התחדשתי במגבר.

igal.l

עוסק בתחום
מעורבות
40
נקודות
28
תתחדש ותהנה (ורד)

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
יתכן שההתלהבות שלי נובעת מעצם העובדה שאני למעשה "מתחיל" אולם בלשמוע מוזיקה אני מבין דבר אחד או שניים.
בכל אופן, לספר את זה לא כמו לחוש את זה, פשוט מדהים!

תכוון כמה שיותר גבוהה עם הרמקולים, המגבר לא יאכזב, יש מדי פעם מציאות ביד 2 ששוות בדיקה. אם תרצה אוכל לתת לך מספר דוגמאות בהתאם למה שמוצע כיום בלוחות.

אני רק מקווה שאמשיך להיות מתחיל כל חיי ושימשיך לדבוק בי התענוג הזה ושלא ירד לי מהר ויפסק לפתע, אוי ואבוי!

שתהיה בריא בבריאות ובאוזניים עד 120 :):בעד:

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
1. ל - Igal.l
תודה רבה לך.
2. ל- ZEEV78

תכוון כמה שיותר גבוהה עם הרמקולים
אפרופו רמקולים.
עוד לפני שהבאתי את המגבר אליי הביתה, לא יודע למה? אבל הייתה לי תחושה שהרמקולים שיש לי בבית, קרי BOSE 901 ו- B&W CM4 לא ישתלבו טוב ולא יתאימו למגבר המיועד (יוניסון S6 כמובן) ואז התחלתי להתעניין ברמקולים ולשמוע פה ושם אצל חברים, שמעתי רמקולים מדהימים "ולא זולים במיוחד" והם הם בעצם שעזרו לי לקבל את ההחלטה הסופית לגבי המגבר עצמו.

סוף סוף המגבר הגיע! לאחר שפינקתי אותו קצת ניגשתי לתכלס, ראשית חיברתי את ה-BOSEים כי חשבתי שאיתם זה יותר יתאים, אולם לדאבון ליבי זה נשמע כמו שחששתי שזה ישמע, אוי ואבוי, אז המוח התחיל "להתחרפן" ומפאת השעה המאוחרת של אותו יום, ועם מוח "מחורפן" עליתי על יצועי, כמובן שלא הצלחתי להירדם, אולם לאחר לא מעט "סלטות עם פליק פלק עם בורג" שכללו צד ימין, צד שמאל, על הגב ועל הבטן, איכשהו נרדמתי.
בבוקר צריך לקום לעבודה (העבודה היא חיינו...) אז הלכתי לעבודה, בעבודה בלה בלה בלה עם עצמי ביחוד וחיכיתי לשעון שיעשה את שלו ויגיע לרגע שבו אגיע הביתה בשלום, גם זה קרה, הגעתי הביתה והתפניתי "לצרות" שלי.

ניתקתי את ה-BOSEים בבאסה מסוימת אני חייב לומר ונגשתי למלאכת הרכבת ה- B&W כשבראשי מנקרת המחשבה שזה פשוט לא יתאים, כי אמרתי לעצמי וכך גם חשבתי, שהרמקולים האיכותיים הללו קצת קשים, קרים ואף טיפה נוקשים ולא בטוח שהם יתאימו למגבר מנורות "חתיך ומנומס" (כיאה לאיטלקים).

BREF הרמקולים חוברו המקור הודלק כמו גם המגבר, תקליטור במגש וPLAY , אימא'לה!! קפאתי על מקומי ומרוב שמחה ובטמטומי כמעט חיבקתי את הרמקולים חמורי המראה שניאותו להתרכך קצת מקשיחותם ואפשרו ללהט המנורות של האיטלקי לחמם את קרירותם. איזה יופי! טופי! בופי! קופי! ולא יודע מה עוד.

לאחר הקיפאון התחלתי לשחק קצת עם מיקום הרמקולים, ודי מהר "בפוקס" אולי נמצא המיקום המתאים.
הרחקתי אותם מהקיר האחורי ומהקירות הצדיים כשני מטרים אולי קצת יותר ויצרתי את משולש הזהב (ממש זהב).
התיישבתי לי בקדקודו של המשולש, שמתי את private investigation של dire straits הגברתי עוצמה עד לחצי כמעט, עצמתי עיניים והצטרפתי למרק (קנופלר) במשימתו המסוכנת.
עכשיו אני מה זה רגוע ומאושר, שאין בכוונתי לפי שעה לחפש או להחליף את הרמקולים.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
תתחדש.
המגבר הזה בנוי בפנים לא משהו בכלל - מה שאומר שיש לך אפשרות די בזול לשדרג את רמת הביצועים שלו.
לגבי החלפת שפופרות - זה משפיע על הצליל. תכלס צריך לנסות כמה עד שאתה מבין מה אתה אוהב.
במקרה שלך עם צורך ב-6 יחידות של EL34 זה מייקר את העסק של הניסויים.

כדי להוזיל את התהליך אתה יכול לנסות לרכוש משומשות מהסוג שאתה רוצה - רק כדי לנסות בעלויות יותר זולות.
או לחילופן פשוט ישר לקנות משהו טוב (ולא זול) ולהחזיק אצבעות שלא תתאכזב. זה מה שאני עושה ועד היום לא זכור לי שהתאכזבתי. אז לטווח רחוק זו גישה יותר "חיסכונית" ;)

גנאדי

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
1. ל - Igal.l
תודה רבה לך.
2. ל- ZEEV78

אפרופו רמקולים.
עוד לפני שהבאתי את המגבר אליי הביתה, לא יודע למה? אבל הייתה לי תחושה שהרמקולים שיש לי בבית, קרי BOSE 901 ו- B&W CM4 לא ישתלבו טוב ולא יתאימו למגבר המיועד (יוניסון S6 כמובן) ואז התחלתי להתעניין ברמקולים ולשמוע פה ושם אצל חברים, שמעתי רמקולים מדהימים "ולא זולים במיוחד" והם הם בעצם שעזרו לי לקבל את ההחלטה הסופית לגבי המגבר עצמו.

סוף סוף המגבר הגיע! לאחר שפינקתי אותו קצת ניגשתי לתכלס, ראשית חיברתי את ה-BOSEים כי חשבתי שאיתם זה יותר יתאים, אולם לדאבון ליבי זה נשמע כמו שחששתי שזה ישמע, אוי ואבוי, אז המוח התחיל "להתחרפן" ומפאת השעה המאוחרת של אותו יום, ועם מוח "מחורפן" עליתי על יצועי, כמובן שלא הצלחתי להירדם, אולם לאחר לא מעט "סלטות עם פליק פלק עם בורג" שכללו צד ימין, צד שמאל, על הגב ועל הבטן, איכשהו נרדמתי.
בבוקר צריך לקום לעבודה (העבודה היא חיינו...) אז הלכתי לעבודה, בעבודה בלה בלה בלה עם עצמי ביחוד וחיכיתי לשעון שיעשה את שלו ויגיע לרגע שבו אגיע הביתה בשלום, גם זה קרה, הגעתי הביתה והתפניתי "לצרות" שלי.

ניתקתי את ה-BOSEים בבאסה מסוימת אני חייב לומר ונגשתי למלאכת הרכבת ה- B&W כשבראשי מנקרת המחשבה שזה פשוט לא יתאים, כי אמרתי לעצמי וכך גם חשבתי, שהרמקולים האיכותיים הללו קצת קשים, קרים ואף טיפה נוקשים ולא בטוח שהם יתאימו למגבר מנורות "חתיך ומנומס" (כיאה לאיטלקים).

BREF הרמקולים חוברו המקור הודלק כמו גם המגבר, תקליטור במגש וPLAY , אימא'לה!! קפאתי על מקומי ומרוב שמחה ובטמטומי כמעט חיבקתי את הרמקולים חמורי המראה שניאותו להתרכך קצת מקשיחותם ואפשרו ללהט המנורות של האיטלקי לחמם את קרירותם. איזה יופי! טופי! בופי! קופי! ולא יודע מה עוד.

לאחר הקיפאון התחלתי לשחק קצת עם מיקום הרמקולים, ודי מהר "בפוקס" אולי נמצא המיקום המתאים.
הרחקתי אותם מהקיר האחורי ומהקירות הצדיים כשני מטרים אולי קצת יותר ויצרתי את משולש הזהב (ממש זהב).
התיישבתי לי בקדקודו של המשולש, שמתי את private investigation של dire straits הגברתי עוצמה עד לחצי כמעט, עצמתי עיניים והצטרפתי למרק (קנופלר) במשימתו המסוכנת.
כיף שאתה נהנה, מאחל לך עוד המון שעות ושנות הנאה.

ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך, היא שתמשיך לשמוע מוסיקה בכיף, ואל תכניס אף אחד ש "מבין"
לשמוע את המערכת או לתת לך עיצות.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83

אם אתה כבר שם אין שום סיבה לחפש משהו אחר. אני מאחל לך הרבה שעות של האזנה מהנה.
כיף שאתה נהנה, מאחל לך עוד המון שעות ושנות הנאה.

ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך, היא שתמשיך לשמוע מוסיקה בכיף, ואל תכניס אף אחד ש "מבין"
לשמוע את המערכת או לתת לך עיצות.

הוא פרסם מודעה שהוא מוכר אותם ושינה את דעתו לאחר שגילה שהתוצאה מספקת אותו. אחרי שהנושא ברור אני מוסיף וכותב שאני תומך בדעה שלך.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
הינה הוא:
P1000717zzz.jpg

P1000727zzz.jpg

P1000720zzz.jpg

נראה לי יש כאן מה לשפר.
במיוחד הרג אותי כבל FLAT אפור הזה עם שני הקונקטורים המעפנים שלו - אתה מחבר אל המגבר כבל של מאוד $$$ ובסוף בפנים מעבירים את הסיגנל על הדבר הזה. ועוד לא רחוק מהשנאים והחלק של ספק כוח...
שיהיו בריאים האיטלקים האלו...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,794
נקודות
113
אלו השנאים של המגבר?

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
היום אחרי כ"כ הרבה שנים עם התעסקות בציודים שונים אני לא מופתע, בסה"כ אני אפילו חושב שזה טוב..
כי אם התוצאה טובה במצב סטוק אז יש מקום לשיפור ובזול.
את ה S6 אני מכיר טוב ואני הוא חושב שהוא בסיס טוב לשיפורים, אם זה החיווט הפנימי בחלק מהמעגל , פוטנציומטר וכמובן מנורות.

הנה דוגמה לקרביים של קדם מגבר (יקר מאד ביחס לסך רכיביו) שמהללים אותו על הנקיון שלו מבוקר עד לילה.
אף אחד לא מתלונן על ה Flat cable שלו..

תמונות מצורפות

• allegri_inside_all.jpg
    allegri_inside_all.jpg
    KB 36.3 · צפיות: 479

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
יפה, דיון "התחדשתי!".

ה 901 רמקולים מצויינים - תן לעצמך קצת זמן איתם ועם הצעצוע החדש.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אחלה שירשור.
גנא התחיל בעקיפה מימין, דפק כמה דריפטים לא מנומסים בכביש עירוני, אחר כך עצר, הכניס לראשון, שיחרר את המצמד לאט לאט ונהג כיאה לכביש.

(רק גנאדי יבין).

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
נמר חחחחחחחחח
לי יש וויברציות לא טובות מהכבל הזה עם הקונקטורים המעפנים.
כאן הוא הרבה יותר אורך ועם הגידים המקביליים שלו עובר ליד החלק של ספק כוח - לא נראה לי מלבב.
מה שכן - הזדמנות לשיפור די קל.
חיים, אני מציע שתקח את המגבר לרופא שיראה מה אפשר לשפצר שם בפנים. זאת תהיה תמורה אדירה לכסף ותוכל להנות עוד יותר.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
חיים, אני מציע שתקח את המגבר לרופא שיראה מה אפשר לשפצר שם בפנים. זאת תהיה תמורה אדירה לכסף ותוכל להנות עוד יותר.

כל שינוי במגבר הזה מוציא אותו מהסטנדרד...
לדעתי, אם אתה מגיע למצב שאינך מרוצה ממנו, אז תחליף אותו כמו שהוא במצבו המקורי, אחרת זה מתכון לחתונה קתולית.
קח בחשבון שאחרי כ- 500 ~ 1000 שעות עבודה אתה תתחיל לחוות את הבלאי של השפופרות.... אז אולי כדאי שתכין לך סט חדש על המדף כגיבוי.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
אני לא רואה למה זו חתונה קתולית.
לקחת מוצר, שדרגת אותו - מה זה יכול להיות רע?
כל עוד זה נעשה ע"י רופא מוסמך אז אף קונה נורמאלי לא אמור לראות בזה חיסרון.
בעיניי כל היופי במגברי שפופרות שניתן יחסית בזול להקפיץ אותם קדימה.
במקרה הזה יש מעגל מודפס מה שמקשה על המלאכה - אבל אולי בכל אפשר לעשות כמה דמה דברים...

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
יש תמיד את בעיית הסחירות , לא כולם רואים בעין יפה את ענין השידרוגים ולא תמיד שידור הוא באמת שידרוג..
במקרה הפרטי של ה S6 (היה ברשותי) שקלתי את הדברים הבאים:

- החלפה של ה volume pot לאחד איכותי Stepped, לדוגמה של goldpoint תעשה פלאים אבל זה וויתור על השלט.
- החלפה של החיווט הפנימי במיוחד של הסיגנל והרחקתו מסיגנל AC גבוה.
- החלפת מנורות

* אני רק החלפתי מנורות, אבל בהחלט שקלתי שינויים נוספים שציינתי.

בגדול אני באמת חושב שבמחירים שה S6 נסחרים בשוק הם תמורה מצוינת !
לא לשכוח שמדובר במגבר מודרני + שלט, class a parallel set עם יכולת דחיפה לא רעה ואיכות בניה טובה בסה"כ.
אין לו כמעט מתחרים בכסף שהוא נסחר, וזאת דעה אישית כמובן.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אני לא רואה למה זו חתונה קתולית.
לקחת מוצר, שדרגת אותו - מה זה יכול להיות רע?
כל עוד זה נעשה ע"י רופא מוסמך אז אף קונה נורמאלי לא אמור לראות בזה חיסרון.
בעיניי כל היופי במגברי שפופרות שניתן יחסית בזול להקפיץ אותם קדימה.
במקרה הזה יש מעגל מודפס מה שמקשה על המלאכה - אבל אולי בכל אפשר לעשות כמה דמה דברים...

גנאדי,
יש דעות שונות בעניין MODS ,ומכיוון שהחבר הוא חדש בפורום וגם באופן יחסי מתחיל בתחום, זה יהיה הוגן בלבד לנהוג במתינות כלפיו ולאפשר לו את הזמן כדי לגדול ולהתפתח לתוך ההבנה בכוחות עצמו, ולא להאיץ ולדחוק בו כשהוא רק מתחיל ללכת... מה גם שברור שהוא מרוצה מהתוצאה שקיבל, ושלדעתי ולכל הדעות אמורה להיות מצוינת.

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
גנאדי, האם יש לך צילומים מהבפנוכו של הגירסה המשודרגת שהחברה הוציאה למגבר, מהדורת ה-SE ?

חיצונית, הם נראים אחרת (לגמרי) כך שמעניין לראות האם ומה השינויים שנערכו בהם מתחת למכסה.

נערך לאחרונה ב:

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
גם מתחת למכסה הם נראים שונה.
במקום לוח אחד יש 2 לוחות , לוח לכל ערוץ.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
לא. צילמתי את המגבר שביקר אצלי בבית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור