michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
אבל יש לו השפעה לרעה על הסאונד?
את האמת, לא בדקתי
אבל יש לו השפעה לרעה על הסאונד?
כנראה לא ניסחתי ברור
לא כתבתי שהרגנרטור מגן, אלא שממילא זה לא הגיוני להגן על מכשיר שעולה 1000 שח עם רגנרטור שעולה 20k ויכול גם להגיע ל50k. אלא הוא מגן על כל רכיבי האודיו האחרים היקרים יותר
כתבתי שפשוט צריך לגבות באופן מלא ומקסימום אם הולך, קונים חדש.
אלא אם רוצים לשים מגן ברקים, שגם להבנתי פוגע בסאונד
לא תמיד אפשר להחליף דיסק - למשל במלקו דיסקים מובנים ויחודיים של אותה חברה, לכן - אלך.... אלך...רג׳נרטור יגן לך על כל הציוד אודיו היקר, על הרד דיסק שעולה 1000-1500 שח בטח לא מגנים על ידי מכשיר שעולה מינימום 20k שח (מספיק לרוב הסט אפים) חוץ מאלו זוללי חשמל ממש שצריך להשקיע שם יותר.
הרד דיסק לדעתי צריך פשוט גיבוי. מקסימום יילך, קונים אחר ומעתיקים שוב לגיבוי.
תקנה רגיל - תחסוךמחר אני קונה הארד דיסק חיצוני ומגבה...
נמר אמר לי בזמנו ששמתי כזה, שזה משפיע לרעה.את האמת, לא בדקתי
נמר אמר לי בזמנו ששמתי כזה, שזה משפיע לרעה.
בגלל זה כתבתי שאם ההרד דיסק מגובה באופן מלא (ואינו מחובר לחשמל) אז אתה מוגן. לא חשוב מה יש עליו.הרי זה לא רק עניין כמה עולה הרד דיסק, אלא מה יש עליו
גם מחשב או NAS יכול להנזק, להשרף לוח אם.. זה די נפוץ במצבים כאלה של נפילות חשמל
לי אישית יש NAS שעולה באזור 30K שקלים, ומחובר ל-UPS שעולה באזור 1500 ש"ח
כאמור אצלי NAS לא נמצא באותו חדר של המערכת, ולא מחובר לאותה פאזה חשמל
לא כדאי פנימי, רק חיצוני כדי שיוכל להיות מנותק מהחשמל כשהשני מחובר.מחר אני קונה הארד דיסק חיצוני ומגבה...
אם זה אכן כך ולא ניתן להחלפה, זה שיקול רציני לחפש מכשיר אחר.לא תמיד אפשר להחליף דיסק - למשל במלקו דיסקים מובנים ויחודיים של אותה חברה, לכן - אלך.... אלך...
לא כדאי פנימי, רק חיצוני כדי שיוכל להיות מנותק מהחשמל כשהשני מחובר.
רק ככה הוא יהיה באמת מוגן
כמה טרה אתה מגבה בענן?אני השתמשתי בדיסקים פנימיים, אתה קונה סוג של דוק USB כזה ומאחסן בקופסאות קטנות מיוחדות כמו קלטות.
היום הכל אצלי מגובה לענן
וואללה, ומה העלות? זה לא דבר זול נראה לי ...
אני עוד אברר עם ערן העם אפשר לבצע החלפת דיסק אך וודאי זה לא לגמרי טבעי למכשיר אם כן.אם זה אכן כך ולא ניתן להחלפה, זה שיקול רציני לחפש מכשיר אחר.
וואללה, ומה העלות? זה לא דבר זול נראה לי ...
הבנתי... שאלה עד כמה זה לאורך השנים משתלם... ssd היום די ירדו מבחינת המחיר ופחות רגישים למחלות של דיסק רגיל, לכן...תמחור משתנה, לדעתי היום זה 10$ לחודש למחשב (אבל זה unlimited)