הי איציק
בפתיחת הפוסט ציינתי את מרכיבי המערכת, לא רציתי להרבות במילים רק בא לי להציג את המערכת כמו רבים וטובים לפני.
המשך יום טוב לכולם
כן נכון יש בזה משהו צריך להיות בלש להבחין במה כמו שהבחנתי במMD שלו ואחרים
הסרטון היותר רציני שלי העלה למערכת העכשוית שלי ובעברית עם פירוט רב כמובן
הסירטון הראשון שלי היה מיועד לקהל העולמי ולא לחברי האתר . אילו אחרונים יקבלו הכל ובמנות גדושות
נו מה אתה אומר ?
יש מצב במחלקת מערכות חברים יתכן ואקדיש פרק MD כמו שלא נראה מעולם בישראלכפי שאני מכיר אותך בטוח שאתה הולך לפתוח פוסט חדש עם סרטון מיוחד מודרך בקפדנות
סחטין.. הפכת אותי למדליק.. בפעם הבאה למבעיר.יש מצב במחלקת מערכות חברים יתכן ואקדיש פרק MD כמו שלא נראה מעולם בישראל
פורמט אהוב עלי למרות שלא משתמש בו לאחרונה בשל ריבוי אפשרויות אבל עשתי בו הקלטות
כל כך קרובות למקור עם 30ES/555ES שעלה על כל טייפ שלי בכל הדורות כולל הסוני 222ES/870ES
מספרים שונים לאותו מודל 870 אירופה 222 יפן ישראל וארהב
במיני דיסק היו גם מספרים רק ליפן כמו MDS-JA22ES שהיה הראשון עם ארטק מלא DSP והוא האב הטיפוס של 555ES והיו עוד כמה רק לארהב ולשוק הגרמני בעיקר היו המוזהבים כוכו נושא מרתק
די די איציק את שוב מדליק אותי
אתה רק זורק גיץ והכל נדלק מכיר אותך !!!!! מדליק אותי על נושאים שאני אוהב וזהו אין שליטה יותר ......סחטין.. הפכת אותי למדליק.. בפעם הבאה למבעיר.
הי ח-ג-יפשששש.
וואחד סט !!
יורם, ראשית תודה.
ברשותך 2 שאלות אם אפשר.
א - מה גודל החדר?
ב - האם כמות התקליטים בהלימה עם הדיסקים? : -)
ללא המוסיקה מה נשאר לחטיאר כמוני לעשות בימי הסגר.עם כזה בידוד מי רוצה הקלות בסגר? מדהים.
לאחרים זה עונש לי זה פרס אני בבידוד מאז החתונה חחחללא המוסיקה מה נשאר לחטיאר כמוני לעשות בימי הסגר.
חזרת בענק!!לאחרים זה עונש לי זה פרס אני בבידוד מאז החתונה חחח
עוד פעם אתה מדליק אותיחזרת בענק!!