- מעורבות
- 1,261
- נקודות
- 113
בכייף חביבי.
אבל תודה לך. אישתי כבר לא מקשיבה לי בכלל. הילדה קצת, אבל זה יפסק בטח.
אחינו, אתה מפספס!!
הטריק הוא לגרום ללבת להקשיב רק לך ולא לאמא...
אנחנו נדבר על זה.
בכייף חביבי.
אבל תודה לך. אישתי כבר לא מקשיבה לי בכלל. הילדה קצת, אבל זה יפסק בטח.
היי גיא...שמעתי שהפטיפון נותן בראש לסידי!!!
תתחדש גיא.
כל הכבוד על הסבלנות, להתרוצץ ולבחון כמה שיותר.
היה שווה את הטרחה.
אגב, המזנון ממש יפה.
: -)
מסכים 100% האיש מומחו"לתרים טלפון לאלי קאשי אם לא עשית עד כה ,תרוויח.
שיהיה בהצלחה ותתחדש.
וואו אילו מועמדים ואיזו בחירה אמיצה,שאפו
האמת זה היה אחד המועמדים שלי לרמקול אבל הוא נפל בגלל כל נושא ההתעסקות שדיברת עליו והגמישות לצרכיי. מבחינת סאונד מה שהוא עושה קשה למצוא לו מקביל. תרים טלפון לאלי קאשי אם לא עשית עד כה ,תרוויח.
שיהיה בהצלחה ותתחדש.
מסכים 100% האיש מומחו"ל
גיא תתחדש, המון שעות של האזנה.
דווקא לאור מה שתיארת בפוסטים הקודמים, נשמע שזו הבחירה ההגיונית .
חפשת משהו גדול, עם נוכחות, במה וכו'... הרמקול הנ"ל עונה על הכול, אז מבחינתך, לפחות, זו הבחירה ההגיונית.מה זאת אומרת הבחירה ההגיונית?
לא הבנתי אותך...
קאשי הוא אחד האודיופילים היותר מנוסים שיש וחשוב מכך יש לו אוואנגארד.גיא, לא הבנתי.
מה קאשי אמור לעשות בעצם?
גיא, לא הבנתי.
מה קאשי אמור לעשות בעצם?
פחח. ולחשוב שהצעתי לך טידל.
יקירי.. אם בחרת באוואנטגרד, אז חוששני שלא נוכל לעולם להכנס למיטה ביחד. זה יישאר אפלטוני בינינו.
תתחדש, נשמה. נראים יפהפיים.
ושאלה לי אליך:
הסיבה שאני לא אוהב הורנים, ובכלל כל דבר שקשור לרמקולים נורא נצילים ומגברים נורא חלשים עם מנורות נורא יקרות, הוא שהצליל תמיד נשמע ... קל. צף, בלי משקל של ממש. וזה לא משנה כמה בס יהיה לזה. זה נשמע לי כמו משהו תלוש, בלי שורשים, לעומת שליטה של איזה מגבר גיבור ברמקול עקשן.
אתה מבין למה אני מתכוון? זה משהו שרק אני מרגיש או שגם אתה מכיר את זה, וזה פשוט לא מעניין אותך?
כי, נגיד, אם תבוא ותספר לי על הבמה האדירה שיש לרמקולים האלה, והקיר-צליל שהם פותחים לפניך ושהצליל נשמע כאילו הוא בא ממעמקים ושזה חוויה אחרת - אני מבין על מה אתה מדבר, זה פשוט לא מדבר אליי. השאלה אם פשוט מדובר באמת בגירויים שונים לאנשים שונים, או שזה פשוט היה ענין של התאמת ציוד באותם כמה מקרים ששמעת הורנים.
(אני מבין שהפוסט לא עלי אלא עליך. אני רק שואל )
מתנוש !פחח. ולחשוב שהצעתי לך טידל.
יקירי.. אם בחרת באוואנטגרד, אז חוששני שלא נוכל לעולם להכנס למיטה ביחד. זה יישאר אפלטוני בינינו.
תתחדש, נשמה. נראים יפהפיים.
ושאלה לי אליך:
הסיבה שאני לא אוהב הורנים, ובכלל כל דבר שקשור לרמקולים נורא נצילים ומגברים נורא חלשים עם מנורות נורא יקרות, הוא שהצליל תמיד נשמע ... קל. צף, בלי משקל של ממש. וזה לא משנה כמה בס יהיה לזה. זה נשמע לי כמו משהו תלוש, בלי שורשים, לעומת שליטה של איזה מגבר גיבור ברמקול עקשן.
אתה מבין למה אני מתכוון? זה משהו שרק אני מרגיש או שגם אתה מכיר את זה, וזה פשוט לא מעניין אותך?
כי, נגיד, אם תבוא ותספר לי על הבמה האדירה שיש לרמקולים האלה, והקיר-צליל שהם פותחים לפניך ושהצליל נשמע כאילו הוא בא ממעמקים ושזה חוויה אחרת - אני מבין על מה אתה מדבר, זה פשוט לא מדבר אליי. השאלה אם פשוט מדובר באמת בגירויים שונים לאנשים שונים, או שזה פשוט היה ענין של התאמת ציוד באותם כמה מקרים ששמעת הורנים.
(אני מבין שהפוסט לא עלי אלא עליך. אני רק שואל )
מתן.
אתה צודק ב-100%.
לא עם הרמקול הזה. אני מכיר אותו היטב. שמעתי אותו בכמה וכמה הזדמנויות. המהדורה החדשה של אוונגראד בהחלט משובחת משמעותית מהקודמת.
הבעיות הן שהוא לא מתאים לכל סלון, סוויט ספוט מאוד דק אבל אם אתה לא הולך להתעטש במהלך השיר תוכל לתפוס את הראש בבמה ולתפוס את הראש כשתבין איך הוא מייצר אותה.
רמקול מצוין, יפה, מאוזן מאוד.
קניה מעולה.