אז איפה הבעיה מרטין ,תלך על הוירגו.תתחדש נמר, אני במקומך הייתי הולך על הוירגו לדעתי מדובר בספרה אחרת...
מה נראה ? לא ראיתי כלום! חוץ מזה שאוהב דווקא מכשירים מכוערים ,היפים לא נשמעים טוב.תתחדש נמר
ניראה פשוט וואו
שלמה לא לך הצעתי אתה לא נמר עד כמה שזכור לי וגם אני לא נמר, אין לי את הרמקולים ברמה שיש לו ולא את שאר הציוד ברמה שיש לו.אז איפה הבעיה מרטין ,תלך על הוירגו.
סה"כ 24.000$ . נכון גם ספרה וגם ספירה אחרת.
אז איפה הבעיה מרטין ,תלך על הוירגו.
סה"כ 24.000$ . נכון גם ספרה וגם ספירה אחרת.
מרטין ידידי ,שלמה לא לך הצעתי אתה לא נמר עד כמה שזכור לי וגם אני לא נמר, אין לי את הרמקולים ברמה שיש לו ולא את שאר הציוד ברמה שיש לו.
24 אלף זה ריטייל פרייס שאני מניח שמקבלים עליו הנחה בארה״ב וגם כאן בייבוא ראשוני וודאי סביר שיהיה, אין צורך להוסיף את שאר הגורמים שיכולים לעזור ברכישה כזו.
אם רק עוד אנשים היו משכילים לאמץ את התובנה הזאת, אודיופילים היו עם הרבה יותר רגוע, והמוצרים היו הרבה פחות יקרים .יש את מה שיש ,תודה לאל השאר לא כל כך מענין אותי.
דווקא יש המון חובבים , שמאמצים את הגישה הזאת, ומחזיקים בה תקופה מסויימת בין החלפה להחלפה.אם רק עוד אנשים היו משכילים לאמץ את התובנה הזאת, אודיופילים היו עם הרבה יותר רגוע, והמוצרים היו הרבה פחות יקרים .
עדכון קל, דגם ה VIRGO 3 מתוכנן לצאת בהמשך, מחירו יהיה $30,000
מצוין ! אם כך שלמה אתה מרוצה ממה שיש לך והכל בא על מקומו בשלום ועדיין לא ברור לי מדוע הרגשת צורך להגן על נמר מפני רכישה לא הגיונית ומופרזת שהצעתי לו.מרטין ידידי ,
תאמין לי אם רציתי גם הוירגו היה יכול להיות אצלי,או לפחות הדגם המדובר(אתה יכול לשאול את נמר)
פשוט טוב לי ,מאוד טוב לי עם הפרה שלי ואני שלם עם הבחירה שלי .ד"א הטיימינג של הקניה של נמר היה בדיוק כשאני רכשתי את ה nat ודיברנו על כך רבות.....
יש את מה שיש ,תודה לאל השאר לא כל כך מענין אותי.
איציק,אפילו לא בין החלפה להחלפה אלא לעידן -באופן יחסי לתחביב שלנו.דווקא יש המון חובבים , שמאמצים את הגישה הזאת, ומחזיקים בה תקופה מסויימת בין החלפה להחלפה.
כולל ידידי, והאיש הטוב והנחמד שלמה שציטטת אותו