקא לאור מה שתיארת בפוסטים הקודמים, נשמע שזו הבחירה ההגיונית .

מה זאת אומרת הבחירה ההגיונית?
לא הבנתי אותך...

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
מה זאת אומרת הבחירה ההגיונית?
לא הבנתי אותך...
חפשת משהו גדול, עם נוכחות, במה וכו'... הרמקול הנ"ל עונה על הכול, אז מבחינתך, לפחות, זו הבחירה ההגיונית.
ז"א, לא התפשרת על שום פרמטר שהיה חשוב לך בהדגרות חיפוש רמקול.
ת.ת.ת

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
גיא, לא הבנתי.
מה קאשי אמור לעשות בעצם?

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
גיא, לא הבנתי.
מה קאשי אמור לעשות בעצם?
קאשי הוא אחד האודיופילים היותר מנוסים שיש וחשוב מכך יש לו אוואנגארד.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
גיא, לא הבנתי.
מה קאשי אמור לעשות בעצם?

קאשי לא אמור לעשות כלום.
רק התייעצתי איתו לגבי הרמקול הספציפי הזה.
לא נראה לי שיש משהו בארץ עם יותר ניסיון והכירות עם הרמקולים האלו.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
פחח. ולחשוב שהצעתי לך טידל.
יקירי.. אם בחרת באוואנטגרד, אז חוששני שלא נוכל לעולם להכנס למיטה ביחד. זה יישאר אפלטוני בינינו.

תתחדש, נשמה. נראים יפהפיים.

ושאלה לי אליך:

הסיבה שאני לא אוהב הורנים, ובכלל כל דבר שקשור לרמקולים נורא נצילים ומגברים נורא חלשים עם מנורות נורא יקרות, הוא שהצליל תמיד נשמע ... קל. צף, בלי משקל של ממש. וזה לא משנה כמה בס יהיה לזה. זה נשמע לי כמו משהו תלוש, בלי שורשים, לעומת שליטה של איזה מגבר גיבור ברמקול עקשן.
אתה מבין למה אני מתכוון? זה משהו שרק אני מרגיש או שגם אתה מכיר את זה, וזה פשוט לא מעניין אותך?

כי, נגיד, אם תבוא ותספר לי על הבמה האדירה שיש לרמקולים האלה, והקיר-צליל שהם פותחים לפניך ושהצליל נשמע כאילו הוא בא ממעמקים ושזה חוויה אחרת - אני מבין על מה אתה מדבר, זה פשוט לא מדבר אליי. השאלה אם פשוט מדובר באמת בגירויים שונים לאנשים שונים, או שזה פשוט היה ענין של התאמת ציוד באותם כמה מקרים ששמעת הורנים.
(אני מבין שהפוסט לא עלי אלא עליך. אני רק שואל ;))

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
יקירי.. אם בחרת באוואנטגרד, אז חוששני שלא נוכל לעולם להכנס למיטה ביחד. זה יישאר אפלטוני בינינו.

ושאלה לי אליך:

הסיבה שאני לא אוהב הורנים, ובכלל כל דבר שקשור לרמקולים נורא נצילים ומגברים נורא חלשים עם מנורות נורא יקרות, הוא שהצליל תמיד נשמע ... קל. צף, בלי משקל של ממש. וזה לא משנה כמה בס יהיה לזה. זה נשמע לי כמו משהו תלוש, בלי שורשים, לעומת שליטה של איזה מגבר גיבור ברמקול עקשן.
אתה מבין למה אני מתכוון? זה משהו שרק אני מרגיש או שגם אתה מכיר את זה, וזה פשוט לא מעניין אותך?

כי, נגיד, אם תבוא ותספר לי על הבמה האדירה שיש לרמקולים האלה, והקיר-צליל שהם פותחים לפניך ושהצליל נשמע כאילו הוא בא ממעמקים ושזה חוויה אחרת - אני מבין על מה אתה מדבר, זה פשוט לא מדבר אליי. השאלה אם פשוט מדובר באמת בגירויים שונים לאנשים שונים, או שזה פשוט היה ענין של התאמת ציוד באותם כמה מקרים ששמעת הורנים.

כפרה, כבר סיכמנו שאני לא רואה אותך ממטר נכון??? סבבה!!

שמע, כמה תלוש שזה ישמע, אבל גם אני לא מת על הורנים.
לא שיצא לי לשמוע הרבה, אבל מהמעט ששמעתי התיאור שלך + חוסר באס זה בדיוק מה ששמעתי.
השופרות האלו יורים לייזרים לתוך המוח.
אז מה לעזאזל קניתי הורנים אתה שואל, אווווו יפה ששאלת.

שמע, זה הרמקול שופר שונה.
על הבמה, עומק והגודל לא נדבר, כי כאן הכל ברור.
לי זה עושה את זה. לך לא. סבבה.
לגבי המשקל... נכון, צריך משקל בכלים, בפריטה ובמיוחד בווקאל.
מצד שני, יותר מידי משקל מעייף אותי.
לשמוע את הקול של נורה ג'ונס או דיאנה קראל במשקל 100 טון לאורך זמן מעייף אותי.
וזה לדעתי לא טיבעי.
אני לא מרגיש מחסור במשקל או בנפח עם הרמקול הזה.
מה גם שאני יודע שהוא עדיין לא נפתח לגמרי. יש לו עוד לעבוד.

יכול באמת להיות שאותך זה לא ירגש.
אבל כן אומר לך את זה,
בינתיים, הבודדים ששמעו, כולם הופתעו. לא ציפו לכזה סאונד.

אני בעננים. ולא מהריגוש הראשוני. בדיוק בגלל זה חייתי עם הרמקול שבועיים בבית. לבד.
בלי דיעות, בלי ביקורים בלי כלום.
אח"כ הזמנתי 2 חברים שחשובה לי דעתם.
וזהו.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
לילה נעים וחם לך תתחדש (ורד)
לא הבנתי CABASSE KARA דגם מתחת לCABASSE KRISIMA סליחה חבר אתה טועה . ה קאבס קרה זהו הדגם הראשון מאותה סידרה שהחליף את הרמקול שאותו אני רוצה CABASSE PACIFIC 600 .
ב: הקאבס קריסימה זהו דגם המשך משופר שהוא עולה על הקרה בהרבה וגם עלות יצורו עולה יותר . בגלל זה הופסק כי העלויות לא משתלמות . לקאבס יש את הדגם CABASSE ADRIATIS 600 שעלותו ב11 אלף יורו והוא ברמת הקריסימה . אותו שמעת?? ויש עוד דגמים לא חסר פשוט עולים יקר אם ההיתה מכיר ושומע ההית מבין . לפי דעתי הרבה דגמים איכותיים לא הובאו ארצה .וחבל . אבל זה כבר לא משנה תתחדש ולבריאות . :שתוי:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113

ושאלה לי אליך:

מתנוש !
שמעתי את הרמקול ! לא דומה לאוונגרד בכלל ,הם כנראה הבינו שהרמקול התוקפני הקודם איננו אהוב על הציבור ,לא יודע מה עשו ,אבל הרמקול נשמע כמו רמקול דינמי טוב וגדול ,אומנם אין לו את התאוצה הפנומנלית של הצלילים כמו למודלים הקודמים ,אבל מצד שני גם אין לו את התוקפנות המעצבנת שצריך להרגיע קשות ,בקיצור כנראה זה רמקול אחר ,יש לו משקל גם בבס וגם במיד ,חלק מאוד ובעל צליל מאוד יפה ,רמקול ממש טוב ,רק שיש לי הרגשה שהוא בניגוד לקודם לא יעבוד טוב עם 2 ואט ,הוא צריך מגבר רגיל וטוב ,בעיני קניה מצוינת של גיא !

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מתן.
אתה צודק ב-100%.
לא עם הרמקול הזה. אני מכיר אותו היטב. שמעתי אותו בכמה וכמה הזדמנויות. המהדורה החדשה של אוונגראד בהחלט משובחת משמעותית מהקודמת.

הבעיות הן שהוא לא מתאים לכל סלון, סוויט ספוט מאוד דק אבל אם אתה לא הולך להתעטש במהלך השיר תוכל לתפוס את הראש בבמה ולתפוס את הראש כשתבין איך הוא מייצר אותה.

רמקול מצוין, יפה, מאוזן מאוד.
קניה מעולה.

845

אוהב את התחום
מעורבות
108
נקודות
43
תתחדש גיא!(ורד)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מתן.
אתה צודק ב-100%.
לא עם הרמקול הזה. אני מכיר אותו היטב. שמעתי אותו בכמה וכמה הזדמנויות. המהדורה החדשה של אוונגראד בהחלט משובחת משמעותית מהקודמת.

הבעיות הן שהוא לא מתאים לכל סלון, סוויט ספוט מאוד דק אבל אם אתה לא הולך להתעטש במהלך השיר תוכל לתפוס את הראש בבמה ולתפוס את הראש כשתבין איך הוא מייצר אותה.

רמקול מצוין, יפה, מאוזן מאוד.
קניה מעולה.

הערה לגבי הסוויט ספוט,
אני מצאתי שבמרחק של 3.5 - 4 מטר מהרמקול "הנקודה המתוקה" היא פחות או יותר ברוחב של 30ס"מ.
כלומר אין כמעט גמישות תזוזה.
לעומת זאת במרחק 5 מטר זה כבר גדול יותר משמעותית והצליל מתקבל כרחב ויותר "רגוע".
בהחלט רמקול מיוחד!!
אני מניח שאם אשחק עם ה-tow in / out זה ישתנה.
כרגע אני ב-10-15~ מעלות פנימה וטוב לי מאוד עם זה, לא מרגיש צורך לשנות.
אולי עם הזמן כשאכיר יותר את הרמקול אשחק עם זה.
היצרן ממליץ על משולש שווה שוקיים, נראה לי קיצוני....

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור