לא חושב שעור או מראה של רמקול כ"כ רלוונטי לגבי איכות הסאונד שלו..מצופה עור , 210 סמ , והרבה יותר יפה מהדרעק הזה שפרסמתם
אחלה תשובה שבעולם , תודה על שהארת את עיניירוצה לומר לך זפילאק היקר .
שעם הגיל , בטח בגילי ואולי גם בגילו של נמר שצעיר ממני בשנים רבות אך בעל נסיון , שעם חלוף השנים הטעם משתנה וגם הרצון לשנות דברים מתכהה , מסתבר שכל מאמצי השווק של חברות שונות בכדי לקדם מכירות לא כל כך עובדות עלינו , יש לנו ממילא הכל מכל ,ולאט לאט גילינו שמכשירים שיוצרו אפילו לפני 20 שנה כמו אקיופייז , אייר טיט או סתם איזה רמקול אלטק בן 40 מקרטון יוצרים לנו התרגשות לא פחותה מאשר איזה צעצוע מודרני ,
אנו עסוקים בלעטוף בטיפול ובאהבה את אשר קיים ויודעים לשים האצבע בדיוק מה משפיע כטוויק ויש לנו כאלו למכביר אבל לא כותבים עליהם מחמת הבושה וחוסר ההבנה שכנראה ניתקל בקרב האודיופילים הצעירים ,
איננו רודפים כבר אחרי פרוט מטורף או בס שסודק את הטיח , נטיתנו לצליל אחר שבא עם השנים שקטונתי מלהסביר , אתה כמובן מוזמן לשמוע אלי או אצל נמר בטוחני, למה הכוונה ,
בכלל לא בטוח שמגבר חדש או רמקול מהחלל ישנו לנו את השביעות רצון ,
ומאחל לכולם שהייה לנו שקט במדינה תקוותי ,
לא חושב שעור או מראה של רמקול כ"כ רלוונטי לגבי איכות הסאונד שלו..
בכללי Vivid ידועים בסאונד מאוד נייטרלי
וחייבים להודות שהדגם הזה הוא מאוד ייחודי
אין עוד כמוהו בכל התחום
וויד רמקול מצויין , מה שכתבתי זה רק שהמראה "רובוטי" למדי , ואתמ יודע ..... ,לפעמים מעניין אותנו איך המכשיר בחדר גם שהוא כבוי !!!!לא חושב שעור או מראה של רמקול כ"כ רלוונטי לגבי איכות הסאונד שלו..
בכללי Vivid ידועים בסאונד מאוד נייטרלי
וחייבים להודות שהדגם הזה הוא מאוד ייחודי
אין עוד כמוהו בכל התחום
פתאום הפוסט שלי לא מיותר ?שמעת בכלל Vivid ?
פתאום הפוסט שלי לא מיותר ?
תמשיך לחלק לי ציונים ובכלל לפנות אליי בצורה מכבדת ולא מתנשאת בכלל ואני ממש אטרח להגיב לך ברצינות.מיותר מאוד, כמו רוב הפוסטים שלך לאורך השנים, אבל מה שמדליק אותך בנאדם, תהנה.
לגבי השאלה שלי, יודע את התשובה.
אולי לא הכי הכי אבל M7 איפהשהו בטופ
מערכת פשוט מטורפת!!
Kaguras .. Techdas zero
שיכוך פסיבי לשיכוך האקטיבי
כבילה בכמה מאות אלפים
בסלון/חדר הונגקונגי ממוצע, מערכת בכמה מיליונים
חחאותו אחד שעיצב את הרמקולים הכי יפים בהיסטוריה -הנאוטילוס
צפה בקובץ המצורף 65645
אז ככל הנראה זקנתו מביישת את נעוריואותו אחד שעיצב את הרמקולים הכי יפים בהיסטוריה -הנאוטילוס
צפה בקובץ המצורף 65645
באתרי אודיו בעולם אכן הרמקול קיבל שבחים רבים מבחינת מראה .