הרמקול המוניטורי הטוב ביותר שיש לשנת 2023

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
facebook_1683479667428_7061025503012427838.jpg

ה-Børresen Acoustics דגם M1 הם הרמקולים הקטנים והיקרים ביותר שראיתי עם 2 יציאות, בהשוואה לכל רמקול אחר והמחיר? 100,000 דולר לזוג :).

מה אני מפספס כאן?

אתר היצרן: https://audiogroupdenmark.com/product/boerresen-m1/

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
אתה מפספס פה את הכותרת ...
100 אלף דולר בארהב זה אומר שהרמקול יעלה פה 800 אלף שקל, אוטומאטית בגלל תג המחיר הזה נוצר מצב שאין מה להשוות מולו כלומר יוצא מזה שהוא הכי טוב. שיווק. שוב פעם הכי יקר/הכי טוב
100 אלף דולר, גיפ רוביקון הייבריד הדגם הגבוה עולה בארהב 60 אלף דולר, (בארץ תוקעים אותנו חצי מליון), על מה 100 אלף דולר נו בחייאת על מי אנחנו עובדים.

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
תקרא באתר החברה כמה הרמקול מיוחד. למשל, תחום הענות של 40 הרצים מיחידת באס-מיד בקוטר "4.5! לא חוזר מעצמי, זה "הרמקול המוניטורי הטוב ביותר 2023" שנתקלתי בו :).

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
291
נקודות
63
הענף הזה חי בעולם מקביל. בורסן ושותפיו חושבים שהם יצליחו לגייס כמה לקוחות שיסכימו לשלם את המחיר המופלץ הזה שבאמת אין לו קשר לכלום. אם התחזיות שלהם יתאמתו, הם הצליחו. אם הם לא יתאמתו, הם יורידו בעוד שנתיים, שלוש או חמש שנים את הטכנולוגיה שבמוצר הזה לדגמי המוניטורים בסדרות הזולות שלהם שנמכרות היום באלפי דולרים עד 20000 דולר לזוג.

במילא כל זוגות הרמקולים במחירים האלה מיוצרים אך ורק לפי הזמנה, אין מלאי, לא צריך לממן אותו, אין גם מלאי של חלקים - כי גם הם מיוצרים גם בידי ספקי המשנה רק לאחר שמתקבלת ההזמנה והכסף נכנס לקופת החברה. בשל כך זמני ההמתנה לאספקה נמדדים בחודשים. אצל רוב היצרנים זה מתחיל מ-3 חודשים ומעלה. מה שהחברה מימנה בינתיים הוא את עלויות הפיתוח והייצור של זוגות ספורים להדגמה ולתצוגות שיסתובבו בעולם.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
זוכר את ההלם כשראיתי את תג המחיר של המג'יקו הראשון, ה" מיני ", 25K ירקרקים לזכרוני. לא שמעתי אותו אבל הערכתי את מה שנתפס אצלי כחתיכת חוצפה, שאגב די הוכיחה את עצמה, העסק מצליח יפה מאוד להבנתי.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
תקרא באתר החברה כמה הרמקול מיוחד. למשל, תחום הענות של 40 הרצים מיחידת באס-מיד בקוטר "4.5! לא חוזר מעצמי, זה "הרמקול המוניטורי הטוב ביותר 2023" שנתקלתי בו :).

אתה אולי יכול לומר שהוא המיוחד ביותר, אבל הטוב ביותר? על סמך תיאורים מילוליים ונתונים טכניים?

למשל, את מי מעניין מאיזה קוטר יחידת באס מיד מפיקים 40 הרץ? שיהיה "8 או 2". זה לכל היותר הישג טכני, אבל לא בהכרח הישג צלילי. מה שמעניין זה *רק* התוצאה, ולא איך היא הושגה, ולא הייתי משלם סנט אחד תמורת הקטנת הדרייברים או כל מה שיש בתוך הרמקול, אלא רק תמורת הצליל המתקבל, אם הוא בכלל עדיף על רמקולים שעולים עשירית ממנו.

אם הם יקטינו את הדרייברים להפקת 20 הרץ מטלפון סלולרי, *זה* יכול להיות מעניין בזכות עצמו, אבל "4.5?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
עמיר,
אתה יכול להצביע על רמקול מוניטורי יותר טוב מה-Borresen Acoustics דגם M1?

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
עמיר,
בלי לשמוע, לא.

זאת אומרת, אני יכול להצביע על מה שאני רוצה, ואם לא שמעת, לא תוכל להוכיח שאחד עדיף על רעהו.

מילא אם היית מצביע על review, שמישהו בדק והשווה, לפחות למג'יקו ועוד כמה, ומצטט את המסקנה של הסוקר, נו שויין.

אבל לטעון טענה כזו בהסתמך רק על מחיר מטורף, סיפורי [סבתא] של הייצרן ונתונים טכניים כלשהם, נראה לי מפוקפק לכשעצמו, גם אם בעתיד יתברר שהכל נכון.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
דגם M1 כאילו זה חללית נו דיי.
לפי הלוגיקה גם צריך מגבר שיעלה לפחות ככה בשביל להניע אותו, שלא נדבר על כבלים חשמל שיכוך מעמד ומקור. בקיצור תבנה סט של מליון דולר על רמקול מדפי של 4 אינץ. בהצלחה לך
מזכיר לי פה כל בניין חדש שבונים תוקעים לו גבעת סביונים/רקפות/שכונת הפרחים/בית וגן ...

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
90
נקודות
28
מחיר הזיה! ואני גם מוכן להתערב שיש לרמקול הזה מתחרים מהז'אנר המדפי שיהיה לו קשה מאוד לעקוף, ברבע מהמחיר הזה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
Apple כבר יצאה עם M2
M1 זה חרטה :cool:

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28

ה-Børresen Acoustics דגם M1 הם הרמקולים הקטנים והיקרים ביותר שראיתי עם 2 יציאות,

הי תומר

כשהגעת למסקנה שזה הרמקול המדפי הכי טוב ששמעת , עם איזו הגברה שמעת את הרמקול ?

על סמך ידע שלך וניסיון אישי שלך איזו הגברה תוציא את המיטב מהרמקול ?

אני כמובן לא מדבר על אמיתה אפסוליטית , אלא על תפיסת העולם האישית שלך

תודה

אסף

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
היי תומר

בתאריך 23.3.23 היה אירוע מטעם דיטאון בהשתתפות נמר לוי , ושמענו 2 רמקולים . אחד קטן ששמענו בהתחלה , ואחד גדול ששמענו בהמשך. אתה יודע איזה דגם היה הרמקול הקטן ששמענו ?

על מסך ידע אישי שלך וניסיון אישי שלך , איזו הגברה תוציא את המיטב מהרמקול הקטן ששמענו ?

אשמח גם לתגובות נוספות חוץ מתומר

אני מדגיש שאני לא מדבר כאן על אמת אוניברסלית אפסוליטית , אלא על תפיסת העולם האישית / ניסיון אישי של כול אחד [ כמובן על מי שיש לו ניסיון ...]

תודה

אסף

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
הרמקול הזה,הותיר בי חותם עמוק.. ולא רק בי.
ובעצם נותן הכול,הגברה,דאק,סאב מובנה, ונדמה לי שאפילו RC.
כל מי ששמע אותו בתערוכה בכפר המכביה,לא נותר אדיש.

תמונות מצורפות

• Screenshot_20230508_195555_Chrome.jpg
    Screenshot_20230508_195555_Chrome.jpg
    KB 54.3 · צפיות: 80

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
אם הבנתי נכון אותך תומר, זה רמקול הכי טוב בססגמנט רמקול מדף ולא בכלל (כי אם זה בכלל - אני ממש בספק, הרי טרם חוקי פיזיקה שונו או התהפכו בעולם...).
ככה או אחרת, מחיר הזוי ובטוח תלוש מכול המצעיות (משוכנע שנשמע מצויין) כמו כול הענף שלנו לאחרונה במיוחד - אין מוצר (או כמעט אין) שיש לו VFM - מי שכן בא עם VFM שפוי - לא מתייחסים עליו כבר כמה היי אנד וטוב, כי מחירה "זול", לא מחיר שמחפש כוכבים - לא היי אנד.
לכן רמקול לא רלוונטי לרוב המוחלט אודיאופילים שגרתיים (רציתי לכתוב שפועים, אך אין כזה דבר:)) בעולם ואפשר להתייחס לרמקול כקונספט, ONE TIME EPIRIENCE , זה כמו לצפות בתמונה של מונה ליסה - יפה, מושך (לא את כולם גם כן), אך אין מה לעשות עם זה.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
עמיר,

היי תומר,
אני מעדיף את electa amatur 1 4000$,
פרנקו סרבלין השקיע את נשמתו ברמקול הזה, הוא עולה על גואנרי בעיניי בבס ובכלל ביצועים וגם בדרייברים, הם אצלי כזוג נוסף ולא חושב למכור אותם עד הסוף המר.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור