רמקולים הרמקול שהכי שכנע אתכם

• פותח הנושא M0TI
  • פורסם בתאריך

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
וואי בן אדם, ה vc2 רמקול רמקול... ככה ללוחות על סמך שירשור בדיטאון?
מציע לך לשמוע קודם את הבלה לונה, לפני לוקח כזו החלטה.. כפי ששניצל אמר, אין רמקול שעושה הכל טוב.. בדקת מגברים? הזזת מיקומים? מה מניע את ה vc2 היום? איזה מקור יש לך?
הבלה לונה הרס אותי בסינפונית אבל היה מחובר למקור והגברה של גריפון... אתה צריך לבדוק שהציוד שלך ישמע איתו טוב אחרת תגרר להחליף את רוב הסטאפ.
אולי טלפן לעופר יגיע אליך יעזור לך לבדוק העניינים לפני אתה מחליף רמקול? אולי מגבר או מקור יעשו את העבודה?

אם שמעת אצל עופר, זה לא היה יופיטר?

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
שושו יקירי,

1. כתיבת מודעה בלוחות איננה מעשה בלתי הפיך...

2. ברוב הזמן ה- VC2 היה עם המונואים של תדי, ולאחרונה עם פאואר של פאס.

3. בזמנו כשבאתי לעופר לשמוע את הברודמן הוא היה מעולה ומיוחד בפסנתר אבל במוזיקה סימפונית - לא הרגשתי כל קסם.

(אם כך, למה מלכתחילה קניתי אותו ?! שאלה טובה ! )

4. ככל הידוע לי, הבלה לונה לא דורש הגברה מרובת וואטים (משא"כ הג'ופיטר).

5. כפי שכתבתי, אגיע לעופר, אשמע את הדובל ורק אז אדע אם הוא לטעמי או לא. מי יודע, אולי אכן זה הצליל וזו בדיוק הפרזנטציה החסרים לי כיום.

אגב, בזמנו היה עליו ועל אחיו הגדול, הרבה דיבורים ב'הייד פארק' (איתמר, אילן סודרי ועוד) והחברים "התלקקו" עליו, כעת בא לי לבדוק אם הם צודקים :)

לסיום, מבחינתי ובאופן סובייקטיבי לחלוטין, דבר אחד ברור:

הברודמן VC2 לא נתן לי את הקסם וההשתאות שאני מחפש במוזיקה סימפונית / תזמורתית.

ושוב אדגיש, עבורי, לטעמי ובשבילי.

נערך לאחרונה ב:

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
היי מוטי,
אל תבין אותי לא נכון, אני מפרגן (לך ולעופר)!!!
רק רציתי לוודא שאתה שלם עם זה, ולא מתנדנד (כפי שקרה לי הרבה פעמים).
הבלה לונה היה הרמקול הכי משכנע ששמעתי בסינפונית, פשוט נותן במה מטורפת והרגשת אולם קונצרטים, כמובן עד כמה שניתן על ידי מערכת סטיראו. מתוך תזמורת של 100 איש, כל כלי היה במקום שלו... הזוי.
אם אתה בקטע של סינפונית, זה כניראה הרמקול בשבילך (זה לא שהוא רע בז'אנרים אחרים)
בהצלחה, ועדכן איך היתה ההדגמה!

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
Focal jm lab grand utopia-מבחינתי מדובר ברמקול מושלם, אכל כל סגנון מוזיקה בלי להתאמץ. (סשן האזנה של כ40 דקות, לא זכור לי מה היה שאר הציוד בסט אפ, אני רק זוכר שהעלות הכוללת הגיעה כמעט לעלות של בית).

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב חבר קפצת רחוק מאוד זה הרבה כסף . אבל אם לאדוני יש 15 אלף יורו אז בבקשה CABASSE ATLANTIS גדולים האומנם פיזית. אבל בטח בסאונד . בארץ אני בטוח בזאת שאין רמקול שיכול לעמוד מולם שוב אני מדגיש בארץ !! מי שיביא אותם מבטיח לו הנאה מרובה. נכון זה דגם ישן אבל TOP OP LINE שלהם בזמנו http://www.google.co.il/imgres?imgu...nosVaXABIjTaO6ggcAF&tbm=isch&ved=0CB8QMygFMAU

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
לחלום זה בחינם :).

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
Focal jm lab grand utopia-מבחינתי מדובר ברמקול מושלם, אכל כל סגנון מוזיקה בלי להתאמץ. (סשן האזנה של כ40 דקות, לא זכור לי מה היה שאר הציוד בסט אפ, אני רק זוכר שהעלות הכוללת הגיעה כמעט לעלות של בית).

עזוב, אני מוכן להסתפק גם בסקאלה. לך תגביר גרנד... עולה כמו עוד בית...

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
חומר למחשבה , רק את האישה נותר לשכנע :) ...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
[QUOTE="shushu, post: 263444, me. מתוך תזמורת של 100 איש, כל כלי היה במקום שלו... הזוי[/QUOTE]
קצת יומרני לא....? מה יגידו אנשי הווילסון אלכסנדריה..?

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
אין ספק שזה אחד הרמקולים הטובים ביותר למוזיקת רקע.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
לא יודע מה יגידו. יודע מה שמעתי.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
חומר למחשבה , רק את האישה נותר לשכנע :) ...
כייף..

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אתמול הייתה לי שיחה עם חבר, אחד מבעלי הברודמן בארצנו שהתפלא מאוד על שאני מעוניין להיפרד מה- VC2.

במענה לשאלתו, היתכן כדבר הזה למכור את הרמקול המיוחד הזה, עניתי כי הרמקול מעולה רק הבעיה היא במוזיקה המסוימת שאני שומע, ובטעמי הסובייקטיבי.

הסברתי לו כי אני שומע הרבה יצירות תזמורתיות ומחפש בהם ריגוש מסוים שאני לא מקבל מה- VC2 (להבדיל מכמה וכמה חברי פורום בעבר... ובהווה), ואילו הוא שומע לרוב ג'אז, ורוק קלאסי וכד'.

נערך לאחרונה ב:

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
מוטי הייתי מציע לך לבדוק אצל ארמה אם ניתן לשמוע את ה"אופרה גראנד קאלאס"
מתאימים מאוד למוסיקה קלאסית.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ישנם לא מעט רמקולים טובים שיודעים לנגן מוסיקה קלאסית המנוגנת על ידי תזמורת סימפונית גדולה.
ה-vc2 קטן מידי בשביל המשימה הזו. אם כבר אתה אצל שחורי, בקש ממנו לשמוע asw. רמקולים מעולים למחירם ומעבר.

יחד עם זאת. אם תרצה המלצות לעוד רמקולים, פתח שירשור בנושא ונוכל להתמקד בעניין שלך.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
וואי בן אדם, ה vc2 רמקול רמקול... ככה ללוחות על סמך שירשור בדיטאון?
מציע לך לשמוע קודם את הבלה לונה, לפני לוקח כזו החלטה.. כפי ששניצל אמר, אין רמקול שעושה הכל טוב.. בדקת מגברים? הזזת מיקומים? מה מניע את ה vc2 היום? איזה מקור יש לך?
הבלה לונה הרס אותי בסינפונית אבל היה מחובר למקור והגברה של גריפון... אתה צריך לבדוק שהציוד שלך ישמע איתו טוב אחרת תגרר להחליף את רוב הסטאפ.
אולי טלפן לעופר יגיע אליך יעזור לך לבדוק העניינים לפני אתה מחליף רמקול? אולי מגבר או מקור יעשו את העבודה?

צודק, המקור והגברה של גריפון יעשו חסד עם כל רמקול.

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
ישנם לא מעט רמקולים טובים שיודעים לנגן מוסיקה קלאסית המנוגנת על ידי תזמורת סימפונית גדולה.
ה-vc2 קטן מידי בשביל המשימה הזו. אם כבר אתה אצל שחורי, בקש ממנו לשמוע asw. רמקולים מעולים למחירם ומעבר.

יחד עם זאת. אם תרצה המלצות לעוד רמקולים, פתח שירשור בנושא ונוכל להתמקד בעניין שלך.

1. לאיזה דגם כוונתך ?

2. אני חושב שהבעיה שלי היא יותר הפרזנטציה זה הדבר העיקרי והבוער שחסר לי, כך שבראש וראשונה ארצה להתרשם מסגנון הגשה שונה מזה של הברודמן.

3. הצעתך לשרשור ממוקד בנושא היא ראויה, אעשה זאת לאחר התרשמותי מהבלה לונה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אפילו הדגם הרצפתי הבסיסי מהג׳יניוס. רמקולים פשוט מעולים. שניים מהם בשתי דורות, היו אצלי נבחרי השנה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור