התחדשתי במעמד של FINITE ELEMENT ** רשמים ראשוניים בעמוד 2**

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
כשמו כן הוא....תתחדש מהרכיב הסופי(finite element) והמצויין במערכת שלך.(ורד)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
איזה יופי! תתחדש אח יקר. אני חסיד של המעמדים שלהם!

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
תתחדש
סטנד יפיפה
עד שחשבתי להתקשר לברר פרטים אתה עשית מעשה חכם וקנית :בעד:

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
תתחדש ותהנה.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
תודה לכולם(ורד)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,785
נקודות
113
תתחדש , היה לי פעם , הרבה הנאה

BigYossiCohen1

חבר אתר
מעורבות
12
נקודות
8
תתחדש מאוד יפה ואלגנט

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
תתחדש איש יקר.
סטנד יפהפה, ובכלל מערכת לעילא....המון הנאה(ורד)

BigYossiCohen1

חבר אתר
מעורבות
12
נקודות
8
שיכוך
למדתי שהוא דרמטי עבור תוצאה סונית שקטה וצלולה.
ניתן להבין זאת רק לאחר שמתנסים ומבינים זאת
כמובן כתלות גם באיכות המערכת והתוצאה הכללית.

הכי דרמה ברמקולים כדאי לך לנסות במקום גלגלים

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
כן, באמת סטנד יפה.
תתחדש אח שלי.
בעיקר מהשיפור.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
נראה מאוד מוצלח ניר ומהכרותי את גיא, אני משוכנע שהשירות תאם את רמת המוצר ולמעלה מכך..

תתחדש ובעיקר תהנה.

רן

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תתחדש ותהנה מהרכישה המעולה :).

תומר

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
תודות לסגר, ולאחר האזנה אינטנסיבית (בין 3-5 שעות מידי יום, בסופש קצת יותר), להלן מסקנות ביניים שלי (הואיל ולא מדובר במוצר אלקטרוני חדש המצריך break-in, לא הבחנתי בשינוי משמעותי בסאונד בין היום הראשון לחמישי שהסטנד הגיע, מעבר אולי להתרגלות לסאונד החדש). להלן רשמי לאחר כמעט שבוע עם הסטנד:
(1). גודל- הסאונד נהיה גדול יותר. ממש גדול יותר. פסנתר של קייט ג'ארד באלבום cole concert מקבל גודל של פסנתר כנף אמיתי, המוסיקה יוצאת יותר ויותר מצידי הרמקולים ואף מעל לגובהם (כ-120 ס"מ כולל רגליות) ומרחפת באוויר.
(2). נאמנות למקור- נכון שכל הקלטה טומנת בחובה סימפולים, מיקסים של טכנאי הסאונד וכול שאר הירקות... אבל בכל ההקלטות (בטח באלו המשחזרות כילים אקוסטיים), ניתן כעת להבחין יותר בגודל הכלי (לדוגמא בהקלטות שיש ריבוי כלי נשיפה ניתן לזהות ללא קושי ולהבדיל בין: סופרן לבין אלט ו/ או לבין טנור. דוגמא שממחישה את גודל הכילים, ההבדלים ו/ או נאמנות למקור , ניתן לקבל בהאזנה לאלבום של: The little giant - Johnny Griffin ברצועה הראשונה יש סולואים מימין לשמאל של מיטצל ( trumpet), במרכז johnny מנגן ב- tenor sax ונשמאל הטרומבון, עכשיו יותר מתמיד ניתן להבחין בגודל הכלים, מיקומם הפיסי וההבדלים בניהם.
כמו-כן, בהקלטות מסויימות, ניתן ממש לחוש את סוג העץ של הגיטרה, הקונטרה בס, או העור המתוח על התופים.
(3). מנעד- כל פריטה, נשיפה או תזוזזת הסנייר, משחזרת מנעד גדול, ברור וארוך יותר של הצליל, בהשוואה לקודם.
(4). ווליום- השקט והאוויר בין הכלים שהסטנד מייצר, בטח לעומת קודמו של אטקמה עם פלטות זכוכית (פתרון ביניים שנמשך זמן רב מידי), גורם לצליל להיות חזק יוצר (בעצם הווליום לא משתנה, אלה רצפת הרעש פחתה).
(5). תלת מימדיות ועומק במה- תאמת, בפעם הראשונה שהסטנד נכנס לחדר, מעט חששתי שהמסיביות שלו תפגום לי בבמה בין הרמקולים. אז לא!
Wish u where here האלמותי, מציג במה ועומק מרשימים. גם, kind of blue של מיילס דוויס ועוד ועוד רצועות, מציגות במה מרשימה. הטיב לעשות ב Sunday at the Village Vanguard של ביל אוונס (הופעה חיה שמשוחזרת בצורה פינומנאלית לטעמי). גם בוואלס לדבי ניתן לחוש שאתה חלק מהקהל הסועדים בהופעה של ביל אוונס. חוויה!
נכון שזה לא כוחות להשוות סטנד של 2,000-2,500 שח (עם פלטות מזכוכית), לסטנד פי 10 ממנו... אבל לטעמי ההבדלים שמיעים וברורים... ושוב המסקנה שהמערכת נמדדת לפי החוליה החלשה ... מרגיז, אבל כל כך נכון.

זהו לבינתיים.
To be continue ....

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש, נראה מעולה, וזה ציוד מעולה ורשמת יפה.
סטנד מוסיף הרבה לאיכות של מוזיקה, את זה אתה יודע ואישית זה מפתיע אותי מחדש כמו הרבה דברים בתחום הזה.
תמשיך עם הרבה שעות של כיף

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
תודה כרמי

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
ניר, כיף לשמוע שמלבד המראה הסטנד הוסיף לאיכות הסאונד, תתחדש.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
תודה גיא
אכן שיפור משמעותי אצלי בחלל

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
יותר עושה רושם שהסטנד הקודם היה ממש לא משהו..
אבל נראה מיליון דולר שזה לא פחות חשוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור