כל הדיבורים האלה כ"כ עשו לי חשק לשמוע פטיפון.... ואין לי איך. באסה של הלייף. בשאיפה בקרוב.
דעה זה כשאחד חושב שכבלים של נורדוסט יותר טובים משל סטילת׳. לא יכול להיות שהפורום הזה ימשיך לדון האם בכלל יש הבדל בין כבלים ובכל פעם שהנושא עולה הוא ייבלם בצורה אלימה ואובססיבית ע״י טרול. אותו כנ״ל בדיון על פטיפונים, אין דעה כזאת שלא היו שום התפתחויות 20 שנה כי עובדתית זה לא נכון (מיסבים מגנטיים, מנועים מדוייקים יותר, מחטים שמגיעות עמוק בחריץ ועוד). כל פוסט שיכול להפוך למעניין או פוסט שסתם מישהו העלה כדי להראות פטיפונים יפים הופך להתנצחות אינסופית מול טרול שלא משחרר, עוקץ, משחיל את משנתו הלא נכונה עובדתית כדי להישמע, להראות ידע מוטעה בבסיסו שהוא מקדם באובססיביות אינסופית.גם אני מצטער מאד על הרחקתו של רוברט.
לא רואה סיבה להרחיק אדם בשל דעותיו. זה לדעתי לא מקדם ידע בשום תחום ההפך נכון.
רוברט נראה לי איש נחמד. גם כותב בצורה מעניינת, בעיני מוסיף כאן צבע ועניין. לאחר שקניתי את רכיבי המערכת שלי והתלבטתי לגבי רכישת כבלים, וקראתי על כך, היה לי בהחלט חשוב לשמוע גם את מי שחושב שזה לא משפיע. זה רק העמיק את הידע שלי. אפילו עשיתי לעצמי סוג של מבחנים עיוורים..
הבעלים של הרברת׳ נוהג להגיד הרבה שטויות. יש לו קטע כזה. הוא גם טען שמגברים נשמעים אותו הדבר על הרמקולים שלו. אולי כדאי שיבנה רמקולים שיודעים לשקף הבדלים.
מה אתה אומר? באמת?!הבעלים של הרברת׳ נוהג להגיד הרבה שטויות. יש לו קטע כזה. הוא גם טען שמגברים נשמעים אותו הדבר על הרמקולים שלו. אולי כדאי שיבנה רמקולים שיודעים לשקף הבדלים.
האדם לא הורחק בגלל דעותיו אלא בגלל הרצון המוגזם להסביר לכולם למה הם טועים ובכך לחרב כמעט כל שרשור שני בפורום. יש גבול ........גם אני מצטער מאד על הרחקתו של רוברט.
רוברט נראה לי איש נחמד. גם כותב בצורה מעניינת, בעיני מוסיף כאן צבע ועניין. לאחר שקניתי את רכיבי המערכת שלי והתלבטתי לגבי רכישת כבלים, וקראתי על כך, היה לי בהחלט חשוב לשמוע גם את מי שחושב שזה לא משפיע. זה רק העמיק את הידע שלי. אפילו עשיתי לעצמי סוג של מבחנים עיוורים..
גם אני מצטער מאד על הרחקתו של רוברט.
מה אתה אומר? באמת?!
מתי כבודו שמע בפעם האחרונה רמקולים של הרבט'? (אגב, לחברה קוראים הרבט'/ Harbeth ולא הרב(ר)ת')
שמעת בכלל את סדרת - ה -40th anniversary?
לא שקופים? עגולים? הרשה לי לגחך...
המגזין הנחשב ביותר בתחום קובע שהרמקולים של הקשקשן הם בקטגורית Class A
הרמקולים האלה עושים בית ספר (כן, בית ספר!) להרבה מאוד רמקולים אודיופילים מפונפנים שעולים פי כמה וכמה.
(אותך ליגאל... )
טוב, אז כפי ששערתי כנראה שלא שמעת את הסדרה האחרונה, משום שלכתוב שהם לא טבעיים זו השטות הכי גדולה שקראתי. זה בדיוק כמו שאכתוב שרמקול קרמי עם דרייברים של אקוטון כמו שלך חופר לי במח, ואחרי 10 דק' האזנה בא לי לרוץ לחדר אטום ולא לשמוע מוזיקה במשך שבוע. האם זה נכון לגבי הרמקול שלך? לא בטוח, כי כנראה התוצאה אצלך שונה לחלוטין.כבודו שמע כמה וכמה פעמים רמקולים שלהם. רמקול מעולה, נעים להאזנה אבל לא שקוף מספיק מספיק, לא מדויק מספיק ולא, מה לעשות, לא כוס התה שלי. מעדיף את הויויד בעשרות מונים מבחינת הביצועים.
דבר שני, אני עדיין חושב שהבעלים של הרבת׳ הוא אחד שאוהב לקשקש בקומקום. כנראה זה מה שנותר לו לעשות אחרי שקיבל איזה קלאס a.
ולגבי יגאל. איש טוב - נחמד אדיב ומקצועי ביותר. יש לו מותגי רמקולים טובים יותר מזה. האם זה אומר שאני לא אוהב להאזין להם? לא. אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם. אבל אני לא תמיד מתאהב בהכי טוב שיש. אבל כשאפשר לשמוע משהו שהוא גם איכותי מאוד, טבעי ושקוף וגם לטעמי, זה סיפור אחר.
לגבי הגיחוך. יש הטוענים שלצחוק זה בריא. שמח שתרמתי לבריאותך.
טוב, אז כפי ששערתי כנראה שלא שמעת את הסדרה האחרונה, משום שלכתוב שהם לא טבעיים זו השטות הכי גדולה שקראתי. זה בדיוק כמו שאכתוב שרמקול קרמי עם דרייברים של אקוטון כמו שלך חופר לי במח, ואחרי 10 דק' האזנה בא לי לרוץ לחדר אטום ולא לשמוע מוזיקה במשך שבוע. האם זה נכון לגבי הרמקול שלך? לא בטוח, כי כנראה התוצאה אצלך שונה לחלוטין.
די עם הסטיגמה הזאת מהתערוכה ב-2011 לגבי הרמקולים הנ"ל - מאז זרמו הרבה מים בנהר...
אפשר לכתוב על ה- Harbeth המון דברים (ולא טענתי שהם הרמקולים הכי טובים שיש. אכן ויויד ליגה אחרת והלוואי ואזכה ביום מן הימים לקנות אותם), כמו למשל שהם לא יורדים מספיק נמוך, או שהם טיפה על הצד החם יותר, אבל לא טבעיים, ולא שקופים? שלילי בזנטי.
ותאר לך שהרמקולים האלה מנגנים עם הגברה לא פחות טובה משלך ואולי אף עולה עליה (Audionet WATT) בחדר לא רע שמתאים למימדים שלהם? אתה לא מבין איזה תוצאה מתקבלת...
נראה לך שהייתי משקיע הון באלקטרוניקה אם לא לא הייתי בטוח שאפשר להפיק מהם תוצאה לא פחות ממדהימה?