התחדשתי במגבר.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם.

אמש, אחרי צאת השבת כמובן, אשתי ואני נכנסנו לרכבנו הצנוע שמנו פעמינו והדרמנו, בתום נסיעה חוקית של כשעה הגענו ליעד.

בפתח שער הבית חיכה לנו המארח, נחמד והחביב, לאחר "סמול טוק" זריז, לקחתי את "החתן" בידיים ועל פי משקלו כבר הבנתי שיש לי פה עסק עם גברתן, חתיך ומנומס (מהיכרות קודמת), חייכתי אליו, הוא אליי ובזה נתן הוא את הסכמתו להתלוות אליי לביתי, נשאתי אותו כלאחר כבוד לעבר הרכב ובעדינות רבה הנחתיו על הספסל האחורי, שלמתי למארח את המעות המגיעים לו (כפי שסוכם מראש), הוא בטוב ליבו העניק לי זוג כבלים שמנים ובריאים לרמקולים (נחושת) וזוג "קונקטורים" VAN DEN HUL RCA, משומשים אומנם, אבל מי מסרב למתנות מסוג זה? נפרדנו בלחיצת יד חמה ולבבית ובאיחולי הצלחה הדדיים.

נכנסתי לרכב, הסתכלתי על אשתי, אשתי עליי עשינו פרצופים האחד לשנייה, באות של הסכמה ובהתרגשות הדדית נשקתי לה על השפתיים.

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאשתי (רות היפה, היא באמת יפה) המגניבה, על המון דברים שביום יום ועל היום במיוחד, על כך שהיא "זרמה" איתי לכל אורך המסלול המפותל שהחל בחיפוש המגבר ועד לרכישתו.

ביננו, אני לא מכיר הרבה אנשים "משוגעים לדבר" שמקבלים כזו תמיכה מצד אישה, איך הייתי אומר? לא כל כך חולה במחלת האודיו פיליה, היא מבחינתה יכולה להסתפק בלשמוע רדיו או CD במערכת רגילה וזה בסדר, אבל אני מבטיח שמהיום זה הולך להשתנות אחרי שהיא תשמע את "האיטלקי" מנגן.

any way התנעתי את הרכב, שילבתי הילוך והופ! אנחנו בבית.
הנחתי את המגבר (בעדינות כמובן) על השולחן בפינת האוכל ובזהירות רבה שלפתי ממנו את המנורות אחת אחת, ניקיתי אותן ואת המגבר מהאבק הקל שהיה עליהם, הברקתי עוד קצת ככה בשביל הכיף, לבסוף הנחתיו (בעדינות כמובן) במקומו המכובד שהוכן מבעוד מועד על המזנון המסיבי בסלון, הרמקולים חוברו והורחקו כשני מטרים מהקיר, גם המקור חובר בהתאם.

ראשית הדלקתי את המקור (CDR2 של Harman Kardon, שיוחלף בבוא הזמן) ולאחר מכן את "האיטלקי" UNISON RESEARCH S6 החתיך, אפשרתי לו זמן מה של חימום והסתגלות, לפתע אני מקבל מסרון "שכחת לקחת את השלט" אופס! אך לא נורא אאסוף אותו בהזדמנות הקרובה, השבתי.

הנחתי תקליטור על מגש ה-CD, אשתי ואני ישבנו מחובקים בקדקודו של "משולש ברמודה", ולחצתי PLAY, השעה הייתה כבר אחרי חצות, וכדי לא להפריע את מנוחת השכנים, בעוצמה בינונית מינוס ישבנו והתענגנו, אולם לא לפרק זמן ממושך, מפאת השעה המאוחרת אבל בכל זאת התענגו, בתום בדיקת תקינות קצרה שעלתה יפה, איחלתי לילה טוב "לחתיך" לאשתי ולעצמי.

היום, כשאשוב לביתי בתום יום העבודה, "החתיך" יקבל ממני תשומת לב מרובה יותר ובכלל זה בדיקה יותר מעמיקה של כל מיני אפשרויות כגון: סוגי רמקולים שונים כבלים ועוד.

זהו חברים לפי שעה, אם תהיינה התפתחויות נוספות בהמשך אוסיף ואעדכן בהתאם.

חיים.

נערך לאחרונה ב:

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
תתחדש ותהנה חיים מצפים לתמונות :בעד:

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
תודה לך.
קבל תמונה.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
s6-17Large.jpg

תמונות מצורפות

• s6-17Large.jpg
    s6-17Large.jpg
    KB 179.8 · צפיות: 773

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
יפה לכם, הבילוי הזוגי.
ככה צריך להקשיב...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
היי,

תתחדש ותהנה, תזכיר לי איזה רמקולים יש לך?

תומר

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
1. תודה רבה ל FALOU
2. לתומר, תודה לך.
בנוגע לרמקולים, לפי שעה יש לי זוג BOSE 901 סידרה 4 וזוג של B&W סידרה CM4, אני מעוניין למוכרם ולרכוש במקומם זוג ריצפתים איכותיים ותואמים לחתן החדש.

נערך לאחרונה ב:

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אני מציע לא למהר.
תשמע עם זוג אחד. אח"כ עם הזוג השני.
מה שטוב יותר, תשמור בינתיים. תהנה.
אולי גם תשמע מערכות של אחרים (אבל אם הן הרבה יותר טובות/יקרות משלך, אל תצא מפרופורציה).

אז תתחיל להתכנס אילו איכויות שאין לך כרגע אתה רוצה שתהיינה.
או אז תלך לחפש רמקולים.

כמובן שאם אף אחד מהרמקולים שיש לא מספקים, אז אפשר לחפש מייד, אבל כעיקרון, עדיף לעשות זאת בניחותא. זה קצת כמו כשנתקלים במטבח חדש (אוכל, לא חדר). צריך בהתחלה להתרגל לטעמים החדשים, ואז לחפש מה מוסיפים/משנים.
בהתחלה שמים לב מאוד לטעמים החדשים שאוהבים ו/או לטעמי לוואי שלא. אח"כ מתרגלים, ההתלהבות שוכחת, ועולים טעמי המשנה, שהם אולי פחות בולטים, אבל לא פחות משפיעים על ההנאה לטווח ארוך והרצון לחזור לאותו תבשיל.

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
תתחדש ותהנה (ורד)

אני הזמנתי מאמיר ארמה את המגבר בגירסת ה-SE,
להתחיל להתרגש ?

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
מסכים לכול מילה.
אני החלטתי לשמוע עם כל זוג שיש לי לפחות שבועיים, ע"מ שאוכל להבחין בהבדלים ורק אז אחליט מי, מה, מו .

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
ל- MOTI,
אני לא שמעתי את ה-SE אבל בהתחשב בעובדה ששניהם מאותה משפחה אני מציע לך
להתחיל להתרגש , מפני שהמגבר לכשתקבל אותו הוא ירגש אותך עוד יותר, ובאותה נשימה גם תשמור על השפיות.
שתהיה לך הנאה עתידית כבירה.
חיים

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תתחדש ,והרבה הנאה!

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
תודה רבה לכם גיא ושניצל

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
תתחדש חיים!
המון הנאה,רכשת מגבר פנטסטי.
איתן

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
תתחדש ותהנה :בעד:

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
סיפור יפה
מסופר מקסים
תתחדש(ו) ותהנ(ו)
ניר

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
בוקר טוב לכם.
תודה רבה לאיתן ולזאב, ולניר על שאהבת את הסיפור.
לאיתן, אפרופו מגבר פנטסטי, אתמול אחה"צ חיברתי "לחתיך" רמקולים של B&W CM4 אני רוצה להגיד לך מדהים! רמקול טיפה קשוח עם מגבר קצת חנון (עם משקפיים אומנם) אך לא פראייר בכלל, יש לציין ששמעתי את המגבר הזה בחודש הארון עם סוגים שונים של רמקולים כמו לדוגמא,TANNOY, ASW, BOSE 901 ואתמול כאמור עם B&W והכי נהניתי עם הזוג האחרון.
יכולתי לעקוב אחרי כל צליל שבקע מהרמקולים, (אך לא נשמע מהרמקולים), לעקוב אחרי כל נגן, כאילו ניגן סולו ללא שאר חברי הלהקה או התזמורת, להפריד כל נגן ונגן "ולטייל" עם מי שבחרתי ועד לאן שרציתי, להעלות חיוך על כל הברקה ולפעמים גם הערה (לעצמי כמובן) כשמשהו לא "התלבש לי", ממש תענוג אמיתי! איזו במה! (היכל התרבות החדש) ואיזו תפאורה! בכול פעם שהזזתי או הסטטי רמקול זה או אחר או את שניהם קבלתי במה שונה מקודמתה, אולם שונה, תפאורה שונה.
בקיצור, אתמול ביליתי בלא מעט מקומות כשאני בעצם לא זז מהמקום ולעיתים אף עוצר את הנשימה כדי לא לאבד את אותו הנגן שהיתי אתו.
יתכן שההתלהבות שלי נובעת מעצם העובדה שאני למעשה "מתחיל" אולם בלשמוע מוזיקה אני מבין דבר אחד או שניים.
בכל אופן, לספר את זה לא כמו לחוש את זה, פשוט מדהים!
אני רק מקווה שאמשיך להיות מתחיל כל חיי ושימשיך לדבוק בי התענוג הזה ושלא ירד לי מהר ויפסק לפתע, אוי ואבוי!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כל כך נחמד הרעננות והשמחה שאתה מפגין מהתחביב , כנראה שהשנים יוצרים צלקות שמונעות התרגשות שכזו , כייף לקרוא , ואפילו משמח

big

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
חיים,
תתחדש ותמשיך להתרגש, זה סימן שאתה צעיר !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור