התחדשתי!

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
תתחדש,
רכב חדש, שנה חדשה.
איזה סדרה של BMW?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האמת שלא הייתי מתנגד ללקסוס כמו שלך והיא אפילו היתה אחת המועמדות.
הבעיה היא שאני מאוד אוהב את הרוגע שבלקסוס. פחות אוהב את העיצוב של האוטו. גדול מאוד, ואולי קצת מגושם.

העדפתי בסופו של דבר את זה.

BMW-E90-320si_1.jpg

רכשתי bmw 320ia. האדם ממנו רכשתי את הרכב צייד את מכוניתו בכל התוספות שניתן לדחוף לרכב. זה אומר חבילת הספורט המלאה הכוללת שיפורי מנוע מקוריים, חישוקי 17 אינטש, שליטה על קשיחות בולמי הזעזועים כאשר הכל נשלט דרך מערכת ה- idrive ואודיו עם מערכת מבית בורמייסטר שנשמעת מדהים!

הרכב מוצף גם בשלל פינוקים. החל ממסכי dvd במשענות הראש לנוסעת הקטנה והמתוקה שלנו מאחור, מערכת טלפון מובנת, מושבים חשמליים, מחוממים + רטט למי שרוצה מסאז׳ באמצע הנסיעה. כל זה כמובן מתחת לריפודי עוד בצבע קרם כאשר הרכב בצבע שחור (כן כן, אני יודע - הכי פלילי שיש).

והכי חשוב. שילדה מדהימה, הגה מדויק וחד, עוצמה מספקת בהחלט ואחיזת כביש של מגהץ. בקיצור, תענוג אמיתי...

תמונות מצורפות

• BMW-E90-320si_1.jpg
    BMW-E90-320si_1.jpg
    KB 154.4 · צפיות: 493

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
נהדר! תתחדש!! שנה טובה!!! וחיים טובים!!!!

עמיר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נהדר! תתחדש!! שנה טובה!!! וחיים טובים!!!!

עמיר

:) תודה יקירי. עכשיו אני בטוח יכול לבוא. השאלה היא אם יש חניה בתל אביב...

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
:) תודה יקירי. עכשיו אני בטוח יכול לבוא. השאלה היא אם יש חניה בתל אביב...
ברמת גן -- ואתה יכול להיכנס לחנייה השכורה שלנו בביית על ידנו :)

בורוך הבא -- אשמח! :)
עמיר

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
תתחדש
בהחלט פינוק :cool:

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
83
" השאלה היא אם יש חניה בתל אביב... "
בנהריה יש !!
אפילו צמוד לקיטוני החביב.
כך שאין לך אמתלות.

בשעה טובה. רכב לעילא ולעילא.
מזט.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
שיהיה במזל טוב ,מכונית נהדרת ,תהנה !

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
תתחדש!!!
רוצה להחליף בקיאה ספורטא׳ג?

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
עכשיו גם לי מותר להגיד, תתחדש ותהנה :כל-הכבוד: אחלה רכב !

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אני הייתי בוחר צבע לבן בישביל הקונטרסט,לדנה למשל ,האוטו יתאים בול.
בכל מיקרה תתחדש ,זה אוטו.(כמו שהגרמנים קוראים) (ורד)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני הייתי בוחר צבע לבן בישביל הקונטרסט,לדנה למשל ,האוטו יתאים בול.
בכל מיקרה תתחדש ,זה אוטו.(כמו שהגרמנים קוראים) (ורד)

הרגת אותי. (lol)

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אחד יש לו חיפושית טרנטה שנת 78'.

יום אחד הוא נוסע מבסוט בשישים קמ"ש באיילון בנתיב האמצעי. פתאום המכונית שלו מתחילה לעשות רעשים מוזרים והוא מוריד אותה לשוליים, שם היא שובקת חיים.

עכשיו אמצע הלילה, הוא עומד שם מסכן, מנסה לעצור טרמפים ושתי המכוניות שכן עוברות לא בדיוק שמות עליו.

אחרי שעתיים שהוא עומד שם, קופא מקור, עוברת למבורגיני לבנה, טסה לידו במהירות 180 קמ"ש. פתאום שומעים חריקת בלמים והלמבורגיני מתחילה לנסוע לאחור.

הנהג של הלמבורגיני שואל את המסכן מה הוא צריך, והוא מתחנן בפניו שרק יעשה ג'סטה ויגרור את החיפושית שלו לתחנת דלק הקרובה, שירחם עליו שעכשיו מאוחר ואין מכוניות והוא מסכן תקוע פה.

נהג הלמבורגיני מסכים והם קושרים חבל לחיפושית, אבל מה, הנהג של החיפושית מזהיר אותו שדיר-בלאק לא יעלה על מאה קמ"ש למה החיפושית שלו... חיפושית... והיא תתפרק.

הם מסכמים שבכל פעם שהלמבורגיני בלי כוונה תעלה על המאה, הנהג של החיפושית יצפור ויסמן לו.

הם יוצאים לדרך והלמבורגיני מאיצה, 80, 85, 90, 96, 100 ,102... החיפושית מתחילה לצפור ולצפור, עד שהנהג של הלמבורגיני מאט חזרה - 80, 89, 93... שוב הוא מאיץ 100, 104 הנהג של החיפושית מצפצף בפאניקה - הלמבורגיני מאיטה.

אחרי נסיעה קצרה הם מגיעים לרמזור, הלמבורגיני נעצרת. לידה נעמדת פרארי אדומה חדשה ונוצצת. הנהג של הלמבורגיני מביט על הנהג של הפרארי. הנהג של הפרארי מביט על הנהג של הלמבורגיני.

הם מתחילים לשחק עם הגז, מתגרים אחד בשני. ירוק. הלמבורגיני מתחילה להאיץ - 100, 140, 200, 220, 280 והנהג של החיפושית באטרף מצפצף בעצבים, רק שהלמבורגיני תאט כי עוד שנייה החיפושית הטרנטה שלו מתפרקת לחלקיקים.

מגיעים ל-300 קמ"ש, הלמבורגיני עוברת ליד ניידת משטרה ומשאירה אותה מאחור. אחד השוטרים שראה את האירוע תופס את הראש וצורח "אני לא מאמין!!! אני לא מאמין!!!"

השוטר השני שואל אותו "מה קרה, מה אתה לא מאמין?"

עונה לו השוטר ההמום: "30 שנה אני שוטר וכבר ראיתי למבורגיני ופרארי מתחרות. אבל זאת הפעם הראשונה שאני רואה חיפושית מצפצפת להם בשביל לעקוף..." תתחדש ,יפה שאתה אוהב איכות.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תתחדש ותהנה (ורד)
נראה כמו אחלה אוטו.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
תתחדש. הכי חשוב סע בזהירות.

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
מיקי - בדיחה גדולה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
תתחדש, עכשיו הזמן להיכנס לעולם הדיטלינג לרכב (מתאים לטירוף של האודיופיל המצוי)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש באוטו מערכת מובנת מדהימה של בורמייסטר. לא נראה לי שצריך שידרוגים בעניין הזה...:)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תתחדש!

אני מעדיף את הגולף שלי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור