1. ל - Igal.l
תודה רבה לך.
2. ל- ZEEV78
תכוון כמה שיותר גבוהה עם הרמקולים
אפרופו רמקולים.
עוד לפני שהבאתי את המגבר אליי הביתה, לא יודע למה? אבל הייתה לי תחושה שהרמקולים שיש לי בבית, קרי BOSE 901 ו- B&W CM4 לא ישתלבו טוב ולא יתאימו למגבר המיועד (יוניסון S6 כמובן) ואז התחלתי להתעניין ברמקולים ולשמוע פה ושם אצל חברים, שמעתי רמקולים מדהימים "ולא זולים במיוחד" והם הם בעצם שעזרו לי לקבל את ההחלטה הסופית לגבי המגבר עצמו.
סוף סוף המגבר הגיע! לאחר שפינקתי אותו קצת ניגשתי לתכלס, ראשית חיברתי את ה-BOSEים כי חשבתי שאיתם זה יותר יתאים, אולם לדאבון ליבי זה נשמע כמו שחששתי שזה ישמע, אוי ואבוי, אז המוח התחיל "להתחרפן" ומפאת השעה המאוחרת של אותו יום, ועם מוח "מחורפן" עליתי על יצועי, כמובן שלא הצלחתי להירדם, אולם לאחר לא מעט "סלטות עם פליק פלק עם בורג" שכללו צד ימין, צד שמאל, על הגב ועל הבטן, איכשהו נרדמתי.
בבוקר צריך לקום לעבודה (העבודה היא חיינו...) אז הלכתי לעבודה, בעבודה בלה בלה בלה עם עצמי ביחוד וחיכיתי לשעון שיעשה את שלו ויגיע לרגע שבו אגיע הביתה בשלום, גם זה קרה, הגעתי הביתה והתפניתי "לצרות" שלי.
ניתקתי את ה-BOSEים בבאסה מסוימת אני חייב לומר ונגשתי למלאכת הרכבת ה- B&W כשבראשי מנקרת המחשבה שזה פשוט לא יתאים, כי אמרתי לעצמי וכך גם חשבתי, שהרמקולים האיכותיים הללו קצת קשים, קרים ואף טיפה נוקשים ולא בטוח שהם יתאימו למגבר מנורות "חתיך ומנומס" (כיאה לאיטלקים).
BREF הרמקולים חוברו המקור הודלק כמו גם המגבר, תקליטור במגש וPLAY , אימא'לה!! קפאתי על מקומי ומרוב שמחה ובטמטומי כמעט חיבקתי את הרמקולים חמורי המראה שניאותו להתרכך קצת מקשיחותם ואפשרו ללהט המנורות של האיטלקי לחמם את קרירותם. איזה יופי! טופי! בופי! קופי! ולא יודע מה עוד.
לאחר הקיפאון התחלתי לשחק קצת עם מיקום הרמקולים, ודי מהר "בפוקס" אולי נמצא המיקום המתאים.
הרחקתי אותם מהקיר האחורי ומהקירות הצדיים כשני מטרים אולי קצת יותר ויצרתי את משולש הזהב (ממש זהב).
התיישבתי לי בקדקודו של המשולש, שמתי את private investigation של dire straits הגברתי עוצמה עד לחצי כמעט, עצמתי עיניים והצטרפתי למרק (קנופלר) במשימתו המסוכנת.
עכשיו אני מה זה רגוע ומאושר, שאין בכוונתי לפי שעה לחפש או להחליף את הרמקולים.