העלמת שרשור "פתיחת נציגות חדשה"

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לאור מה שהתחולל בשרשור הנ"ל, קיבלתי המון פידבקים של אנשים מזועזעים מסגנון הדיבור והתוכן שהתחולל שם, כמו גם טקסטים פרסומיים גרידא שמקומם לא בפורום זה.

לכן, השרשור ירד מעל בימת הפורום.

באם אילן מעוניין, הוא יכול לפרסם הודעה עניינית קצרה ובה הוא מודיע רשמית על הפיכתו לעוסק בתחום, הוא יכול לציין אילו מותגים הוא מתחיל לייבא (שמות בלבד) וזהו.
אג'נדות עסקיות וחומר פרסומי אחר, מקום בפורום מסחרי ולא בפורום אודיו שמיועד לחובבי התחום.

אם השרשור החדש יגלוש לסגנון הדיבור הקודם ועניינים מסחריים, גורלו יהיה כקודמו, מקווה שלא נזדקק לכך.

תודה ובהצלחה לכולם.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
SEO ליאור SEO.

למה פשוט לא לנעול ולערוך את הפרסומת וזהו? בעוד שנה יהיה נחמד להזכר.
אני חושב שלמחוק זו טעות.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ניסיתי, אבל הכל משולב בהכל ואי אפשר לברור את הפסול מהמותר.

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
לדעתי מר קורן , מחיקת השירשור איננה במקום , מאחר ושירשורים רבים באותו סיגנון כאשר
אנשים מסויימים היו הניפגעים לא נימחקו ,ולכן אנני חושב שמבחינה דמוקרטית ושיוויונית יש לשירשור
הזה או לניפגע ממנו הטבות או פרבילגיות שונות ביחס לשאר החברים ששירשורים מסוימים פגעו בהם בעבר.

או

שאם זו המדיניות מעתה ואילך , אזי יש למחוק את כל השירשורים שהיו דומים לסיגנון השירשור הנ"ל
ולא חסרים שירשורים כאלה כאן , אלא יש בכמויות .

לסיכומו של דבר מתוקף המדיניות החדשה צריך למחוק לפחות חצי מהשירשורים בפורום .

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
לסונוס
אם זה היה פרסום שכל מהותו "המוצרים שאני מביא הם אלו ואלו", וכאן היו נכנסים אפילו סופרלטיבים - מילא. מה שקרה כאן חרג בהרבה, אבל בהרבה מפרסום פשוט. בנוסף, כאשר המפרסם, בלי מעצור כלשהו בא חשבון עם חברי פורום, מדבר אליהם בגסות, משקר וסתם מתגולל על כל העולם כולל אמירות על מתחרים עכשוויים - זה מסוג הדברים, שלטעמי, לא נחמד להיזכר בהם. חבל שזה בכלל התחיל לנוע לשם ולא נעצר בהתחלה. מכיוון שזה קרה בכל אופן - נראה לי שמה שנעשה הוא הדבר הנכון. באיחור, אבל גם זה משהו.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
לסונוס
אם זה היה פרסום שכל מהותו "המוצרים שאני מביא הם אלו ואלו", וכאן היו נכנסים אפילו סופרלטיבים - מילא. מה שקרה כאן חרג בהרבה, אבל בהרבה מפרסום פשוט. בנוסף, כאשר המפרסם, בלי מעצור כלשהו בא חשבון עם חברי פורום, מדבר אליהם בגסות, משקר וסתם מתגולל על כל העולם כולל אמירות על מתחרים עכשוויים - זה מסוג הדברים, שלטעמי, לא נחמד להיזכר בהם. חבל שזה בכלל התחיל לנוע לשם ולא נעצר בהתחלה. מכיוון שזה קרה בכל אופן - נראה לי שמה שנעשה הוא הדבר הנכון. באיחור, אבל גם זה משהו.

לא מוחקים \נפטרים ממידע ידע זה כח לטוב ולרע, זה רק פורום ולא מדובר פה על חיים ומוות.
צריך לקחת הכל עם חיוך. וללמוד כמה שאפשר מפורומים אחרים בארץ ובעולם. מה שעובד עובד. הפורום בתפוז מת כי המנהלים לא עושים כלום. הפורום הכחול, טוב מסיבות ברורות לא נכנס לזה. והפורום של אביעד מת כי פשוט אין אפשרות לכתוב שם כמו שצריך.

אז מה יש לנו פה? עוד נסיון שייפול עם הזמן? לא חבל? לדעתי יש פוטנציאל.
ניהול טוב == הצלחה.

נערך לאחרונה ב:

LiveSound

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
בד"כ אנני משתתף אקטיבי בפורומים מתוקף עקרונותיי כסוחר.

אבל, לדעתי ואני מסכים עם קודמי , שתעוד כמו השירשור שנימחק , אננו היה צריך להימחק ,מאחר ומחיקת שירשורים אננה ניראת מיקצועית בעליל.

מאחר ויש כאן טעם לפגם בנושא של איפא ואיפא (צנזורה סלקטיבית)

בברכה.
ניל אלייב

נערך לאחרונה ב:

rahoz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מסכים- זה הפוך משרות דב מה שעשו לסוחר החדש.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
לסונוס
עקרונית, אתה צודק. לגופו של עניין זה: לטעמי, לא (וזה מתייחס גם למה שאמיר כתב). כאשר דיון בפורם גולש, אפשר למחוק הודעה; כאשר הוא מגיע בקצה לבעיית שליטה עצמית של כותבים, אפשר לנעול. כאן היה שילוב בלתי נסבל, מההתחלה, של פרסומת עצמית פלוס שקרים פלוס התגוללות על חברי פורום ומתחרה אחד לפחות - והכל בתאוות קטטה בלתי נשלטת (על הרמה אין טעם להרחיב). זה לא היה פוסט יחיד, זה לא קרה בסוף, זה היה מההתחלה וזה היה בכל הטקסטים, גם כאלו שפותח השרשור כתב בהם דברים ענייניים; בחלק האחר שלהם, כדרכו ולא בקודש, בא חשבון אישי.
לגבי פותח השרשור הנ"ל והפורום הזה: מעשה בעקרב שביקש מצפרדע שתעזור לו לעבור את הנהר. ההמשך ידוע.

אבישי

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
ליואל

(Y)

Av1

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
16
בד"כ אנני משתתף אקטיבי בפורומים מתוקף עקרונותיי כסוחר.

אבל, לדעתי ואני מסכים עם קודמי , שתעוד כמו השירשור שנימחק , אננו היה צריך להימחק ,מאחר ומחיקת שירשורים אננה ניראת מיקצועית בעליל.

מאחר ויש כאן טעם לפגם בנושא של איפא ואיפא (צנזורה סלקטיבית)

בברכה.
ניל אלייב

(Y)
ולקול השקט יש יותר כוח כאשר הוא מגיב
לכן גם אני רואה פגם במחיקת השירשור

מר קורן
אני בטוח שה"קולות" כנגד השירשור אינם חזקים יותר מאילו שמוצאים פגם {גדול} על מחיקתו

נא החזר את השירשור

תודה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
יואל צודק. חופש הביטוי אינו חופש השיסוי.
כל אחד צריך לשמור על קוד התנהגות ועל תרבות הדיון. על תכנים אין ויכוח.
לדעתי, ההנהלה צריכה לס-נ-ן יותר.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי המחיקה הייתה מיותרת.

תנו לקוראים את הקרדיט לבור את המוץ מהתבן.

מי שמתנהל בצורה בוטה משקר או מה שלא יהיה בסופו של יום יפגע בעצמו ובאינטרסים של עצמו.

דווקא חופש הביטוי היחסי ששורר כאן הופך פורום זה לאטרקטיבי יותר מהפורומים האחרים בנושא. חבל לפספס את היתרון היחסי של הפורום הזה.

שלמה

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
ליאור,

לדעתי מחיקת השרשור אינה במקום.
אם אילן בחר לפרסם עצמו בדרך זו ראוי להשאיר את זה כך.

לעניות דעתי, אחת מן השתיים - או שאתה משאיר את השרשור ונועל אותו או שאתה מוחק אותו יחד עם כל השרשורים הקודמים של אילן ומרחיק אותו מהאתר.

לא רק שאיפשרתם לעוסק בתחום לכתוב כאן חודשים במסווה של אדם פרטי, להתל בכם, בעוסקים ובחברי הפורום, כעת אתם "מעלימים ראיות" ועוזרים לו לצאת מזה שקוף.

זו מעילה באימון חברי הפורום ובאימון העוסקים שמתארחים כאן.

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
[זה פוסט ארוך, החבר'ה שמתקשים "לקרוא ארוך" או לזכור או להבין מוזמנים לוותר מראש על החפירה]

לא זכור לי שראיתי את השרשור [ אני לא מבקר פה כל יום ] כך שאני לא מכיר את המעורבים [ או אף אחד אחר מפה לצורך כך ]. איני מביע דיעה על השרשור הספציפי או על מחיקתו שכן אין לי מושג במה הדברים אמורים.

יחד עם זאת, זו לא הפעם הראשונה שעולה כאן נושא הפרסום [ אני מבין שבמקרה הנכחי היה לוואי של היטנפות מילולית כלשהי מצד המעורבים ].

מכיוון שהמחלוקת קיימת ומסלימה [ מדיון-על-פרסום שהיה לאחרונה הגיע המצב למחיקה ]. מחיקה היא אקט אגרסיבי שלעיתים נדרש. שיקול הדעת במחיקה נתון למנהלי האתר/בעליו [ מי אלה ? גלו לי ] ומרגע שהמשתתפים הכפיפו עצמם לכך, לא נכון לבוא בטענות רטרואקטיביות על דרך הניהול, שכן ההרשמה והנוכחות כאן וולונטריים והסכמת המשתתפים ניתנה מלכתחילה לניהול.

בד בבד, לאתר יש אינטרס לשרוד ולהתפתח [ אע"פ שלי יש אינטרס שהוא יוותר קטן, גם ככה קשה לי לזכור ניק ניימס ] ומחיקה, באופן כללי, פוגעת באינטרס ובכלל ב'רוח' הרשתית.

איך מאזנים בין השניים ?

וואללה, אין לי מושג, אני יכול רק לתהות בכתב.

מכיוון שיש יותר יתרונות מאשר חסרונות בפירסום מצד בעלי עניין [ ציינתי חלק מהם בעבר פה ], ומאחר וזה תואם למס' אינטרסים שלנו כצרכנים - החל מהכרת המוצר, דרך עידכונים ממקור ראשון והעשרה וכלה בהכרת המוכר [ חשוב לדעת עם מי הולכים לעשות עסק, נכון ? ], יש בעיני בסיס לתמיכה של הפורום ב'פירסומים' מסוגים שונים.

אולי כדאי להגביל הודעות שכולן מסחריות למדור 'לוח-מסחרי' שיורחב כך שיכיל מראש 'פירסומים ועידכונים' - בהגדרתו כמובן גם מבעלי עניין : זה נכון בקטע הסיווגי [ רוב המוצרים/סוחרים רלוונטיים גם לרב-ערוצי וגם לדו-ערוצי ], נעים ואתי יותר בקטע הדיוני, זה יתן מראש הכוונה לכך שהכתוב הוא מבעלי-עניין, ואולי אחת לכמה זמן נצפה בהתגוששות בבונים מהנה ונכיר קצת טוב יותר את הדמויות [ אדם ניכר וכו' ].

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
לעופר שחורי. אם היה מדובר רק בפרסום - של מוצרים ושל היכולת האישית המהוללת - ניחא. העניין הוא שמה שהתחיל בתור שכזה, הפך - כרגיל אצל פותח השרשור - למסע השתלחות בחברי הפורום וגם במתחרה אחד לפחות. לא פחות חשוב: מתחילת השרשור הזה עלה כי הנ"ל הונה קודם ושיקר במהלכו.
לריכטר: עניין האיזון הוא אכן בעיה קשה, וכבר צוין כאן כי בית המשפט העליון בכבודו נדרש לעניין הרבה פעמים. מה שקרה כאן, הוא גלישה בלתי נסבלת מפרסום עצמי (מילא) להתנגחות ברמה ירודה ומכוערת. אין בעיה להכות את פותח השרשור אל החומש באופן מילולי - הוא מספק חומר אין-סופי לכך. אבל השאלה היא האם ראוי לו לאתר אודיו שיהיה מהחומר הזה בתוכו. בנוסף, מכיוון שרמתו היא כפי שהיא, התגובות שלו עוברות כמעט מיד להתנצחות ארוכה, אווילית, מכוערת ופוגענית.
למרות שמנקודה מסוימת השתתפתי בשרשור זה טוב שהחומר הזה איננו. אפשר להתקוטט על כבלים, ו-CD מול תקליט, אבל הרעיון שאיש אחד - ורק איש אחד ובאופן קבוע - מוביל את זה למקומות של פגיעה אישית, הוא לא לעניין. הפעם, הוא לא רק שעבר את הגבול - גם בגלל ההקשר גם בגלל הסלט - אלא גרם לפורום להיות זירה מדממת. יש בעיה? שיחפש בדפי זהב, באות פ'.

mati

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור,

לדעתי מחיקת השרשור אינה במקום.
אם אילן בחר לפרסם עצמו בדרך זו ראוי להשאיר את זה כך.

לעניות דעתי, אחת מן השתיים - או שאתה משאיר את השרשור ונועל אותו או שאתה מוחק אותו יחד עם כל השרשורים הקודמים של אילן ומרחיק אותו מהאתר.

לא רק שאיפשרתם לעוסק בתחום לכתוב כאן חודשים במסווה של אדם פרטי, להתל בכם, בעוסקים ובחברי הפורום, כעת אתם "מעלימים ראיות" ועוזרים לו לצאת מזה שקוף.

זו מעילה באימון חברי הפורום ובאימון העוסקים שמתארחים כאן.

מסכים ביותר.

מעבר לזה יש לי תחושת בטן (מה לעשות, זה עובד לא רע), כי אם היה מדובר במישהו אחר, אזי תגובת הנהלת האתר הייתה שונה בתכלית.
ה"ייחוס" (איך הוא תיאר זאת בעבר? נדנדו לי ארוכות שאבקר ואכתוב באתר) סידר לאילן מצנח כסף.

זכרו שצדק לא רק צריך להיעשות אלא גם להראות. לדאבוני חלקו השני של המשפט לא מתקיים.

חברי הנהלה. לא חייבים לענות לי מייד. נסו לחשוב על תוכן דברי ודברי קודמי, ונסו גם לחשוב קדימה.

יום טוב
מתי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מחיקת השרשור עלתה משתי סיבות:
1) התחלתי לערוך כל מה שמנגוד בשרשור לחוקי האתר, אבל זה הפך לעניין אינספוי ולא ריאלי ולכן בחרתי להעלים הכל וזהו.
2) אנשים פשוט נגעלו ממה שנכתב שם, ביקשו ממני לא לראות את זה יותר, קיבלתי המון פניות בנושא.

לאור בקשותיכם וחשש של כל מיני גורמים כאן, השרשור מוחזר לפורום אודיו, נעול כמובן.

הסגנון הזה לא ימשיך כאן יותר - לא מבחינת סגנון אישי ולא מבחינת תוכן פרסומי.

מבחינתי אין באתר הזה ייחוס לאף גורם, זה אתר שמיועד לכולם ולא על חשבון השני.

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מסכים לחלוטין

(Y)(Y)(Y)(YQUOTE=יואלפלרמן;10021]לסונוס
עקרונית, אתה צודק. לגופו של עניין זה: לטעמי, לא (וזה מתייחס גם למה שאמיר כתב). כאשר דיון בפורם גולש, אפשר למחוק הודעה; כאשר הוא מגיע בקצה לבעיית שליטה עצמית של כותבים, אפשר לנעול. כאן היה שילוב בלתי נסבל, מההתחלה, של פרסומת עצמית פלוס שקרים פלוס התגוללות על חברי פורום ומתחרה אחד לפחות - והכל בתאוות קטטה בלתי נשלטת (על הרמה אין טעם להרחיב). זה לא היה פוסט יחיד, זה לא קרה בסוף, זה היה מההתחלה וזה היה בכל הטקסטים, גם כאלו שפותח השרשור כתב בהם דברים ענייניים; בחלק האחר שלהם, כדרכו ולא בקודש, בא חשבון אישי.
לגבי פותח השרשור הנ"ל והפורום הזה: מעשה בעקרב שביקש מצפרדע שתעזור לו לעבור את הנהר. ההמשך ידוע.[/QUOTE]

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
And I have absolutely no problems with Ilan and Co. OK,I don't agree with 50% of things, OK he is not a piece of sugar - but he speaks audiophilia and it's the important thing. Seems many don't understand this - but Dtown is the first and only Israel site that speaks audiophilia and Ilan helps to this enormously and effectively and gets my full credit. And no, I never saw or talked him in all my life​

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור