Fire
אוהב את התחום
- מעורבות
- 73
- נקודות
- 28
נמר תודה רבהמכיר את המקרן הזה, אולי אפילו אישית את זה.
אני לא ממליץ לרכוש מוצר שהחברה כבר לא מתעסקת עם הגזרה שלו. למרות השירות המעולה של ט.ר, הם תלויים מאוד בפיוניר העולמית.
אבל לגבי התמונה? זה היה מקרן שנחשב למעולה.
ולגבי ה״טענות״ שלך. אתה צודק, לא להתייחס לשאלה זה לא מנומס. במיוחד יום שלם. מצד שני, אתה העלת משהו מעניין. כתבת שנראה לך שהפיוניר אוכל את האפסון שלך בלי מלח. הבעיה היא שהאפסון שלך על המתקן, הפיוניר למטה, והיה ראוי אם היית לפחות מגלה לנו מי אוכל את מי.
בקיצור - הפתיח שלך היה ״לא סגור״ ולכן לא היה מה להגיד שהוא חכם מספיק.
אבל בכל זאת. תתחדש חביבי. לראות סרט במקרן טוב זו חוויה לא נורמלית.
אני מתנצל שאני לא יכול להשוות ראש בראש בין שני המקרנים וזאת כי כמו שאמרת הepson נמצא במתקן שלו על התקרה ומכוון כמו שצריך למול המסך ואילו הפיוניר כמו שנאמר על הרצפה בעמדת נחיתות כך שלהשוות ביניהם זה לא רציני ולא אפשרי לצערי
הנורה שלו עשתה משהו כמו 1000שעות
ואילו הepson עשה 1750 בקרוב
ממה שאני מתרשם לפחות מהצבא החיצוני עליהם הפיוניר בנוי הרבה יותר רציני מהאפסון ואגב גם שוקל הרבה יותר ....האם אכות השאסי
הבנייה או הכל אין לי מושג עדיין
אך לדעתי להשוות בין מקרן שהיה חד פעמי ובנוי כספינת דגל של הפיוניר לבין האפסון שכל יומיים החברה מחליפה דגם לדעתי לא הוגן כי הוא באמת מיוחד
אגב הרסיוור שלי lx70 pioneer נשרף עם כמה נגנים מברק כך שאין לי אפילו אפשרות לפצל ביניהם עד שחברת הביטוח (למזלי ) תפצה אותי ואני מתכנן אם ירצה השם לקחת אולי את הvsx lx87 pioneer לדעתי מצויין
אבל בנתיים אני בסטגנצייה וזה המצב
אני את המתנה שלי לפסח (kuro)כנראה כבר קבלתי