arye.gur
חבר משקיען
- מעורבות
- 882
- נקודות
- 113
היי, הם עושים משלוח לארץ? בהזמנה דרך האתר? נראה אחלה vfm...עדיף כמה שיותר
האן אתה קונה אביזר USB - אז ברור לכל היציאות
ואם זה פקק לבננות RCA - גם כמובן להכל.
יש יותר מדי תאוריה וגם חרטבונה בזה
כבל חשמל אחרון שקניתי (קניתי זוג למעשה כי יש לי מונובלוקים) היה מ-Paul Speltz של anticables
יש להם שזירה מסוימת, אומרים כי זה משפיע
http://anticables.com/power-cords#!/~/product/category=3461168&id=14644826
צפה בקובץ המצורף 39380
היי, הם עושים משלוח לארץ? בהזמנה דרך האתר? נראה אחלה vfm...
לטעמך או ניסיונך?זוהי בדיוק הנקודה, שאני משווה כי לטעמי אין הבדלים בין כבלי חשמל שעשויים מנחושת טובה שזורה בהקפדה ופלאגים טובים מחומר ובניה טובה לאודיופיליים שעולים 600 ש"ח, לדעתי תחום זה באודיופיליה הוא הכי עבודה בעיניים, רק העובדה הפשוטה שלרוב האודיופילים הקו היעודי הוא בחתך של 2.5 ממ"ר וכבלי החשמל למערכת הם 3.5 4.0 ומעלה הופכת את ההתרשמות מהכבלים ללא רלוונטית.
אריה, לא כועס, רק שים לב שהרבה פוסטים שלך לאחרונה הם קנטרניים, לא יודע מה מציק לך מקווה שתפתור את הבעיה.
ולמה הכבלים האלה טובים לניים ולא ליצרנים אחרים?וראה זה פלא: חברת ניים האגדית סומכת ידיה על כבלי גראהם שנראים כמו כבל לטוסטר ובחישוב פשוט עולים 250 ש"ח ליחידה.
אני מצטער אם אני נתפס כקנטרני, אני לא. גם אין לי ביקורת כלפי מי שמשקיעים סכומים גדולים בכבלי חשמל. אני הופתעתי מהסיפור של אטלס כשהתברר לי לאחר שיחה עם פיוז שמה שיקר הם הפלאגים ולא הכבלים עצמם ולכן הבנתי שהכבלים הזולים הם לא הזדמנות.זוהי בדיוק הנקודה, שאני משווה כי לטעמי אין הבדלים בין כבלי חשמל שעשויים מנחושת טובה שזורה בהקפדה ופלאגים טובים מחומר ובניה טובה לאודיופיליים שעולים 600 ש"ח, לדעתי תחום זה באודיופיליה הוא הכי עבודה בעיניים, רק העובדה הפשוטה שלרוב האודיופילים הקו היעודי הוא בחתך של 2.5 ממ"ר וכבלי החשמל למערכת הם 3.5 4.0 ומעלה הופכת את ההתרשמות מהכבלים ללא רלוונטית.
אריה, לא כועס, רק שים לב שהרבה פוסטים שלך לאחרונה הם קנטרניים, לא יודע מה מציק לך מקווה שתפתור את הבעיה.
וראה זה פלא: חברת ניים האגדית סומכת ידיה על כבלי גראהם שנראים כמו כבל לטוסטר ובחישוב פשוט עולים 250 ש"ח ליחידה.
ממש לא!
החברה הנ"ל הינה אחת מהספקים שניים עובדת/עבדה איתה בעבר. מכאן לקחת את הכבל המצורף ולהפכו למשהו"המיועד למוצרי ניים"',הדרך ארוכה.
ניים פיתחה יחד עם פורוטק כבל כח בשם power line והוא יותר ממומלץ למוצרי החברה.(בתור אחד שדגל שאין הבדלים שמיעים בכבלי כח)והוא לא עולה 250 ש"ח...
אתה מכיר את הכבלים של גרהאם?
אריה
שמעתי 250 מחובר ל-Graham Hydra והחלפנו ל-Power line.אתה מכיר את הכבלים של גרהאם?
אריה
מדובר אכן בכבל הכי בסיסי של NAIM שמחירו כ 30 ש"ח לכבל - כולללללל הקונקטורים (-: .די דומה לסתם כבל מחשב מ-aliexpress (לא אומר כבל קומקום בכוונה כי אצלי כבל כזה נראה טוב יותר)
מה מיוחד בו? איך הוא בנוי?
די דומה לסתם כבל מחשב מ-aliexpress (לא אומר כבל קומקום בכוונה כי אצלי כבל כזה נראה טוב יותר)
מה מיוחד בו? איך הוא בנוי?
למה נראה זוועה?זה לא הכבל שנראה בלינק של גראהם שנתת, הכבל הזה של belden הוא זוועה.