לא תסתום לי את הפה ולא אצטרף לחנפנים מתי שזה לא ראוי. אדם בעל יכולת כלכלית משמעותית, ואני אף מאחל לו שיכפיל את הונו כל שנה, נפלא מבינתי ששם מערכת על כזו בתנאים ...מתחת להולמים עבורה.ברכות לבעל המערכת על המגברים החדשים ועל הגשמת חלום אישי שאני בטוח שלעולם לא יסתיים וטוב שכך.
מהכתבה אני מבין שמגברי ה CH נרכשו מחנות בחו"ל ולא מהיבואן בארץ, מדובר בלפחות מקרה שני (המקרה הראשון שאני מכיר הוא רן מויאל) בו אנו קוראים על לקוח שהחליט לעקוף את היבואן בארץ, מעניין מה הסיבה לכך?
חברים, ובמיוחד אתה גדי, צאו מהכיס של בעלי מערכות, כל אחד ויכולתו מבחינת רכש או מיקום המערכת בבית, די לצרות העין בפורום!
אם לא היה מעוניין בביקורת בונה לפי ראות עיני לא היה צריך לפרסם את התמונה או לחליפין לבקש שיגיבו רק חנפנים, וראה מה הפלא: אני מתייחס לאקוסטיקה, דבר שאנשים נצלבו פה על ספקות בתחום, ועכשיו לסתום את הפה ולכתוב במתק מקלדת מדהייים! אני חושב שהתגובות הרפובליקניות שלך לא מתאימות, זה הפורום גם להעביר ביקורת עניינית בו.
אה, גם זה, כל הסטנד הענק הזה בין הרמקולים, כנראה שחברים פה מקבלים פיק ברכיים מהסכום ומפחדים שלא כמוני לצעוק המלך הוא... קצת לא מגוהץ פן יבולע להם או ימעיטו בערכם, מה היית עונה לאחד מחבריך לו היה מתייחס לעיל בניגוד לאיך שאתה מגיב לי ?
נערך לאחרונה ב: