העלמת שרשור "פתיחת נציגות חדשה"

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
החלטה נבונה

אני לא מקנא במנהל האתר, שנדרשות ממנו החלטות בסדר גודל של שופט בבית המשפט.

מה קודם למה - חופש הביטוי או צנעת הפרט? הזכות לומר את מה שאתה חושב, גם אם הדברים בוטים וקשים מנשוא, או - זכויותיהם של הנפגעים הפוטנציאלים (יבואנים אחרים או קוראי הפורום)?
שאלה לא פשוטה, ולכן ההחלטה למחוק את השירשור נבונה ונכונה ממש כמו ההחלטה לא למחוק אותו. אין כאן שחור ולבן. אין "צודקים" ו"טועים", כי בדמוקרטיה, הגבול בין חופש הביטוי לבין "חופש השיסוי" כפי שקרא לו (בצדק) תומר צין, לפעמים דק מאוד.
ואת המחיר של "חופש השיסוי" לפעמים צריך לשלם, על מנת לשמור את חופש הביטוי.

הרווח השולי של המקרה הזה יכול גם להועיל לאתר:
1. מנהלי האתר למדו שלעיתים כדאי לעצור את ההתדרדרות לפני ההתרסקות. בעתיד, כשאילן או כל אחד אחר, יעבור לשפת ביבים, כדאי להעיר לו ולעצור אותו מבעוד מועד.

2. נקבעו כאן סטנדרטים חדשים של התבטאות וטוב שכך. אתר אודיו הוא לא מזבלה מילולית שבא מותר לכתוב הכל על מי שרק רוצים.

3. נקבע סטנדרט חדש ליבואנים ואנשי המקצוע - כעת כבר יותר ברור מה מותר ומה אסור במסגרת דיוני הפורום.

ומעבר לכל, אני בכל פעם נדהם מחדש איזו מעורבות רגשית יש לנו - כולנו - כשהדברים מגיעים לויכוח על הבטן הרכה שלנו: מערכת האודיו.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
mmhifi

מסכים עם כל מילה שכתבת אתה מתאר בדיוק את הרגשתי - כן גם אני לא מכיר את אילן ומעולם לא שוחחתי או נפגשתי איתו.

לכל אלו שנפגעו כך או אחרת מהשירשור או השירשורים של אילן -

באחד האמשים ראיתי בטלויזיה (ערוץ 12 הוט) סרט עם ניקול קידמן ששמו אם אני לא טועה "נשים מושלמות" - בקליפת אגוז, הסרט דן באשת קריירה מצליחה, דורסנית ותוקפנית שעברה התמוטטות עצבים לאחר שפוטרה מעבודתה כמנהלת רשת שידור ארצית. לאחר האירוע, היא ומשפחתה עברו לאיזו עיירה שם כל הנשים היו מושלמות , עקרות בית למופת, לבושות כמו ברביות ועושות סקס משוגע לבעליהן...מסתבר כי כל הנשים המושלמות האלו עברו השתלה של צ'יפ שהפכה אותן לרובוטים.

האנאלוגיה - העולם אינו מושלם, אינו סכריני מדיי, אנו לא חיים בבית בובות של ברבי ודווקא בגלל זה העולם מעניין.

במיוחד בעולם הוירטואלי תכונות אופי כאלו ואחרות מוקצנות בשל האנונימיות היחסית - לכן כלל ראשון שסיגלתי לעצמי הוא "עור עבה" - אני לא מתרגש מכל פסיק או שטות שנכתבת ברשת.

שלמה

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
שלמה,
מה שם העירה ?
מקבלים שם תושבים חדשים ?

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
סטטפורד

לדעתי לא כי בסוף הסרט כיסחו את הצורה למייסדת העיירה ולכל הרובוטים.

הקטע המגניב שהיה שלט רחוק לשליטה על הנשים...פחחחח...חלום רטוב של כל גבר

שלמה

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
סטטפורד

שלמה
תיקון קל,שם העיירה stepford -סטפפורד

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התיקון אופיר.

לך לפחות האנאלוגיה שלי ממש ברורה.

חוץ מזה אחלה סרט..מבחינת התסריט בכל אופן.

שלמה

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
"האנאלוגיה - העולם אינו מושלם, אינו סכריני מדיי, אנו לא חיים בבית בובות של ברבי ודווקא בגלל זה העולם מעניין"

אני חופשי מוכן לגור שם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
אלוני.

אני מקווה שאתה לא רוצה לגור שם בגלל קן.:D

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0

תודה !

שלמה
אתה לא רומז חלילה כאילו יש לי רצון לשלוט על אישתי ... :מה??????????:
אני נהנה מכל רגע שהיא מבקשת ממני בנדיבות משהו ...

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני מסכים עם MMHIFI ולא רק זה גם רוצה לחזק אותו , אבל זה חשוב שאכן יש סוחרים , ושיש את הצורה שבה הם מדברים , ולו גם כדי לדעת עם מי יש לך עסק .
מה שכן אם הצעת החוק תעבור זו תהיה בעיה מאוד גדולה לעורכי האתר (גם היום זו בעיה ) , והאיזון יהיה מאוד קשה (קשים חיי בעלי אתרים ... ), אבל אני חושב שאו שמשעים אנשים או שמוציאים אותם ו/או נועלים שירשורים שלהם אבל גם לענ"ד לא מוחקים.
אני שמח שהשירשור ננעל והוחזר לאתר
ולאלוני , אתה בטוח שלא תשתעמם שם אחרי עשור או שניים ?!!

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אלוני.

אני מקווה שאתה לא רוצה לגור שם בגלל קן.:D

אחי, את השאיפות שלך תשמור לעצמך.

ולחבני.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
"פתאום קם אדם ומחליט להיות סוחר..."

נו...מה כבר קרה?

איזו דרמטיזציה-ממש משבר הטילים בקובה.

דיז,זה בסדר להתקומם,בשורה או יותר-אבל מכאן ועד לנבור בארכיונים,ולצטט - תרגיע-אתה יוצר "סערה בכוס תה.

טוב שאתה ויואל לא פניתם לבית הדין בהאג.

כל סוחר באשר הוא מבורך-יותר נציגויות-אחלה.(למרות שאצל חלק זה על הנייר ובפוטנציה).

ישנם אנשים שבבוקרו של יום הפכו להיות חברי כנסת (אסתרינה ט...)-אז אסור לאדם להיות עוסק מסחרי?

ואם החליט פלוני,להרים את הכפפה,ולהשקיע סכום ניכר,שעשוי לרדת לטימיון-אזי-לתפארת אודיופילי-ישראל.

סה"כ-הודות לאותם עוסקים מסחריים,באשר הם-אנו מתרוממים מעל פיסגת השרווד והוורפידל.

ודיז-התחלת בברכות-עדיף שתסיים כך-אחרת עם הזמן,תמצא עצמך כותב באתרי אודיופיליה ויטנאמים.
העוקצנות שלך-קצת נמאסה.

liorms

חבר משקיען
מעורבות
56
נקודות
48
השירשור צריך להשאר - בעוד שנה נוכל לבדוק מה התממש ומה לא...

זה יתן תשובה מספקת לכל הנוגעים בדבר.

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
כאחד שעוסק בתחום התחתונים
( בעל באסטה לתחתונים - לה ולו )
אני מודיע לחברים.
כל המלצה שלי להלבשה תחתונה, לא להפנים.
וכל השמצה על סוחר תחתונים אחר, להתעלם.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
gtr

מסכים למעט האימרות לגבי שרווד וורפדייל.

אכן שרווד של ימינו מתאימה לכוונתך אבל אני מעדיף לזכור לחברה זו חסד נעורים ומגברי הוינטאג' שלה גם כיום יכולים לעמוד בפסגות ליד מתחרים צעירים.

וורפדייל לטעמי גם כיום מיצרת רמקולים איכותיים יחסית למחירם והם בהחלט נשמעים לגמרי לא רע נניח בהשוואה לרמקולי קודה, פיור אקוסטיקס ועוד מיני חברות נפלאות שכאלו.

שלמה

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
היה

לי מגבר שפורפרות של שרווד.
תוצרת ארה"ב.

היה לא רע בכלל.

צודק.(Y)

ziv_r

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור