מה זמזכיר לי שמזמן לא העברנו כמה גרושים לרופא שיניים והמצב בפה ......צחי גם צריך לגדל את המשפחה המופלאה שלו ( הרופא שלהם ) , וגם בחירות בטוב טעם , חוץ מזה הבן אדם טריפוליטאי , שם גרוש לא הולך מיותר
חייב גילוי נאות : אני מאכיל 7 נפשות ובית זללן שאוכל את מה שנישאר . לקנות יד2 זו לא אידאולוגיה זה פשוט מה שאפשר . הבחירה היא בין מערכת בינונית מינוס חדשה או מערכת בליגה אחרת לחלוטין מרכיבים יד2 .צחי ,אני מאד אהבתי את מה שעשית ..
זה לא חוכמה גדולה לבנות סטאפ בתקציב עם 6 ספרות , זה הרבה יותר מאתגר לעשות את זה בתקציב צנוע
ההחלטה שלך להתמקד ביד שנייה , בתוספת הבנה של מה אתה אוהב , ולאיזה ציוד יש נותן תמורה גבוהה לכסף , גרם לך להשקיע בהגברה המצוינת של אקופייז וברמקולים של THIEL מהשנים שהם הוציאו יצירות מופת , הגודל של הרמקול עם יחידת ה12 אינץ שלו , ועם החלק התחתון שנכנס לבטן , גורם לי להזיל ריר שאני מסתכל על ה8 אינץ הצנועים שלי
תיהנה מהמוזיקה , יש לך יופי של ציוד
מה היית קונה בתקציב בלתי מוגבל, חדש מהחנות?חייב גילוי נאות : אני מאכיל 7 נפשות ובית זללן שאוכל את מה שנישאר . לקנות יד2 זו לא אידאולוגיה זה פשוט מה שאפשר . הבחירה היא בין מערכת בינונית מינוס חדשה או מערכת בליגה אחרת לחלוטין מרכיבים יד2 .
העיסוק בציוד עם פזמ לא בשביל כל אחד ! צריך לקחת בחשבון תיקונים ותחזוקה שאלולים לצוץ בתדירות גבוהה יותר. הייתי שמח למגבר מודרני יותר אבל סביר שהיתי צריך להפרד ממאה אלף שח לפחות.
לגבי הרמקול : יש לי רומן ארוך עם חברת thiel , יצירות מופט בעניי ! כל דבר אחר חדש שיתקרב ליכולות של הרמקול הזה יפריד אותי מעוד חבילה של חמש שש ספרות.
מה היית קונה בתקציב בלתי מוגבל, חדש מהחנות?
ספציפית מעניין אותי מה צחי היה רוכש....נראה לי שכדאי שפשוט תפתח פוסט מסודר ונרכז שם את כל הפנטזיות.
הדאק של סולושן זה הדאק הכי טוב ששמעתי עד היום...מקור : הכיוון יהיה ממיר מפלץ מבוסס ציפים של סברה , פחות R2R . הלומין הבחיר הוא כיוון טוב.