בוקר טוב לכולם,
בשנים האחרונות השקעתי הרבה כסף במגוון אוזניות . ולצערי אני לא מצליח למצוא התאמה טובה לאוזניים למעט ה BOSE QC20 עליהן השלום.
אחרי נסיונות עם JABRA t65, Apple, B&W PI4, מגוון דגמים של senheiser ולאחרונה devialet gemini נהייתי ממש מיואש.
להלן מגוון הבעיות
1. או שנוצר כאב אחרי 30 דק' האזנה
2. או שהאוזניות לאט גולשות החוצה ודורשות כל הזמן לדחוף אותן מחדש פנימה (ע"ע סעיף 1)
3. או שאני מחליף טיפ ואז אין אטימה טובה או שהן נופלות כי הטיפ קטן מדי
4. אם אני רוצה לאכול תוך כדי האזנה תנועת הלעיסה היא בעייתית
רוב ההאזנה שלי באוזניות אלו הוא במטוסים, לשמיעה בבית אני משתמש באוזניות של OLLO אבל זה לא פתרון טוב לנסיעות
ראיתי בחו"ל שיש אפשרות להתאים לאוזן יציקה על בסיס סריקה מקצועית של האוזן
הייתי שמח לשמוע מאנשים אחרים על הנסיון שלהם, אם מצאתם פתרונות אחרים ואם לא האם למישהו יש נסיון בארץ עם התאמה לאוזן בסריקה
יום טוב לכולם
בשנים האחרונות השקעתי הרבה כסף במגוון אוזניות . ולצערי אני לא מצליח למצוא התאמה טובה לאוזניים למעט ה BOSE QC20 עליהן השלום.
אחרי נסיונות עם JABRA t65, Apple, B&W PI4, מגוון דגמים של senheiser ולאחרונה devialet gemini נהייתי ממש מיואש.
להלן מגוון הבעיות
1. או שנוצר כאב אחרי 30 דק' האזנה
2. או שהאוזניות לאט גולשות החוצה ודורשות כל הזמן לדחוף אותן מחדש פנימה (ע"ע סעיף 1)
3. או שאני מחליף טיפ ואז אין אטימה טובה או שהן נופלות כי הטיפ קטן מדי
4. אם אני רוצה לאכול תוך כדי האזנה תנועת הלעיסה היא בעייתית
רוב ההאזנה שלי באוזניות אלו הוא במטוסים, לשמיעה בבית אני משתמש באוזניות של OLLO אבל זה לא פתרון טוב לנסיעות
ראיתי בחו"ל שיש אפשרות להתאים לאוזן יציקה על בסיס סריקה מקצועית של האוזן
הייתי שמח לשמוע מאנשים אחרים על הנסיון שלהם, אם מצאתם פתרונות אחרים ואם לא האם למישהו יש נסיון בארץ עם התאמה לאוזן בסריקה
יום טוב לכולם